跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 7# CML2006 的文章

複式洋房

係呀, 真係愈來愈多, 愈來愈離譜, 有次忍唔住在巴士站排隊, 見佢企埋一齊在等客, 咪叫佢死開d, 佢仲大聲駁咀, 咪迫我大大聲冇慾佢囉....我其實都唔想..但真係忍唔住囉..

大宅

真係越來越多北姑 真想

大宅

大宅

大廚勳章 畀面勳章

一早7-8點已經係道等客,一個眼神就同d男人上樓啦, 咁早就出來(食早餐).

複式洋房

真係好嘔心 叫警察捉佢啦

複式洋房

我都覺得好過份...
做雞都做到好似光明正大咁...
行親大馬路萬寧附近....一定有幾個企响度...
影衰晒...勁乞人憎囉...
攪到D男人...見到女人就眼甘甘....
希望D...POLICE...可以捉鬼晒佢地...
D大陸女人...落黎淨係識做雞....
哩D咪自己攞黎囉...歧視你係正常架喎...
好人好姐要做雞....鬼唔望你地生野生到週身都係!!!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

馬會對面就最多,真係好影響市容!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

BK Milk勳章

如不喜,希望唔好鬧我,唔好嬲,
我唔係要同你地唱反調,
事實佢地做得甘揚,真係唔係甘好,
最初我響大馬路都見到有d女人企響度,
但唔知佢地做咩,所以我都唔會理,
之後響呢度睇到 post先知道佢地係做果d,

其實大陸女人都唔係個個落黎都係做呢d,
(呢個只係估咋.....,)

首先我講明,唔希望大家以為我係果度d人上黎寫,我係香港出生,有正職,大家睇我d post就會知,

佢地唔好做到甘揚,唔洗令到d男人睇到其他女人就以為係做,相信甘樣,會令大家唔洗甘多不便,

但我睇野都會兩邊睇,有時都會覺得佢地好慘,學職可能無香港d人甘高,家鄉又可能都係窮,
只能夠黎香港.......做呢d,又可能佢地同老公離左婚,要照顧小朋友,講真,錢唔係萬萬都能,
但無錢又真係咩都唔得,

我都係早幾個月睇左一本書,講佢地果d真人真事,原來我地已經好好....(雖然我係單親有一個小朋友,捱得好苦,但都好幸福)

希望大家9好介意我甘講,如果把事分兩邊睇,
自己都開心d

大宅

大廚勳章 畀面勳章

都唔好大街大後巷呀,連人哋老婆系道都唔放過.

大宅

我見過佢地行入7仔扮買野.一睇個款就知佢地係咩!!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至