跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係新手媽咪, 囡囡都有報呢間2013 k1, 請問 maymay220hk, 你兩位小朋友都讀呢間, 請問學校有無普通話&英文教? 同埋, 我想讀半日班, 但聽人講讀全日班會比較學到紀律? 因家中有工人姐姐, 囡囡不需擔心有無人照顧問題, 請賜教

大宅

jessicalyh 發表於 12-9-25 14:21
我係新手媽咪, 囡囡都有報呢間2013 k1, 請問 maymay220hk, 你兩位小朋友都讀呢間, 請問學校有無普通話&英文 ...

請問你報名未? 因為黎鄧潤球是額滿即止報名. 另外, 6/10 為學校的開放日, 你可以打電話去學校留位出席. 我已經同另一位太太都報了此間幼稚園, 我是全日班, 另一位是上午班. 都會去開放日. 有機會會見面!

別墅

各位媽媽:
請問伙地對以下COURSE有興趣嗎?

10/6 開課,但現在只有3人報名,還欠3人才會開班.
地點:黃大仙中心YWCA
時間: 星期六 10點-11點
價錢: $760 / 8堂(外籍老師)

http://www.facebook.com/photo.ph ... ;type=1&theater

大宅

那可有能撞上幼稚園的面試日期, 因為我暫時申請了5間, 已經有學校寫明都在星期六舉行面試. 東華及鍚安便是了.

複式洋房

回覆:曼曼嘉嘉 的帖子

我幫囡囡報左半日班,自己都報左啦,到時見

曼曼嘉嘉  see u soon  發表於 12-10-2 14:11

首頁

尾頁

跳至