在職全職

跳至

首頁
12345...81

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

d野真係無咩特別平,分分中超市特價仲平.
原帖由 heiheimoon 於 10-12-30 11:09 發表
都有成四五年未去過工展會喇。不過勁多人,怕怕。同埋其實啲嘢都唔係平幾多。

水晶宮

環保接龍勳章

有mami話佢樓下間藥房仲平...
原帖由 heiheimoon 於 10-12-30 11:09 發表
都有成四五年未去過工展會喇。不過勁多人,怕怕。同埋其實啲嘢都唔係平幾多

男爵府

原帖由 nanayeung 於 10-12-30 13:31 發表
我地1早10:30到吾係好多人咋,離開約12:30就逐漸多人

住元朗想要10點半到香港果邊,要好早出發,所以冇乜可能
我依家可以同琳妹妹去嘅,一係親戚OR朋友屋企,或者係去1-2小時就可以番到屋企嘅。因佢11點半左右就要食午餐,跟著點零2點又要午睡,所以好難安排半日嘅活動俾佢,是否不太正常?

水晶宮

環保接龍勳章

其實都2歲....係咪可以帶粥OR粉出街食,咁咪唔使11點幾返家煮食....大大吓..有得玩可能唔瞓LU
原帖由 heiheimoon 於 10-12-30 21:47 發表

住元朗想要10點半到香港果邊,要好早出發,所以冇乜可能
我依家可以同琳妹妹去嘅,一係親戚OR朋友屋企,或者係去1-2小時就可以番到屋企嘅。因佢11點半左右就要食午餐,跟著點零2點又要午睡,所以好難安排半日嘅活動 ...

水晶宮

環保接龍勳章

各位....

HAPPY NEW YEAR...

大宅

新年快樂.

男爵府

新年快樂啊!祝各位媽咪&家中各大小朋友,2011諸事順利,健康快樂!

男爵府

原帖由 aemc 於 10-12-31 18:13 發表
其實都2歲....係咪可以帶粥OR粉出街食,咁咪唔使11點幾返家煮食....大大吓..有得玩可能唔瞓LU

唯有係咁,好似去公園啊,去聚會啊咁,就要自己帶粥。

男爵府

原帖由 4001cc 於 10-12-31 23:28 發表
新年快樂.

新年快樂啊!

水晶宮

環保接龍勳章

各位媽媽...

新年進步,身體健康,開開心心...

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 aemc 於 10-12-29 14:40 發表

邊間ar? ok ma?

我去tst粵海酒店,勝在平93蚊三文魚厚切任食吾使爭都值回票价~不過環境係麻麻地ge

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 heiheimoon 於 10-12-30 11:07 發表

上個月都去過一次,搭B2,都幾方便,不過冇乜地方行,最後都係飲下茶,行下街就走啦。間酒樓啲點心好搞笑,同香港有啲唔同。不過車多人多,行街好唔方便,不太適合琳妹妹咁細小朋友。 ...

我就好遠,因為我住shatin,要搭車入屯門轉b3,起碼2粒鐘
不過因為亞哥一家住tsw,好近深圳湾,就試下去lor~
我地去左一間叫鸿隆餐廳ge地方食dinner buffet(又係buffet) 73蚊位,平時有3送1添,幾抵仲有生蠔同三文魚~
蛇口吾算繁榮,比起羅湖皇崗果D少人好多,不过琳妹妹咁細係吾係咁啱返大陸玩ge~大D先la,好快快高長大ga la~

雲母殿

原帖由 aemc 於 11-1-1 15:43 發表
各位媽媽...

新年進步,身體健康,開開心心...

我都祝各位身體健康,心想事成
仔女快高長大

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

happy new year

遲來的祝福呢幾曰好忙,出街太多呀女出水痘呀 2yrs時打過水痘針以為可以避.....希望細佬無事
祝所有ma ma 身體健康!繼續美麗
孩子快高長大,聽教聽話

大宅

回復 7# heiheimoon 的帖子

我個仔末足1歲巳每朝同我1齊分享1個早餐
通粉,米粉,河粉....使咩特登返去煮,我又懶吾想帶太多野出街

水晶宮

環保接龍勳章

THANKS...
原帖由 yanyan-mummy 於 11-1-2 01:42 發表

我去tst粵海酒店,勝在平93蚊三文魚厚切任食吾使爭都值回票价~不過環境係麻麻地ge

水晶宮

環保接龍勳章

原帖由 nanayeung 於 11-1-2 21:58 發表
遲來的祝福呢幾曰好忙,出街太多呀女出水痘 2yrs時打過水痘針以為可以避.....希望細佬無事
孩子快高長大,聽教聽話 ...

冇事MA??

細佬好大機會被傳染WOR...小心AR..

男爵府

原帖由 nanayeung 於 11-1-2 22:03 發表
我個仔末足1歲巳每朝同我1齊分享1個早餐
通粉,米粉,河粉....使咩特登返去煮,我又懶吾想帶太多野出街

nana,你攞佐好多襟章哦。我一個都冇

男爵府

呢個元旦假期都好多節目,連續三天有聚會,琳妹妹玩得好開心,我就好攰。

男爵府

原帖由 nanayeung 於 11-1-2 21:58 發表
遲來的祝福呢幾曰好忙,出街太多呀女出水痘呀 2yrs時打過水痘針以為可以避.....希望細佬無事
孩子快高長大,聽教聽話 ...

妹妹都有打嘎。原來打佐針都會出嘎?
希望細佬冇事啦!

首頁
12345...81

尾頁

跳至