自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:今晚睇溫拿演唱會.........賴野

單睇阿倫演唱會好好睇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

男爵府

引用:好彩啫。溫拿同林子祥,我老公問我睇邊個,

原帖由 LMCK 於 16-02-07 發表
好彩啫。溫拿同林子祥,我老公問我睇邊個,我揀左林子祥,超好睇

...
我都睇左林子祥,您睇边場?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+jellomama+於+16-02-07+發表

原帖由 Wanyia 於 16-02-07 發表
係兩個主音,但冇理由係兩個不停solo,個3個係後台囉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:Wanyia 的帖子

係咪第一場?通常第一場好似full dressed rehearsal 咁,之後會一路modify 個rundown ,後面的場數會好睇d。所以我唔會睇頭場。btw, 我都唔會睇温拿。

子爵府

我之前都想買飛睇,後來覺得過年實好忙,先取消!

好彩冇買飛!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

甘差?

老婆買左初五同我睇,我諗緊借口唔去,叫我大姨同佢去~

kmbb519    發表於 16-2-11 15:27
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

水晶宮

好彩啫。溫拿同林子祥,我老公問我睇邊個,我揀左林子祥,超好睇

...
我都是選睇林子祥,雖然都是叫埋老婆葉倩文,囝囝林德信一齊唱,但一家好過B女。

男爵府

畀面勳章

好在冇買飛睇

「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+LMCK+於+16-02-07+發表好彩啫

原帖由 emoh 於 16-02-07 發表
我都睇左林子祥,您睇边場?
最尾果場。正

,

珍珠宮

...
我都睇左阿lam, 唱晒金曲唱尾場仲有小鳳姐, 勁抵睇

溫拿我只鍾意阿麟(阿b啲歌都ok但2個女就唔好喇, 好造作), 所以我只睇阿麟演唱會

瑪瑙宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

侯爵府

悶到

翡翠宮

劣評如潮!好彩冇買
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+LMCK+於+16-02-07+發表好彩啫

原帖由 cheung2000 於 16-02-07 發表
我都睇左阿lam, 唱晒金曲唱尾場仲有小鳳姐, 勁抵睇

溫拿我只鍾意阿麟(阿b啲歌都ok但2個女就唔好喇, 好造作 ...
我都係睇尾場。小鳳姐彈上來果下超驚喜

,

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我家人初一睇

珍珠宮

畀面勳章

我昨晚睇咗,阿B個二個囡好作状

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 睛靈勳章

引用:Quote:原帖由 LMCK 於 16-02-07 發表好彩啫

原帖由 MariaTsui 於 16-02-07 發表
我都是選睇林子祥,雖然都是叫埋老婆葉倩文,囝囝林德信一齊唱,但一家好過B女。

...
我都有睇,可能大部份fans年紀有番咁上下,個個都好有manner, 呀Lam唱歌時,個個乖乖靜心聽歌,好陶醉。

男爵府

5隻野真係搵錢多過想唱歌,下次咪搞

首頁
12345...10

尾頁

跳至