想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

回覆:剛小x,有啲灰,要jm嘅支持

我都係胎無心跳,1月尾做左手術,等來完第三次m(下個月)就開始再試,而家每月去睇一次中醫,每月平均食4-5濟中藥,其實夠唔夠?我見d jm日日都食中藥調理身體

別墅

引用:之前試咗8個月,二月尾有咗,本來好開心,7

原帖由 agneau 於 15-04-17 發表
之前試咗8個月,二月尾有咗,本來好開心,7w尾去照冇心跳中咗空心胎,諗住等多兩個禮拜,點知上禮拜日就自 ...
加油!快調理好再努力!

大宅

引用:我都係胎無心跳,1月尾做左手術,等來完第

原帖由 kodream 於 15-04-24 發表
我都係胎無心跳,1月尾做左手術,等來完第三次m(下個月)就開始再試,而家每月去睇一次中醫,每月平均食4- ...
我咪係日日食食咗2年幾3年,想換個中醫,我而家諗住中西合璧,樣樣都食下。你嘅中醫話可以開工了?恭喜恭喜,祝你早孕。

大宅

引用:Quote:原帖由+agneau+於+15-04-17+發表之前

原帖由 kodream 於 15-04-24 發表
加油!快調理好再努力!

男爵府

BK Milk勳章

引用:我都係三月尾無左,已經11週,突然無左心跳

原帖由 Doremevi 於 15-04-20 發表
我都係三月尾無左,已經11週,突然無左心跳。

想搵差唔多時間小x既jm傾下計互相支持下,有無興趣開whatsap ...
我都係3月無左,想join,可以大家互相鼓勵下

大宅

回覆:剛小x,有啲灰,要jm嘅支持

有冇人識點開whatsapp group? 好少用。

別墅

引用:Quote:原帖由+kodream+於+15-04-24+發表我

原帖由 agneau 於 15-04-24 發表
我咪係日日食食咗2年幾3年,想換個中醫,我而家諗住中西合璧,樣樣都食下。你嘅中醫話可以開工了?恭喜恭喜 ...
我上次去睇中醫話等多一個月先,今次去再問下!
不過我好懶煲藥食藥,放工夜又唔想煲,每濟隔好耐先食一次

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Doremevi+於+15-04-20+發表我

原帖由 mei0 於 15-04-25 發表
我都係3月無左,想join,可以大家互相鼓勵下
可以pm我電話:)

複式洋房

引用:有冇人識點開whatsapp+group?+好少用。 +

原帖由 agneau 於 15-04-25 發表
有冇人識點開whatsapp group? 好少用。
開左whatsapp group喇
有興趣可以pm電話俾我:)

大宅

引用:Quote:原帖由+agneau+於+15-04-25+發表有冇

原帖由 Doremevi 於 15-04-25 發表
開左whatsapp group喇
有興趣可以pm電話俾我:)
咦,我都開咗個Facebook page,不如加Facebook? Pm我你嘅電郵?

大宅

回覆:tultul1 的帖子

有興趣加入Facebook page? PM 我?

別墅

回覆 tultul1 的帖子

係呀!我中醫係咁講,藥流只要黎一次m後可試,刮宮要等三次m不過都要視乎自己體質,我中醫把我脈,話我身體幾好,小x係吾好彩,吾係我身體吾好,所以叫我m一次後開工

大宅

引用:回覆+tultul1+的帖子係呀!我中醫係咁講,

原帖由 lupsiu 於 15-04-27 發表

係呀!我中醫係咁講,藥流只要黎一次m後可試,刮宮要等三次m不過都要視乎自己體質, ...
我中醫都係話一次m後可試,我仲半信半疑呢!希望真的可以

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Doremevi+於+15-04-25+發表開

原帖由 agneau 於 15-04-26 發表
咦,我都開咗個Facebook page,不如加Facebook? Pm我你嘅電郵?
我都想加入fb group , 可以加我嗎? 我個email :[email protected] . Thanks

別墅

既然你中醫都咁講,你可以試下先,又吾一定中,不過其實我同你一樣半信半疑,所以我都等多次m

別墅

回覆:Doremevi 的帖子

hello, i want to join Whatsapp group. 92000127,thanks.

別墅

引用:之前試咗8個月,二月尾有咗,本來好開心,7

原帖由 agneau 於 15-04-17 發表
之前試咗8個月,二月尾有咗,本來好開心,7w尾去照冇心跳中咗空心胎,諗住等多兩個禮拜,點知上禮拜日就自 ...
唔好怪自己,搵個中E好好調理三五個月再努力過,一定得既,你要先努力照顧好自己情緒和心情呀!

大宅

我都剛剛小產,想join你地whatsApp group,可以加埋我嗎?

大宅

引用:我都剛剛小產,想join你地whatsApp+group,

原帖由 manman2327 於 15-05-27 發表
我都剛剛小產,想join你地whatsApp group,可以加埋我嗎?
Sorry各位,因為之前冇咁多人加入,加上Facebook要你哋本人嘅真實戶口,所以我冇開到。

別墅

回覆:manman2327 的帖子

我前日藥流完,還以為自己好堅強,點知今朝諗起就流左幾滴眼淚。。。你係咪都係藥流呀?

首頁
12345...7

尾頁

跳至