自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都試過收2千幾 打去問清楚先啦!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

Fb咁多相
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:三分鐘漫遊收 $ 700

唔關時間事

漫遊數據係以每Kb收錢,我見好多都收緊$0.15/Kb

用1MB即係$153.6... Download 少少野或者睇個網頁已經幾MB, 仲要未計whatsapp, Facebook, email 响背後keep 住幫你收message 嘅data connection 用量。

所以一定要記得熄漫遊

男爵府

引用:不小心沒關數據, 結果...真的咁貴嗎

原帖由 anitapooh41 於 14-07-02 發表
不小心沒關數據, 結果...
真的咁貴嗎
咁平?我嗰次兩分鐘就千

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

總有離別的時候

大宅

想生BB熱投

好貴呀!!!!!!!!!

大宅

上台時記得講清楚唔要漫遊數據!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

所以一上機就轉飛行模式

大宅

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:不小心沒關數據,+結果...真的咁貴嗎

原帖由 anitapooh41 於 14-07-02 發表
不小心沒關數據, 結果...
真的咁貴嗎

simple is the best~

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

冇day plan?? 應該一用data roaming就自動activate day plan?? 係咪冇set定係個國家冇cover in the day plan?! Day plan都係差不多2百一日,無限架。試吓同電訊公司傾吓。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

侯爵府

畀面勳章

回覆:anitapooh41 的帖子

大宅

其實真係會咁貴

公爵府

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

我用開one2free...我一早已經同佢地講左取消海外數據既function..所以去到當地一定用唔到....咁我就好放心喇.

伯爵府

其實真的意外 我一年都出去 3-5 次 trip , 失敗

侯爵府

畀面勳章

男爵府

我試過用到唔比我上,用到hkd 5000 蚊就停左我

首頁

尾頁

跳至