網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

掛牆式烘干衣機

Haier/海尔GDZA5-61放洗衣机上或挂墙排气式烘干干衣机江浙沪包邮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

大宇迷你洗衣机挂墙

[

不太劃算。

[

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

干衣机, 挂式/ 折摺疊

可折叠

壁挂式 悬挂于墙面,门窗

理性討論交流者。

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 333s 的帖子

不太劃算 ?

慳位, 想買TIM !

象牙宮

ha-ppyday 發表於 17-4-13 18:09
回覆 333s 的帖子
大宇迷你洗衣机挂墙

慳位, 想買TIM ?

原來.... 个个都愛省空間。

為了省地方。我也是

洗衣机 + 架子置物。

鬼叫我穷? hehehe

理性討論交流者。

大宅

回覆樓主:

我就係大宇個隻,真心覺得好用,佢洗3靜,好慳位,我一家3口吾會話太多3要洗,
冬天厚3就麻煩d要分多兩機,但冬天又吾會日日洗,變相差吾多,
我買個時好多人都問我,呢個掛牆洗衣機要3千幾蚊,仲要自己搵師傅裝點解吾係香港買部直立式洗衣機算?
又有保養,但我屋企細,想搵個位擺洗衣機都難,所以我就買左呢部番黎!同埋呢部洗衣機洗3真心靜,因為隔離屋洗衣機放左出走廊,成日夜晚都聽到佢洗衣機勁糟,勁震,自己再洗時真係覺得呢部洗衣機好靜!
不過如要搵師傅裝要留意叫師傅扭實螺絲,我之前裝完幾個月,部洗衣機一脫水就會轉到好似要飛出黎甘,
之後係fb問人,人地話呢部機係無避震,跟住老公自己拆出黎睇下,擰番實粒螺絲又繼續可以用番lu~

大宅

catcat@cat 發表於 17-4-11 14:44
好吸引, 想問吓你用咗半年, 依家覺得點?可洗幾多條牛仔褲?冬天洗厚衫夠力嗎? ...

洗到牛仔褲,都洗到厚3,但厚3擺幾件就無位(預左),我連長冷3都擺左入去洗

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

個洗衣機好正呀

侯爵府

回覆樓主:

而家日日沖涼就洗衫,之後掉入烘衣桶,我就可以瞓
太開心了
8-)

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

二小姐 發表於 17-4-11 17:34
【迷你洗衣机洗脱一体单筒小型婴儿童半自动洗衣机宿舍甩干脱水机】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1 ...
樓主,我都係用緊迷你洗衣機, 情況同您一樣, 使用時要把洗衣機搬去廁所用花洒放水進洗衣機, 而脫水是需要加入一個不銹鋼筒的, 但效果好像比我用手擰還更濕, 所以而家好想換您果部。

請問樓主您這部脫水效果是否真的做到 7-8 成乾?

同埋當時是經哪個集運送來香港的? 運費大約多少?

侯爵府

pyng4030 發表於 17-4-20 23:11
樓主,我都係用緊迷你洗衣機, 情況同您一樣, 使用時要把洗衣機搬去廁所用花洒放水進洗衣機, 而脫水是需 ...

呢部不用再放筒,就咁fing同大機fing一樣咁干,好用
8-)

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 二小姐 的帖子

好, 謝謝您!

另想問下部可否放入兩條牛仔褲和幾件T恤? 因為唔知 2.5kg 即是大約可洗多少衣服?

侯爵府

pyng4030 發表於 17-4-21 16:24
回覆 二小姐 的帖子

好, 謝謝您!

我每日洗一條長褲兩件衫,係半機仔

pyng4030    發表於 17-4-23 17:26
8-)

大宅

pyng4030 發表於 17-4-20 23:11
樓主,我都係用緊迷你洗衣機, 情況同您一樣, 使用時要把洗衣機搬去廁所用花洒放水進洗衣機, 而脫水是需 ...

呢個脫水真係脫到好乾,我個時係淘寶賣家包郵到香港,只要比30$住宅附加費,好抵(emoji)

大宅

momofish2002 發表於 17-4-19 21:28
個洗衣機好正呀

堅正,好好用!

伯爵府

bobo3567 發表於 17-4-23 23:47
呢個脫水真係脫到好乾,我個時係淘寶賣家包郵到香港,只要比30$住宅附加費,好抵(emoji)
...
咁包郵到香港幾錢呀?

男爵府

好令又慳位

大宅

pyng4030 發表於 17-4-23 23:50
咁包郵到香港幾錢呀?

我只係比左$30住宅附加費,
賣家包sf快遞$$大6送到香港

大宅

winwint 發表於 17-4-24 12:17
好令又慳位

堅好用,慳位,又靜

別墅

畀面勳章

Bobo, 想問下插頭方面有找師傅轉香港頭嗎? 心絲絲想買,但又擔心安全問題... 所以想問清楚啲,另外可以私訊我師傅聯絡方法嗎?謝謝你!!

首頁

尾頁

跳至