美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

hungc9 發表於 11-10-8 23:59
可否post張精華嘅相等我易搵d

啊,上面條link,入到去拉到最低,尾二個留言就係喇

(剛剛留意倒你用電話上網睇,咁你等等,等我upload張相係度...)

大宅

引用:[i=s]+本帖最後由+mongmongmong+於+11-10-9

原帖由 mongmongmong 於 11-10-09 發表
十個唔該

男爵府

mongmongmong 發表於 11-10-9 00:06
啊,上面條link,入到去拉到最低,尾二個留言就係喇

(剛剛留意倒你用電話上網睇,咁你等等,等我 ...

好似好正喎, 我都買嚟試吓先 仲有無好嘢for eye?

翡翠宮

引用:有左小朋友無以前噤捨得買貴價美容品,所以

原帖由 hungc9 於 11-09-08 發表
有左小朋友無以前噤捨得買貴價美容品,所以轉去試sa sa / mannings 嗰d平價美容品,發覚好多品質同功效好過 ...
我今日都買到呢支lip essence喇!我仲見到有黃色UV版!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

lip essence 旺角朗豪坊對面間SASA好多貨呀, 有UV版.
樓主介紹的bb cream 都有, 我買晒二樣啦.

大宅

好媽媽勳章

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

Thanks for sharing

翡翠宮

引用:lip+essence+旺角朗豪坊對面間SASA好多貨呀

原帖由 boise 於 11-10-10 發表
lip essence 旺角朗豪坊對面間SASA好多貨呀, 有UV版.
樓主介紹的bb cream 都有, 我買晒二樣啦. ...
Mini Bb cream 我買唔到

翡翠宮

引用:就係呢隻pore+putty+ +

原帖由 hungc9 於 11-09-08 發表
就係呢隻pore putty
買唔到~~激氣

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我想知支潤唇膏唧出黎個頭係斜定平架呢?

carng.ng  斜ge  發表於 11-10-13 01:32
雖然我在線,但可能行開左

大宅

引用:我想知支潤唇膏唧出黎個頭係斜定平架呢?

原帖由 yinmelody 於 11-10-11 發表
我想知支潤唇膏唧出黎個頭係斜定平架呢?
斜嘅

大宅

引用:Quote:原帖由+hungc9+於+11-09-08+發表就係

原帖由 carng.ng 於 11-10-11 發表
買唔到~~激氣
我見city super 都有呢隻mini size, 價錢都係$45

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

hungc9 發表於 11-9-8 20:02
就係呢隻pore putty

請問E隻BB CREAM搽左會唔會好白架?

因為禾皮膚比較黑架,好白唔格自己膚色。。

禾見出面D BB CREAM都比較偏白既。

請問各位JM有毛巧介紹?
我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可以講下支精華點用嗎?
好吸引下
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

hungc9 發表於 11-9-8 09:38
有左小朋友無以前噤捨得買貴價美容品,所以轉去試sa sa / mannings 嗰d平價美容品,發覚好多品質同功效好過 ...

hungc9 要特別多謝你, 支 lip care essence 好好用!! 100 x like!

還有, 全中環 / 金鈡sasa 巳經無貨, 後來在佐敦揾到! 明天會試pore putty嘅spf50標榜遮毛孔bb cream!

Thanks again hungc9!!!!!

大宅

引用:Quote:hungc9+發表於+11-9-8+09:38+有左小

原帖由 yuen1818 於 11-10-11 發表
hungc9 要特別多謝你, 支 lip care essence 好好用!! 100 x like!

還有, 全中環 / 金鈡sasa 巳經無貨, ...
不用謝,介紹嘅嘢你地啱用我都好開心

呢枝lip essence真係好過唒d貴嘢,我以前買落既貴嘢已經全部放埋一邊 (有d仲用到我敏感!)我向旺角間莎莎見到好多貨都掃定三枝過冬,驚比你地買哂haha

amysiu328  haha  發表於 11-10-14 09:39

大宅

我會share「極潤」toner同精華,冬天用好保濕,成份係透明質酸,夏天就太lup。
大約係$120-140, 係mannings, sasa, watsons都有。

0120  呢個時候既日霜好嗎??  發表於 11-10-17 11:25

大宅

引用:我會share「極潤」toner同精華,冬天用好保

原帖由 venne 於 11-10-12 發表
我會share「極潤」toner同精華,冬天用好保濕,成份係透明質酸,夏天就太lup。
大約係$120-140, 係mannings ...
Thx for sharing

大宅

回覆:sa sa / mannings 好用平價美容品sharing

支lip essence去 sasa問個售貨員唔知係邊隻,可唔可以pm牌子名比我。thx!

大宅

引用:支lip+essence去+sasa問個售貨員唔知係邊隻

原帖由 billyyanst 於 11-10-12 發表
支lip essence去 sasa問個售貨員唔知係邊隻,可唔可以pm牌子名比我。thx!
我唔知牌子名因全部係日文,我影個包裝比你會易搵好多,認住隻鴨鴨就得!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kmbb519 發表於 11-9-8 17:38
我推介 Covercom 的防曬粉~~ 價錢係大約一百元
有 coverage, 效果自然, 又有 spf 50~~ 我鐘意用佢 有時去暴 ...

今日行sasa佢話從來冇出過呢隻粉喎...有冇圖睇下呀?
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

首頁
12345...11

尾頁

跳至