跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有無form要交架?

原文章由 sukihui 於 07-8-16 00:53 發表
Hi Leia,

Pls. Checking PM

洋房

請大家合作, 8月21日開班成功
Thankyou Leia

[Tsim Sha Tsui Ctr (Sat Afternoon) (首選15:30-16:30 or次選16:45-17:45)

1) Leia – (聯絡人)
2) karenleung (1st choice)
3) lmp (1st choice)
4) athyedwin (1st choice)
5) nihongo (2nd choice)

6) iceymana (2nd choice)
7)Creamy_mami
8)sukihui (1st Choice)

quote]原文章由 him-mama 於 07-8-10 09:29 發表
Tsim Sha Tsui Ctr (Sat Afternoon) (首選15:30-16:30 or次選16:45-17:45)

2) karenleung (1st choice)
3) lmp (1st choice)
4) athyedwin (1st choice)
5) nihongo (2nd choice) ... [/quote]

別墅

< Reminder >

由於有媽媽同時申報上,下午班,現想作實最終報名人數,看看是否足夠8個bb名額,如能成功取籌但包班人數最後不足6-8人,會被當作個人報名,再由中心安排時間上課。

Tsim Sha Tsui Ctr (Sat Afternoon) (首選15:30-16:30 or次選
16:45-17:45)

2) karenleung
3) lmp
4) kathyedwin
5)
nihongo-----canceled (to be replaced)

6) iceymana
7)Creamy_mami

8)sukihui

倘若足夠6-8個名額報名,報名當日我會連同參加者基本個人資料交比中心留位,再電話通知各位上課時間,請媽媽們必須於三天內親身或寄交報名表及支票($1650)。逾期交表者作退出論。 (我會再pm大家聯絡人姓名)
(報名表:http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply.pdf
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply02.pdf)

大家會於9月30日前收到中心寄出的comfirmation form,如上課場地及時間ok請簽回交中心comfirm,如收唔到form,即代表報唔到班,中心會寄回已交的報名表及支票,咁就要同大家講I'm so sorry, 我辦事不力,失敗了

我會8月21日以電話通知大家情況及結果,請留意!

別墅

有!

(報名表:http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply.pdf
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply02.pdf)

原文章由 sukihui 於 07-8-16 11:01 PM 發表
請問有無form要交架?

別墅

anaBB

可以,不過你排第四

原文章由 anaBB 於 07-8-16 02:49 PM 發表
Leia,
如果都重有位, 我可以補上.:mrgreen:

大宅

Leia,

請問你當日會親身去定打電話報名呢?

別墅

我老細放大假我冇得放 我老公委派我老耶去取籌,我了解過報名情序,好簡單佢老人家應該攪得掂

仲有,我未收到你同bb個中文名呀 快d pm我啦

別墅

Hi Romatse

由於仍未收到之前排首位waiting果位媽媽回覆,請問你是否仍有興趣參加呢?請於19/08之前回覆,否則會再由排第三位waiting(甜思思)的媽媽補上,請見諒

Leia

原文章由 Leia 於 07-8-16 01:22 PM 發表
Hi Roma

由於之前已有媽媽waiting緊空缺,但佢仍未回覆我是否繼續參加,如明日我仍未收到佢回覆,咁就會由你補上,請不要介意,有消息再聯絡。

Leia

別墅

現公報最後報名名單如下:

Tsim Sha Tsui Ctr (Sat Afternoon) (首選15:30-16:30 or次選
16:45-17:45)

2) karenleung
3) lmp
4) kathyedwin
5) romatse

6) iceymama
7) Creamy_mami

8) sukihui

報名當日我會連同參加者基本個人資料交比中心留位,再電話通知各位上課時間,請媽媽們必須於三天內親身或寄交報名表及支票($1650)逾期交表者作退出論。

大家會於9月30日前收到中心寄出的comfirmation form,如上課場地及時間ok請簽回交中心comfirm,如不接受所安排的時間上課,中心會退回已交的報名表及支票。

我會8月21日以電話通知大家報名情況及結果,請留意!

別墅

最新消息

由於得到karenleung同時親身到基督教服務處取籌,增加咗排籌嘅機會,亦特別鳴謝褔媽伉儷share佢地其中一個頭籌比我地,是次報名才得以順利成功排到非常非常頭嘅籌號,相信今次開成班的機會十分大,現再一次麻煩媽媽們千萬要三天內將報名表() & ()及支票($1650)交中心,亦要於支票背後寫上會員number及籌號 (No. 8)。逾期交表者作退出論。待中心電話回覆我真正上課時間後再告知各位,並留意930日前能否收到中心寄出的confirmation form,如上課場地及時間ok請簽回交中心confirm,如不接受所安排的時間上課,中心會退回已交的報名表及支票。

Karenleung

真係非常感激你落力幫忙,仲要出埋腳骨力同眼力搵我老耶timthank you very much!

褔媽伉儷

真多得你頂力協助,我地先可以取到頭籌,如果冇你地幫忙,響咁震撼嘅環境下,我地嘅機會又薄弱好多啦,thank you very much!

Leia

別墅

剛收到基督教服務處通知,已安排我地星期六下午3:30上堂,請於表格() ()的空白地方寫上(星期六下午3:30, 8號籌)中心會九月頭寄出confirmation form比大家請留意。

再一次多謝karenleung & 褔媽。

大宅

好媽媽勳章

恭喜晒

原文章由 Leia 於 07-8-21 11:33 發表
剛收到基督教服務處通知,已安排我地星期六下午3:30上堂,請於表格(一) 及(二)的空白地方寫上(星期六下午3:30, 8號籌),中心會九月頭寄出confirmation form比大家,請留意。

男爵府

Leia, 好叻呀...恭喜....恭喜......

原文章由 Leia 於 07-8-21 11:33 發表
剛收到基督教服務處通知,已安排我地星期六下午3:30上堂,請於表格(一) 及(二)的空白地方寫上(星期六下午3:30, 8號籌),中心會九月頭寄出confirmation form比大家,請留意。

大宅

Leia, karenleung & 褔媽, 辛苦哂 !!
會盡快寄 forms 返去

Thank you so much !!!!

洋房

Leia, karenleung & 褔媽 Thank U Very Much.

Besides, I called the centre that I will send the forms to them by person on Saturday when I have lesson with baby on that day. So, if anyone have lesson on Saturday, U can call them and tell them so that U no need to send the forms by post.

Kathy

原文章由 iceymama 於 07-8-21 12:49 發表
Leia, karenleung & 褔媽, 辛苦哂 !!
會盡快寄 forms 返去

Thank you so much !!!!

別墅

褔媽

都恭喜你地之如,再萬二分答謝你嘅功勞 全靠你呀

原文章由 福媽 於 07-8-21 12:15 PM 發表
恭喜晒

洋房

Leia, Leia 老耶, Karenleung, 褔媽伉儷,
Maggiechan

各位辛苦晒 , 好開心呀

Thank you very much

[ 本文章最後由 sukihui 於 07-8-21 18:01 編輯 ]

別墅

nihongo

其實最叻係karenleung & 褔媽伉儷,你果班又點呀?成功嗎

Leia

原文章由 nihongo 於 07-8-21 12:22 PM 發表
Leia, 好叻呀...恭喜....恭喜......

大宅

好媽媽勳章

吾好咁講啦...我地係0611靚媽嗎 點會吾幫啫:mrgreen: :mrgreen:

原文章由 Leia 於 07-8-21 13:04 發表
褔媽

都恭喜你地之如,再萬二分答謝你嘅功勞 全靠你呀

男爵府

Leia, karenleung & 褔媽,

真係唔該晒 好開心呀
我啱啱去郵局寄左d form同支票嚕

再次感激你地咁多位

首頁

尾頁

跳至