夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

加油呀~ 你一定活得比佢好!

洋房

支持你,努力生活,勇敢向前.你都可以識新bf出年同佢過平安夜.忘記一切不開心的:) ADD OIL!

原帖由 pretty_hill 於 09-12-27 11:26 發表
由我講話搬到而家, 佢無挽留過我地....
平安夜佢無我地過, 佢約左女仔過.....
佢已經開始左佢新生活, 已經係曖昧關係發展中....
係我面對,佢不斷sms, msn, 傾電話....
我個心真係好難受...

曾經1個承諾過會愛我一世 ...

洋房

個人黎講真係語贊成離婚,因為最大受害者一定係最無"古"(sorry唔識打)的孩子,佢無得選擇要爸爸定媽媽,無得選擇咁要黎到呢個破碎家庭,但係你已經行到呢一步,返轉頭只係會令你偒心多一次,男人變心起上黎真係無得救,救返都無用,女人一世都會有支針係度,希望日後日子你會好好咁過,現在最錫你呢男人係你個囝囝...好好愛惜佢

大宅

唉...
今日見到佢係成人徵友區度好開心甘同人chat.....
佢無左我一樣都甘開心....
我真係好傻, 仲要掛住佢.....
既然我走左可以令佢甘開心..... 都好嘅.....

子爵府

畀面勳章

原帖由 pretty_hill 於 10-1-2 23:55 發表
唉...
既然我走左可以令佢甘開心..... 都好嘅..... ...

be strong, 初初分開總會有心如刀割的感覺..
慢慢就會慣架喇..唔好睇關於佢既野喇..

男爵府

醒目開學勳章

同意,
為自己和小朋友加油!

原帖由 tonychopper8964 於 09-12-27 16:16 發表
拋妻棄子o既人唔會有好結果!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 古靈 於 09-12-29 23:44 發表

有些人想走,也沒能力或沒勇氣哩

me 3 !

別墅

堅強些,明白前面的路不易走,但你為了囝囝,好好生活下去,最重要是找朋友傾訴.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

努力面對..個天會祝福你一切順利

洋房

我覺妳你好有勇氣,比我就做唔到,你要加油!

原帖由 pretty_hill 於 09-12-27 11:26 發表
由我講話搬到而家, 佢無挽留過我地....
平安夜佢無我地過, 佢約左女仔過.....
佢已經開始左佢新生活, 已經係曖昧關係發展中....
係我面對,佢不斷sms, msn, 傾電話....
我個心真係好難受...

曾經1個承諾過會愛我一世 ...

別墅

回覆 1# pretty_hill 的文章

add oil

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 pretty_hill 於 10-1-2 23:55 發表
唉...
既然我走左可以令佢甘開心..... 都好嘅..... ...

仲得閒理佢做乜!!!
佢唔會有好結果的, 你望住你個囝囝, 你就會慳強勇敢面對向前, 祝你囝囝快高長大, 健健康康!

別墅

+ OIL~~

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

加油ar~)))活得比佢好!

男爵府

畀面勳章

你要好好加油!!!

民房

+ oil

大宅

今日,我終於都搬走左,離開左果個困左我六年既“籠”,雖然我知將來條路會好難行,但為左個仔,為左一班支持我,愛護我既朋友及家人,我知道,我要努力,無左一個唔好既男人,我和仔仔將擁有更好既明天!

大家一起加油!女人最緊要靠自已,雖然單親對小朋友唔好,但係一個嘈鬧既家庭,對小朋友更加唔好吧。希望我今日既決定,唔會錯,至少,辛苦自已,都唔想辛苦個仔。
最愛你的笑容

洋房

樓主, 看到你以上的發表, 我很有共鳴, 因為我的情形和你很相似, 我也是有一個仔, 今年已經十歲了... 我現正處於不知如何是好的環境, 關鍵是我現在沒有工作, 每個月要靠他供樓, 否則我一定會離開他... 我有一個很無情的老公, 我和他一起也有二十年了, 他每當心情不好時就會離家出走, 對我和阿仔不聞不問的, 今次又走了有兩個星期了, 沒有人可以幫我們, 他家人雖知道但不會幫, 而我家人卻從來不知道他的不是, 因為我沒有回娘家說, 也沒有向朋友訴, 因為怕老人家擔心, 又怕被人笑吧! 所以我覺得你真的很勇敢, 我很佩服你...

原帖由 24112006 於 27-12-2009 05:21 PM 發表
過去了就讓它過去, 希望在明天呀.

大宅

大家一齊努力!!!!!

原帖由 古靈 於 10-1-18 13:38 發表
今日,我終於都搬走左,離開左果個困左我六年既“籠”,雖然我知將來條路會好難行,但為左個仔,為左一班支持我,愛護我既朋友及家人,我知道,我要努力,無左一個唔好既男人,我和仔仔將擁有更好既明天!

大家一起加油!女人最緊要靠自已,雖 ...

大宅

其實我離開真係要得到家人, 朋友嘅支持....
如果唔係,我都無甘易可以走到~
其實如果你要走, 一定好多人可以幫到你, 大不了咪搵份工~
路係唔易行, 但作為媽媽嘅我地係可以撐起半邊天嫁!!!!
唔好放棄!!!!!!!

原帖由 lv150606 於 10-1-18 18:04 發表
樓主, 看到你以上的發表, 我很有共鳴, 因為我的情形和你很相似, 我也是有一個仔, 今年已經十歲了... 我現正處於不知如何是好的環境, 關鍵是我現在沒有工作, 每個月要靠他供樓, 否則我一定會離開他... 我有一個很無情 ...

首頁

尾頁

跳至