自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

大宅

原帖由 Peggy_Chan 於 09-5-26 11:52 發表
不過要快手囉, 我5月24日去葵芳, 消費滿 $800了, 以為可以換到飛, 不過, 去到櫃位已經換晒了.
佢地話得24號呢日有20份, 但唔知之後每日會有幾多份, 總之佢地話當日幾多份就幾多份. ...

咁你攞住5月24日的單,過幾日再去換得唔得的呢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一定唔得, 全部要即日發票.
(其中一張電子收據一定為食肆, 超過 $100)
原帖由 bbbmom 於 09-5-26 13:50 發表

咁你攞住5月24日的單,過幾日再去換得唔得的呢?

大宅

大宅

thanks

複式洋房

荃灣廣場都好似有得換

男爵府

thanks

大宅

原帖由 rubyhon 於 09-5-26 15:28 發表
荃灣廣場都好似有得換

今日睇新聞見倒:

新 都 會 及 荃 灣 廣 場
投 入 「 挪 亞 方 舟 」 之 旅

.

全 球 唯 一 根 據 遠 古 記 載 、 原 大 體 積 而 建 的 馬 灣 公 園 「 挪 亞 方 舟 」 旅 遊 新 景 點 , 即 將啟 用 , 向 公 眾 全 面 開 放 。 兩 對 人 體 彩 繪 動 物 -- 孔 雀 和 斑 馬 , 率 先 跳 出 「 方 舟 」 ,今 日 先 後 走 到 中 環 及 尖 沙 咀 鬧 巿 , 宣 揚 「 挪 亞 方 舟 」 愛 與 關 懷 的 願 景 , 及 與 巿 民 近距 離 拍 照 。

兩 對 美 麗 的 孔 雀 和 斑 馬 , 並 向 巿 民 大 派 禮 物 券 , 巿 民 持 禮 物 券 無 需 消 費 , 可 於 新 都 會 廣 場 及 荃 灣 廣 場 免 費 獲 贈 精 美 禮 品 。

另外 , 為 慶 祝 「 挪 亞 方 舟 」 開 放 予 公 眾 參 觀 及 使 用 , 新 都 會 廣 場 及 荃 灣 廣 場 特 別 推 出免 費 送 贈 門 票 及 免 費 餐 券 兩 項 優 惠 , 讓 巿 民 率 先 投 入 「 挪 亞 方 舟 」 暢 遊 之 旅 及 於 商場 盡 享 吃 喝 享 受 , 優 惠 詳 情 如 下 :

日 期 : 2009 年 5 月 23 日 至 6 月 7 日
時 間 : 中 午 12 時 起 ( 送 完 即 止 )
在 新 都 會 廣 場 或 荃 灣 廣 場 累 積 消 費 滿 HK$800 , 其 中 需 包 括 惠 顧 食 肆 滿 $100 , 可 免 費 換 領 「 挪 亞 方 舟 」 星 期 六 / 日 門 票 2 張 ( 總 值 HK$200)

日 期 : 2009 年 5 月 23 日 至 6 月 7 日
時 間 : 下 午 2 時 起 ( 只 限 星 期 六 、 日 及 公 眾 假 期 ) ( 送 完 即 止 )
所 有 「 挪 亞 方 舟 」 遊 客 只 需 持 入 場 券 票 尾 2 張 , 可 於 新 都 會 廣 場 或 荃 灣 廣 場 免 費 換 領 餐 飲 現 金 券

大宅

原帖由 funbabyhk 於 09-5-26 14:35 發表
一定唔得, 全部要即日發票.
(其中一張電子收據一定為食肆, 超過 $100)

都好難換倒吓,o尋晚去開新都會問,d職員話每日得果十幾張左右.

大宅

免費挪亞方舟門票

免費挪亞方舟門票

有沒有人換了27/6號的免費ticket,因我換了20/6的2張免費ticket, 但當天不能去,可否和你們交換, 謝謝!

洋房

好媽媽勳章

有難度!

要$800, 記得用電子貨幣呀! 如果唔系換唔到!

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

消 費 滿 HK$800 , 甘去 P'n SHOP 得唔得到!?
大個仔是"華"

洋房

好媽媽勳章

其 中 需 包 括 惠 顧 食 肆 滿 $100

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔可以, 只限服裝,鞋履, 配飾, 及其中一張食肆 (每張收據必滿 $100 或以上)---全部電子收據
原帖由 hkdaisyhk 於 09-6-5 11:01 發表
消 費 滿 HK$800 , 甘去 P'n SHOP 得唔得到!?

首頁

尾頁

跳至