親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Josa 於 10-4-25 11:25 發表
2日票可以嚮場內upgrade ???
邊度有講 ?
我想睇下, thx!

咁如我去 13日, 其中 約9晚要 book 酒店
咁我係唔係要佢果個平 $100/晚的優惠抵 o的 ??

or 我幫佢照 book 1日平飛(2個大小 and 1小童) ,到時再 upgrade ??

...

I asked about it onsite and you may check the "upgrade" section~~

http://www.rwsentosa.com/language/en-US/Attractions/UniversalStudiosSingapore/Tickets

洋房

邊度有講 ?
我想睇下, thx!

or 我幫佢照 book 1日平飛(2個大小 and 1小童) ,到時再 upgrade ??

...

wa~~~book 9晚~~如果係我會揀平 $100/晚果個優惠呀~~計落平$900蚊喎~~~

男爵府

我都係咁諗 ...

原帖由 BomBomBee 於 10-4-26 01:01 發表

wa~~~book 9晚~~如果係我會揀平 $100/晚果個優惠呀~~計落平$900蚊喎~~~

大宅

好媽媽勳章

唔知一個家庭可唔可以老公揀酒店優惠,而老婆就揀入場巻呢?

邊度有講 ?
我想睇下, thx!

...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Josa 於 10-4-26 13:25 發表
我都係咁諗 ...

要睇埋間酒店係咪真係平D先~~

洋房

原帖由 J'smama 於 10-4-26 15:44 發表
唔知一個家庭可唔可以老公揀酒店優惠,而老婆就揀入場巻呢?

老公同老婆分別用1個facebook acc去答問題咪得lo~~haha,跟住1個揀酒店優惠,1個揀入場巻

禁止訪問

男爵府

老公同老婆分別用1個facebook acc ???
死啦, 唔係好明 !!

因我得1個 facebook a/c
咁即用同1個 facebook a/c
留2個 email ????

原帖由 BomBomBee 於 10-4-27 01:27 發表

老公同老婆分別用1個facebook acc去答問題咪得lo~~haha,跟住1個揀酒店優惠,1個揀入場巻

大宅

好媽媽勳章

應該話係用老公/老婆個facebook acc 訂酒店,老婆/老公個facebook acc 訂入場卷,明未!

原帖由 Josa 於 10-4-27 20:10 發表
老公同老婆分別用1個facebook acc ???
死啦, 唔係好明 !!

因我得1個 facebook a/c
咁即用同1個 facebook a/c
留2個 email ????

男爵府

如果老公 and老婆各開1個 我就明
初初我以為係 老公/老婆 用1個,

anyway, many thx!!!!!!!!!!

原帖由 J'smama 於 10-4-28 08:47 發表
應該話係用老公/老婆個facebook acc 訂酒店,老婆/老公個facebook acc 訂入場卷,明未!

洋房

尋日介紹左d朋友去facebook答問題買,跟住佢地覆話反應好好,暫時賣晒,但5月5號打後就有得再番飛~~但最好就比左錢訂左先喎,如果唔係又比人買晒~~

複式洋房

BB防敏心得分享勳章 畀面勳章

原帖由 BomBomBee 於 10-4-29 11:20 發表
尋日介紹左d朋友去facebook答問題買,跟住佢地覆話反應好好,暫時賣晒,但5月5號打後就有得再番飛~~但最好就比左錢訂左先喎,如果唔係又比人買晒~~ ...

好似而家有飛啦~~今日有人打黎叫我今日下晝可以去拎,我諗住聽日去~~:lol:

伯爵府

原帖由 小便便 於 10-5-3 12:29 發表

好似而家有飛啦~~今日有人打黎叫我今日下晝可以去拎,我諗住聽日去~~:lol::" />

5 該你可否拎完張飛post 上來, 望下什麼樣呢 ?

原本我也是打算訂飛的, 之不過d 團友話5知d 飛有無問題 woo

複式洋房

原帖由 peckykoo 於 10-5-3 17:52 發表

5 該你可否拎完張飛post 上來, 望下什麼樣呢 ?

原本我也是打算訂飛的, 之不過d 團友話5知d 飛有無問題 woo

aiya~~,我諗我拎完都唔識得自己影完post上黎呀~~但我睇倒佢facebook有post佢地d飛既相,係咁既:

伯爵府

我都想book, 邊到平呀.

複式洋房

原帖由 Little_cy 於 10-5-4 12:18 發表
我都想book, 邊到平呀.

你想book飛??? 可以睇下呢條link 去facebook答問題
[url=http://www.asiatravelcare.com/mktg/images/facebook/20100204/fb20100204-chi.htm]http://www.asiatravelcare.com/mktg/images/facebook/20100204/fb20100204-chi.htm[/url]

佢除左飛有discount,都可以揀新加坡酒店 每晚平$100

伯爵府

hi
i hve answered the questions ar, but how to get this discount ar
原帖由 小便便 於 2010/5/4 12:33 發表

你想book飛??? 可以睇下呢條link 去facebook答問題
http://www.asiatravelcare.com/mktg/images/facebook/20100204/fb20100204-chi.htm

佢除左飛有discount,都可以揀新加坡酒店 每晚平$100 ...

複式洋房

原帖由 Little_cy 於 10-5-4 14:50 發表
hi
i hve answered the questions ar, but how to get this discount ar

你答左問題之後,佢會send封通知書去你facebook inbox架(不過好似要等1-2日),跟住你留個email同你揀咩優惠,跟住佢有人會send email比你lo~~會比埋d付款詳情呀 etc 咁

伯爵府

I've just rtn from Singapore and bought the tickets at just outside there. You will have discount if you buy the tickets with DBS credit card.

複式洋房

原帖由 SKB 於 10-5-6 13:50 發表
I've just rtn from Singapore and bought the tickets at just outside there. You will have discount if you buy the tickets with DBS credit card.

但去到門口先買怕唔怕會無飛ga

首頁

尾頁

跳至