夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

樓主~你o係邊度睇到?有好多論壇唔似bk~好多都係吹水多~~!唔可以盡信囉~同埋我覺得如果個男人真心真意愛個老婆既話,就會不顧一切去令個老婆相信~而且仲要係佢自己根本就無做過既事~同埋離婚都只不過係一,兩個月既事就可以同第二個一齊~佢既忠實真係好令人質疑囉~!我係佢老婆就算知道左件事~都一樣唔會信佢喇~都離左婚添喇~何況都係近來既事都可以咁快有第二個..呢d老公唔要都擺~!同埋一件咁既事我唔相信,一個女人會放棄自己老公~佢地之間一定有d野既~!

禁止訪問

洋房

呢個女人好可怕,直頭痴線,立即分手.

洋房

首先,兩夫妻好應該互信,就會唸到明顯地係熟人所為,唔係點會轉左電話仲會打黎。
第二,個男人唔應該再同依個女仔交往落去,咁有機心,處心積慮既人,同佢做朋友都驚。

子爵府

原帖由 林媽咪 於 09-8-30 18:58 發表
首先,兩夫妻好應該互信,就會唸到明顯地係熟人所為,唔係點會轉左電話仲會打黎。
第二,個男人唔應該再同依個女仔交往落去,咁有機心,處心積慮既人,同佢做朋友都驚。 ...

兩夫妻真係可以互信 ... ??

呢個女仔係搶人老公,
如果佢想去 KILL 一個人...咪好恐怖
仲精彩過神探伽俐略

男爵府

畀面勳章

hey sis don't be that serious...

i guess it's only a story.....

大宅

故仔黎傢咋下化
做夫妻做得貢兒嬉?????
主人公好靚仔傢????
個女同事係毫無勝算嘅情況下先搞散你頭家..then溝你?????有d唔係幾合羅緝

子爵府

畀面勳章

原帖由 hinhin07 於 09-8-28 12:50 發表
我覺得個女仔有問題, 如果佢真係乖乖女, 就唔會咁做,為左自己可以部署咁多野去破壞人地家庭, 而你明知佢係破壞者, 你都唔同佢分手, 睇黎, 你有幾愛你老婆, 只有你自己知喇, 我都係人地老婆, 換著我老公咁, 我都會唔 ...

世上真係有d咁o既女人架!但說到底都要睇埋自己個老公夠唔夠定力囉!我老公出面個女人都係望落似乖乖女好斯文架,仲成日sms同打電話比我老公,仲試過有一次打黎屋企,但佢係明知有我存在都咁做!好cheap呀!
都唔明呢d人咩心態,就算你搶到又點?他日咪又會比人搶返...佢自己都係女人丫,點解要咁做呢?

男爵府

我都覺得似故仔多d 又或者係嗰個老公自己幻想出黎
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

伯爵府

好媽媽勳章

我地呢d睇落去好hard既大婆咪lost晒比呢d小鳥依人乖乖女lor

洋房

呢個只係一個故事

伯爵府

似故仔多......如果唔係就是做錯了事想老婆信他的技倆....

複式洋房

世事就好似故事咁

我都相信而家好多女仔都係咁cheap, 佢地根本話之你結左婚定有細路, 只要自己鍾意, 佢就會搶, 駛俾面你? 有d無聊到根本唔搶, 只係想同你個男人拍下拖咋嘛, 唔負責任架!

女追男, 隔重紗咋

禁止發言

大宅

好肯定咁講,百份百出面有呢D女同事,本人親遇,節錄對話給各位太太參考:

女同事:「有冇收到我SMS?」
男同事:「冇,我個電話8字頭,來電轉駁既,收唔到SMS。」
女同事:「咁俾個收到SMS既號碼我丫!」
男同事:「唔使SMS喇,有事打公司直線揾我得喇!」
女同事:「我想放工後SMS你呀!」
男同事:「有特別事咩?」
女同事:「冇呀!得閒SMS吓你等你兩公婆鬧吓交都好呀!」

妳地話依嫁D女仔係咪好恐佈丫!平心而論做太太既見到丈夫收到呢DSMS,就算點信都唔開心掛?多左一定影响夫妻感情,如果太太係火爆型後果不堪設想!

原帖由 moontang 於 09-8-31 15:24 發表
故仔黎傢咋下化
做夫妻做得貢兒嬉?????
主人公好靚仔傢????
個女同事係毫無勝算嘅情況下先搞散你頭家..then溝你?????有d唔係幾合羅緝

大宅

下,一個咁既女仔都話係乖乖女?

乖乖女點會做D咁既野呀?

如果個男人真係同佢一起,我會放長雙眼睇下佢幾時死,一定會死得好慘羅!

就文中所提到,個女仔條件唔錯,反而個男人就一般,行出旺角有一百幾十件果D,哈,可能個女仔玩咩把戲都唔定羅`

不過個老婆都有唔岩,太容易懷疑了吧。。
不過如果掉轉係我身上發生,我都唔知我會點做-.-
最愛你的笑容

大宅

原帖由 炒人唔手軟 於 09-9-29 10:34 發表
好肯定咁講,百份百出面有呢D女同事,本人親遇,節錄對話給各位太太參考:

男同事:「唔使SMS喇,有事打公司直線揾 ...

如果我老公有D咁既同事,我實會一巴車埋去,再贈一句“狐狸精”

雖然呢個社會開放左好多,但狐狸精呢三個字相信並唔係每個人都接受到。

當你結左婚,帶上婚介,你已經無左選擇既權利,要選擇,必需得到另一方的同意。呢樣野,婚前唔係應該想過?
最愛你的笑容

大宅

不過走黎大婆網POST埋D二奶訊息,又點會唔比人插到飛起呢

我未做人老婆之前,都好唔鍾意第三者~何況做左人老婆生埋仔
最愛你的笑容

子爵府

原帖由 炒人唔手軟 於 29-9-2009 10:34 發表

男同事:「唔使SMS喇,有事打公司直線揾 ...

我信D女人好CHEAP,攪我前夫果個女人最初就係靠SMS,佢自己結咗婚,仲SMS人哋,話好想同我前夫睇"老鼠愛上猫",之後又成日扮問工作上嘅嘢,仲扮到好FRIEND,最後扮傾慕,然後扮相逄恨晚,跟住......攪到人哋個家散咗先安樂!正賤婦!
BTW 喺呢度想同個賤人"林思X"講,多謝你令我可以同個CHEAP男人離婚,吾係你我吾知佢咁人渣;我會好好享受下半世的時間,我生活無憂,你慢慢捱啦,記住"他朝君體也相同",吾知你個女咁醜樣係咪"報應"呢!

大宅

我話你知, 我都係女人, 我以前都試過男朋友一腳踏兩船,
女人就好似警察一樣,有證據之餘仲要犯人認罪先會入你罪
就算比佢捉到正, 你死口唔認, 佢都永遠會比藉口自己唔離開,呢D係99%既女人既特色.
你罵我我都要講,
我都唔相信因為一堆SMS而導致你地搞到離婚
恕我大膽直言,你係唔係仲有野隱瞞未講
例如你同呢位女同事其實好多好曖昧既行為
可能你之前未開始但係對大家都好有感覺
例如會間中傾下TEL,
未開始又醞釀緊感情開始等....
講真, 如果你真係好希望MOUNT返你同老婆既感情
就請你決絕斬纜 再去搵你老婆, 我保證, 佢一定返黎
女人唔係好似男人, 你以為你冇上過床就咩都係"好彩"咩
女人寧願接受返一個同其他女人有性冇愛既愛既男人
都唔要自己深愛既男人係精神上同其他女人曖昧過,

所以,自以為守住「最後一道防線」便情有可原的男人,你們錯了。這不過是一種偽善,一宗宮外孕,在陰部外孕育私情。

如有得罪, 請多多包涵

首頁

尾頁

跳至