美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:secrethk 發表於 14-9-17 17:38 FS支

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
咁eye cream pola work嗎?定都係fs 好d

侯爵府

Pollyowen 發表於 14-9-17 21:42
咁eye cream pola work嗎?定都係fs 好d

其實效果差唔多, 不過FS無咁好推, 上妝前用會KICK粉, 所以我朝早用POLA
晚上用FS (FS厚啲可以做埋按摩)

男爵府

引用:Quote:Pollyowen+發表於+14-9-17+21:42+咁e

其實效果差唔多, 不過FS無咁好推, 上妝前用會KICK粉, 所以我朝早用POLA
晚上用FS (FS厚啲可以做埋按摩)
...
你真係好有心機,其實我好懶所以想搵條line夾到自己又唔洗揸一堆,有咩好推介記得介紹

侯爵府

yoko_hau 發表於 14-9-17 23:10
你真係好有心機,其實我好懶所以想搵條line夾到自己又唔洗揸一堆,有咩好推介記得介紹

...
其實POLA真係幾方便, STEP好少, 又有效果~
不過我習慣咗按摩/MASK, 唔按唔係好慣, 所以晚晚都整好多嘢.

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

引用:Quote:secrethk 發表於 14-9-17 17:38 FS支

我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
thx kay
white lucent 會皮膚乾嗎?我之前用美的精華好多都化妝有啲乾,停用用返水份夊無事,所以要搵美的但要保濕。。。

fs 美白咁貴

侯爵府

secrethk 發表於 14-9-18 07:44
thx kay
white lucent 會皮膚乾嗎?我之前用美的精華好多都化妝有啲乾,停用用返水份夊無事,所 ...

舊版乾, 不過佢新版改良過已經好咗好多. 我晚上一定會再加緊緻精華, 但早上就單用佢都OK.

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

KAY+2 發表於 14-9-18 09:24
舊版乾, 不過佢新版改良過已經好咗好多. 我晚上一定會再加緊緻精華, 但早上就單用佢都OK. ...
如果你見解, 即係WHITE LUCENT > AAA WHITENING?

侯爵府

引用:Quote:KAY+2+發表於+14-9-18+09:24+舊版乾,

原帖由 secrethk 於 14-09-18 發表
如果你見解, 即係WHITE LUCENT > AAA WHITENING?
你講美白效果定整體效果?

因為我用white lucent同時會用其他精華。如果單用revital, 佢係夠潤,不過我就白唔到。

你其實有冇試過revital serum? 有啲jm都有白到的。所以佢哋會揀revital多過white lucent的。
美白真係人夾人,真係要不停試~

公爵府

引用:Quote:coo1068 發表於 14-9-17 14:28 KAY+2

我覺得必定回購重點美白精華.

雷品: 全面美白精華, THE MASK
Pola 邊隻mask 唔掂?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+KAY+2+於+14-09-17+發表我覺

原帖由 littlemelody 於 14-09-18 發表
Pola 邊隻mask 唔掂?
黑BA the mask

公爵府

引用:Quote:原帖由 littlemelody 於 14-09-18 發

原帖由 KAY+2 於 14-09-18 發表
咁貴都唔掂

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

KAY+2 發表於 14-9-18 15:41
用嗰種

侯爵府

coo1068 發表於 14-9-18 16:44
用嗰種

佢係泡泡MASK, 搽完CREAM先用, 敷五分鐘左右, 再用手心壓啲泡泡入面.

禁止訪問

回覆:又忍唔住買左set pola BA

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

karkar1704 發表於 14-9-19 16:40
啱啱網店送左貨嚟!Refill Set $3120

子爵府

karkar1704 發表於 14-9-19 16:40
抵呀,請問有無其他sample送?

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:啱啱網店送左貨嚟!Refill Set $3120

原帖由 karkar1704 於 14-09-19 發表
洗面有幾大支?lotion同milk冇pump,如果未買過貨裝,咪好難用到?

伯爵府

Have received email from Pola ,VIP day on 25-27/09 for 紅鑽member,1-4/10 for 黑鑽member ,
天呀,好毒呀

伯爵府

我啲存貨夠用埋冬天都未用完,FS......

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至