自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

CHUIPING 發表於 22-3-15 17:39
我哋上年睇咗,都好睇。 仲有樓上介紹嘅長公主都好睇。
想青春D有 師兄請按劇本來,都係幾分鐘-集。
...
我第一次睇咁短嘅劇覺得好有趣, 多謝你推介
今晚追

男爵府

原來有啲咁嘅劇,真係唔知,好out添,陣間去搵下

公爵府

2024勳章

CHUIPING 發表於 22-3-15 17:39
我哋上年睇咗,都好睇。 仲有樓上介紹嘅長公主都好睇。
想青春D有 師兄請按劇本來,都係幾分鐘-集。
...

師兄呢套好好笑, 首插曲好聽, 唔知仲會唔會拍第2季

子爵府

annakit 發表於 22-3-15 17:48
師兄呢套好好笑, 首插曲好聽, 唔知仲會唔會拍第2季

師兄的漫畫有D吾同,真吾知,就是有第2季可能不是男主拍了。聽聞男主拍完陳情令後 扭計吾配合公司營業,被雪完公司迫佢拍的。因似男主卡士,有得簡吾會拍咁少成本劇。你諗吓,佢當年陳情令 受歡迎程度cp 只係低於肖同博咋。

公爵府

2024勳章

CHUIPING 發表於 22-3-15 17:58
師兄的漫畫有D吾同,真吾知,就是有第2季可能不是男主拍了。聽聞男主拍完陳情令後 扭計吾配合公司營業,被 ...

冇睇陳情令, 原來師兄入面既男主咁出名, 拍唔到第2季有d可惜了, 我鍾意女主好可愛, 希望佢可以拍多d古偶劇

子爵府

annakit 發表於 22-3-15 18:06
冇睇陳情令, 原來師兄入面既男主咁出名, 拍唔到第2季有d可惜了, 我鍾意女主好可愛, 希望佢可以拍多d古 ...

凡事有可能嘅,或者肯拍呢。
五師兄係陳情令男三?四?五? 但佢同曉星尘嘅cp好多人受,虐啊好虐啊
內地劇真是青春啊,新人輩出。

琥珀宮

畀面勳章

CHUIPING 發表於 22-3-15 14:47
但超短,得25集,每集2分鐘,佢哋有D粉絲洐生短片更加 ,因此我去咗bilibili. 好喜歡看推倒師尊 ...

我兩分鐘?原來有咁既劇架?邊度睇?

子爵府

littlesister 發表於 22-3-15 18:58
我兩分鐘?原來有咁既劇架?邊度睇?

第一集得1分45秒,我youtube 睇,有其他平台可睇但我吾太識。 仲有好多短劇,
只不過我有D中意睇兩個靚仔

首頁

尾頁

跳至