自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 agneskong 於 10-6-2 18:21 發表
可能佢所謂既人奶係用人手餵奶吧…

笑c我啦!
開心每一天

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

其實而家好多人大肚都無避忌咁多野架啦

唔好話藝人啦,就算係普通人都會因為返工關係大肚時都要化妝架啦

洗唔洗指哂名咁o黎話人呢?

伯爵府

大廚勳章 醒目開學勳章

人地請咗幾個奶媽妳唔知咩??
原帖由 tratralau 於 10-6-2 17:34 發表
佢就好啦,佢話要餵人奶但又可以減肥夜蒲染髮查指甲油.............我都不知幾想去飲酒夜蒲減肥....................可能有錢人唔同d.........

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 tratralau 於 10-6-2 17:34 發表
佢就好啦,佢話要餵人奶但又可以減肥夜蒲染髮查指甲油.............我都不知幾想去飲酒夜蒲減肥....................可能有錢人唔同d.........
呢d人, 做幾多, 自己小朋友受返哂, 選擇如此, 何需理會。 加上偽人一個, 點知佢所謂人奶, 係咪"英乜練奶"

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

好媽媽勳章

好多人都同人講自己生完餵人奶,係..冇錯,佢地真係餵人奶,生完果陣餵果一日咁大把,就當自己係餵人奶,講出黎俾人聽俾人覺得自己偉大麻...
你見佢瘦得咁快,都唔似餵人奶= =我2胎都餵人奶,人地話餵人奶瘦得快,我又唔係好覺!!!
加上d藝人擺明係極速收身,何來有奶餵- -!!!
信佢真係有病...

無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

禁止訪問

禁止訪問

民房

原帖由 趙元嵩 於 10-6-2 18:09 發表
Yes!

餵緊人奶時, 化學物品少掂為妙....可免則免!

Agree ~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

對bb 唔好既, 我唔會學佢囉, 因到時出事時係自己 bb , 人地無事或者係好彩呢

珍珠宮

呢D"潮媽", 都未定性

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 28# bolun410 的文章

時生完餵人奶, 超多白頭髮都唔敢染

子爵府

好媽媽勳章

我餵人奶瘦得快...
呀女滿月已經比有BB前輕10磅... 因為坐月雖然食得多, 但o係屋企食嘛, 一定冇出街食咁肥...
坐完月, 跟住間唔中有出街食飯, 到呀女6個月時都係重返兩三磅... 到呀女歲幾, 轉食早晚兩餐, 但我又冇減返食白飯份量, 又肥多幾磅... 察覺後食少d, 就好快輕返到呀女6個月o既磅數... 到呀女唔食, 都一路慢慢輕...
依家我停餵o左大半年, 都KEEP 到有BB前仲輕幾磅...

原帖由 寶寶儀 於 10-6-2 23:58 發表
好多人都同人講自己生完餵人奶,係..冇錯,佢地真係餵人奶,生完果陣餵果一日咁大把,就當自己係餵人奶,講出黎俾人聽俾人覺得自己偉大麻...
你見佢瘦得咁快,都唔似餵人奶= =我2胎都餵人奶,人地話餵人奶瘦得快,我又唔係好 ...
我想要9999呀...

男爵府

可能人地請奶媽呢,都係人奶黎架喎....

複式洋房

可能餵左1日都當係....

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

關搽指甲油咩事

禁止訪問

大宅

我唔知算唔算瘦得快呢,呀女而家4個月,食好多野,但係仲輕過大肚之前 老公就話同以前冇咩分別,不過我覺得最幸運係我冇肚紋yeah

大宅

ps:我都係全人奶,比呀女食完自己又肚餓啦~

王國長老

王國長老

原帖由 ellawyc 於 10-6-2 18:30 發表
人奶, 冇話過係佢嘅個人製品喎 :lol

係囉.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至