自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

佢份工係"鴨", 難得阿陳太咁大方唔介意佢老公登哂報紙話比人聽自己做鴨. 唉, 醜唔醜呀))))))))))

原帖由 natnat_tsang 於 09-4-3 14:35 發表
神棍家庭,老公出去呃女人錢,食軟飯嚟養家,陳家各人食好住好,陳太就好似當老公去返工搵錢咁,只不過份工係去陪第二個女人....... 世上有D咁無恥嘅人....唉...無話可說 ...

複式洋房

萬般帶不走,惟有孽隨身!

大宅

陳生應該學個成語<人心不足,蛇吞象.>
ありがとう!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

阿陳太好忍得, 因個'2 奶' 又唔係青春貌美好身材過自己, 又冇同佢老公有’骨肉’,
如果陳生所講係真, 甜甜生前應已比咗一大份$佢 , 唔會改遺囑搞到打官司咁張揚. 都係發$$寒啦!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

細細個聽亞爸啲口頭蟬講:"風水佬呃你十年八年"呢句說話原本真係啱嘅.

大宅

講到呀甜甜成富身家都比得佢,對佢吟好,大家又吟愛對方,..,典解小甜甜唔比個名份佢呢??? .........為咗錢.骨气,尊嚴,家人面子,都不顧...正cheap精

子爵府

Oh my god!

龔 過 身 後, 兩 周 年......特 別 在 接 近 她 忌 日 的 這 段 時 間 , 更 讓 我 感 慨 萬 分 ???

Oh my god! Please punish this 「 風 水 先 生 」! He is so scary ,
How can he do this to a death ?
She is passed.
If , indeed he is that much in love and real,
he should had stop .

大宅

陳某都袋左甜甜26億,仲要咁貪心.
有C傅話貪善款(假設真如甜甜遺願)既人不得善終,更會累及子孫,佢做呢行都要犯.好下品

佢老婆可能亦有盤算,等錢到手時離婚分佢一半身家.

如果有需要,我都會捐$比基金打官司

珍珠宮

熱血金章

原帖由 Hase001 於 09-4-4 19:40 發表
陳某都袋左甜甜26億,仲要咁貪心.
有C傅話貪善款(假設真如甜甜遺願)既人不得善終,更會累及子孫,佢做呢行都要犯.好下品

佢老婆可能亦有盤算,等錢到手時離婚分佢一半身家.

如果有需要,我都會捐$比基金打官司 ...

係la. 佢老婆離婚原因係陳已招應同龔通姦!
原來真正高人係佢老婆. 怪唔得之咁忍得la.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

強中自有強中手, 黃雀在後, 高呀!!!

洋房

原帖由 natnat_tsang 於 09-4-3 14:35 發表
神棍家庭,老公出去呃女人錢,食軟飯嚟養家,陳家各人食好住好,陳太就好似當老公去返工搵錢咁,只不過份工係去陪第二個女人....... 世上有D咁無恥嘅人....唉...無話可說 ...

龔 仁 心 反 而 認 為 戀 情 之 說 , 受 最 大 傷 害 的 正 正 是 陳 振 聰 的 家 人 , 「 我 唔 知 佢 點 樣 面 對 自 己 仔 女 … … 」 。 「 我 覺 得 對 後 輩 , 你 自 己 要 做 一 個 人 辦 畀 你 仔 女 、 子 子 孫 孫 睇 , 應 該 點 做 人 , 係 做 個 辦 畀 人 睇 。 」

佢老婆仔女, 真係唔知用個'慘'字形容, 定係用個'醜'字形容~~~
陳生為咗$$$$$, 乜都得~~~~~cheap到震~~~

伯爵府

畀面勳章

原帖由 bbkiki1991 於 09-4-3 22:54 發表
陳生應該學個成語

agree!!!!

珍珠宮

熱血金章

原帖由 bb_bb_bb 於 09-4-5 02:32 發表

龔 仁 心 反 而 認 為 戀 情 之 說 , 受 最 大 傷 害 的 正 正 是 陳 振 聰 的 家 人 , 「 我 唔 知 佢 點 樣 面 對 自 己 仔 女 … … 」 。 「 我 覺 得 對 後 輩 ...

No! No! 佢都係教緊後人認識成語啫."笑貧不笑娼"
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

首頁

尾頁

跳至