跳至

首頁
12345...97

尾頁

等待驗證會員

Re: 07年7月預產期準媽媽 part 9

happy727,

今年本身己經好難請工人架啦, 因為太多人生, 上次個個唔得之後, 我個agent比我揀個d, 都得番四個, 之前仲有好多架, 你真係要快呀, 唔係仲難請呀

等待驗證會員

Jne_Jne,

個工人係yun定bun呀??? 有無偷嘢呀??? 有時請工人真係要講運架, 我都擔心架

等待驗證會員

Jne_Jne,

我請個工人就三十幾, 但係佢有個細仔得三歲, 我都希望佢唔會話要返去揍仔, 因為佢仲有兩個十幾歲架啦

等待驗證會員

泡泡浴,

講起幼稚園同幼兒園, 我今日見到迦南好似幾ok, 咁三歲前可以比bb係度學下畫畫都唔錯呀

等待驗證會員

Carmen730,

你要小心身體呀

等待驗證會員

pigmother,

我係網上找唔到790, 有無link可以send比我睇呀???

等待驗證會員

jackie_lau2000,

我想問下, 你講的工人係yun定bun呀, 我有個fd請開yun, 佢話佢唔請bun, 係因為佢家姐試過借咗錢比佢走咗佬, 但係我老闆個邊個個請bun都無問題, 係得一個同事, 個bun唔多得, 偷著佢d衫, 仲要迫佢兩個女唔好話比亞媽知, 後來再請都無嘢, 所以我都未知自己係好彩定唔好彩個個

等待驗證會員

happy727,

唔好抑鬱, 心情開朗好緊要

等待驗證會員

jackie_lau2000,

我仲諗住叫個工人一個星期前來都得, 今日老公見我咁, 佢都叫我唔好放前一後九, 如果我真係想放, 放中間位, 問下可唔可以放一同二中間, 因為我計過一九的話, 放完返兩日, 個日就係中秋, 又有假放, 好爽, 但係放早一個星期, 到時又要捱五日先可以放假, 好慘呀!

洋房

euniceyung 寫道:
想問吓健康院d產前課程係唔係只有星期一至星期五時間?
我好想去,但係要返工。

euniceyung
荃灣果間淨係星期一,三

等待驗證會員

toroneko,

我同老公上次入元朗探個fd, 見到有間食雞的, 好似幾正架, 我都好想食呀

等待驗證會員

Nippon,

我而家先追到你車仔個post, peg3太大架啦, 同埋出街有時都驚整到人, hilda話aprica好, 有無咩model好提意呀???

等待驗證會員

Jne_Jne,

比著我99住我隔離, 咁就真係一個大大的惡夢開始啦

等待驗證會員

各位,

頭先同老公話, 想去金田食日本嘢, 佢話我為食, 我話我食熟, 唔食生呀, 佢話我晒錢, 唔比我食呀, 仲話要等亞b唔食人奶, 我先可以解封

洋房

yynets 寫道:
pigmother,

我係網上找唔到790, 有無link可以send比我睇呀???

sorry,我上網都找唔到,想比老公睇下都唔得,要等貨到

等待驗證會員

ernie_kmy,

我99咪又係咁, 成日驚我餓親肚入面個個, 無咗bb, 又只係理咩事無咗, 唔會理我個感受架, 不過就係呢個原因, 老公都唔多like, 所以今次有咗, 我哋都收得好密, 到見晒肚先講囉, 好似今日唔多舒服, 我仲同老公話, 你亞媽生日餐飯, 一係早一個月食, 一係就唔好食, 我老公話, 咁你唔好去咪得囉, 到時有工人同媽咪嘛, 我咪話, 你亞媽生日同bb出世好近呀, 佢先問下我佢亞媽生日係幾時, 我咪話7月18囉, 亞b 7月21日出世啦, 唔通到時你食食下飯先走來醫院咩, 咁佢先話, 如果要咁後先食, 就唔去架啦, 唔係到時佢點陪我入產房生呀

我諗緊, 佢亞媽知道個仔會陪我入產房唔知會有咩反應呢???

等待驗證會員

pigmother,

咁你知唔知邊度有得睇實版呀??? thank!

等待驗證會員

ernie_kmy,

我同你講呀, 如果我99用呢招來迫我飲湯, 我一定反枱呀

等待驗證會員

3cats,

咁係咪婆婆送咗揹帶就唔洗送包被架啦???

等待驗證會員

Carmen730,

我諗都ok架啦, 我咪又係得34吋腰, 我仲要係輕咗, 到而家都仲未去返116, 而家都係111咋, 唔好唔開心, 有我陪你

首頁
12345...97

尾頁

跳至