自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:KT0603 發表於 15-10-4 20:50 Jm, 我

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 alphabetagamma 於 15-10-04

原帖由 KT0603 於 15-10-04 發表
十日內左右,呢隻牌子在fb反駁受害人,話唔可以拆得太密,即好似我咁,個個星期都拆,然後換colou ...
咁都得,好離譜啫。
我朋友通常keep三星期,佢都無事我衰格,一定快洗,但我耐至玩一次。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

好彩無事。。。。我睇完出事POST都5敢再用

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-10-04 發表十日

子爵府

回覆:depend gel 甲

我都有用完之後離甲喎⋯⋯但我底面油都係用Sally…所以而家唔敢整喇

子爵府

畀面勳章

引用:手指皮膚好返,之後指甲離甲。三個月後的今

手指皮膚好返,之後指甲離甲。三個月後的今日,仍然有一隻指甲離甲未康復
我都係大大話話玩咗gel甲都有十年以上,由之前去深圳hard gel到現在自soak off gel都冇發生過敏感或離甲現象,陰公豬希望唔好有下次喇

呢個係我上星期自己整,你快d好番再自己整過

伯爵府

引用:Quote:原帖由+claudia+於+15-10-04+發表嘩,

Jm, 我哋識咁耐,係嗰句講嗰句,我的確定貪呢隻牌子幾經濟,分銷店又多,顏色又多,所以轉用。其實,大牌子 ...
我用美國gel ,OPI gel 差不多10年,一啲事都無,所以大牌子貴在有道理

大宅

樓主好慘

我冇試過咁喔。。。只係唔識拆甲,好煩。

見樓主咁,搞到有啲怕怕添。

男爵府

我都用左半年,好彩都無事,我搽10日,拆完一星期後先再整,咁會否好d

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:瑪麗貓Marie 的帖子

我有用,無問題,每次玩兩星期就換

大宅

[終於可以喺屋企gel 甲啦] http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15500165

大宅

我ok 啊

大宅

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15500165

大宅

引用:手指皮膚好返,之後指甲離甲。三個月後的今

手指皮膚好返,之後指甲離甲。三個月後的今日,仍然有一隻指甲離甲未康復
陰公,希望你快些好返哂

大宅

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-10-04 發表Jm,

原帖由 forgive?forget? 於 15-10-04 發表
我用美國gel ,OPI gel 差不多10年,一啲事都無,所以大牌子貴在有道理
Agree, red carpet, opi.....有信心

大宅

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+15-10-04+發表手指

原帖由 Tiffany1212 於 15-10-04 發表
我都係大大話話玩咗gel甲都有十年以上,由之前去深圳hard gel到現在自soak off gel都冇發生過敏感或離甲現 ...
請問你呢隻係咩色號呀?好靚呀隻色

珍珠宮

好媽媽勳章

我見人爛甲爛得勁,新買成set用左三次就掉左了,唔敢用。

佢官方fb好多人勁投訴仲有哂相,間公司都唔理,整係貼個洗甲水既報告出黎話安全,都傻傻地既

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

引用:我見人爛甲爛得勁,新買成set用左三次就掉

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

引用:我推介試下sally+hansen,呢期最hit係佢

原帖由 philipsbaby 於 15-08-28 發表
我推介試下sally hansen,呢期最hit係佢
邊度有售

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

剛入手

首頁

尾頁

跳至