夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

翡翠宮

引用:係指個女仔

原帖由 Zenith_Lee 於 15-08-09 發表
係指個女仔

你意思個女仔鬧你個b,叫阿b收聲??有無搞錯呀佢乜野身份呀

仲有,點解你唔可以出聲呀
你係阿b的媽咪,連你都話唔可以出聲,依架究竟邊個先係bb的媽媽呀

其他野都可以忍,比個唔3唔4的女人鬧我個b,我實同佢死過,一係佢走一係我,有佢無我~

既然係咁,你就咪鬼比阿b同佢玩喇,要自己個b硬食,你話佢好鍾意小朋友,又好錫bb又唔同講法~

翡翠宮

引用:結婚後就搬入黎住

結婚後就搬入黎住
你結婚後,個女仔就搬入黎住??

兩者有關連嗎??

別墅

回覆:小manman 的帖子

有左BB既時候,老公買左樓,其間老爺話會叫埋個女仔一齊住...話照顧我。
當時我發脾氣話老爺唔好搵藉口

別墅

回覆:好矛盾!成日為左呢樣吵(長左少少)

嬲又嬲過,講又講過,但老爺都一意孤行

伯爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Zenith_Lee 於 15-08-09 發表

原帖由 小manman 於 15-08-09 發表

你意思個女仔鬧你個b,叫阿b收聲??有無搞錯呀佢乜野身份呀
如果真係樓主嘅細奶奶,鬧孫佢輩份上真係有權㗎。
之不過就真係唔該搬開囉。

大宅

完全唔明點解啲關係可以咁亂
咁個女仔同你老爺一齊瞓? 你老公買樓但佢搬埋黎住 究竟發生咩事?!

翡翠宮

引用:有左BB既時候,老公買左樓,其間老爺話會叫

有左BB既時候,老公買左樓,其間老爺話會叫埋個女仔一齊住...話照顧我。

...
如果照你老爺咁講,個女仔即係工人喇!!

究竟個女仔係咪你62第2個女人黎架??
因為呢件事,所2你99就唔同你地住~

如果係咁,當初結婚我會堅持唔得囉,反正間屋係你老公買既,又唔係你62既,如間屋係你62都叫做佢鍾意叫邊個返黎住都得~

公爵府

...
間屋係你同c6,但個女人…

翡翠宮

...
層樓邊個出$
如果老爺無比$,點到佢一意孤行???

別墅

間屋係老公比錢,水電煤都係老公比。
係老爺話要個女仔入黎住,奶奶同老爺關係應該都差,所以冇同住。
我都覺好複雜,有時候好想搬,老公話未有能力...叫我忍下
同住左7個月,內心好難受...

別墅

回覆:一嚿大番薯 的帖子

佢地分房訓

男爵府

嘩!好複雜!忍一個中都忍唔掂!有個3唔識7又唔知咩關係既人通屋走!

子爵府

招呼朋友上黎,當面介紹係老爺的女朋友,睇下佢地乜反應

大宅

向99打聽下個女仔乜料得唔得?仲有你一房就鎖門啦,咪比機會個女仔唔叩門就撞入黎

翡翠宮

引用:間屋係老公比錢,水電煤都係老公比。係老爺

係老爺話要個女仔入黎住,奶奶同老爺關係應該都差,所以冇同住。
我都 ...
間屋老公比錢
咁當時老爺揾人入黎住仲吾即時say no...你老公又夠奇怪

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 Zenith_Lee 於 15-08-09 發表

原帖由 mini1204 於 15-08-09 發表
間屋老公比錢
咁當時老爺揾人入黎住仲吾即時say no...你老公又夠奇怪
聽樓主講佢c6係一早識呢個女子,越來越難明。。。比着我婚都唔結

大宅

咩都係你老公出 你老爺無權要求俾個女仔入黎住喎 點講都唔通啦 佢無資格 仲要好似養埋人地咁 真係要出聲喎 同埋要搬都唔係你地搬啦 間屋係你地架喎 係都係叫個女人走啦

禁止訪問

男爵府

你點可以一路忍ge???! 我會抱埋bb 返娘家,一係隻女人走,一係我走, 又唔係有親,做咩玩我bb,做咩要逼我和老公看你著到不知所謂, 做咩要和這種人同一屋簷!!

伯爵府

引用:間屋係老公比錢,水電煤都係老公比。係老爺

我都 ...
咁問題係你C6身上,間屋係自己嘅,可以叫62同个女仔走㗎嘛!有咩理由自己一家好地地比D無謂人浸佔,問題係你C6,佢唔明唔理你感受,怕煩唔面對問題

首頁
12345...9

尾頁

跳至