潮流時尚

跳至

首頁
12345...66

尾頁

男爵府

Re: 有冇姊妹係Duty Free員工呀?

Cartier has 15% only but Cartier Roadster in Duty Free buy is no discount. Outside Watch Shop have 25% discount.

TTJTmama

珍珠宮

好媽媽勳章

KKbaby ,
咁你要開19定20號呀?不如我開左19號先啦!你19號唔去張咭都會keep多幾日既!我pm返比個code no你啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

aa959818,
我pm回覆左你啦!~

珍珠宮

好媽媽勳章

sweetvvbb .
我可以幫你開,不過你無pm 你d資料比我,我點幫你開呀!

洋房

maggielau0705 寫道:
aa959818,
我pm回覆左你啦!~

Maggie,

Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章

terry020288,
我都覆左pm比你啦!

大宅

maggielau0705

I have deleted my information above do I need to PM once more to you? 19 january would be OK ka!

Thanks a lot

大宅

do you know how many discount for "Ralph Lauren polo" now?

男爵府

Hi Maggie0705,

how many discount for burberry ?

Thanks

別墅

Dear maggie,
please check pm.
thanks
芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

洋房

之前是有25%, 但現在只有15%

洋房

因為有太多人開card後,大量購買then賣出去當水貸,從中取利. so maggie lau 幫大家開card時千萬不要do it.

複式洋房

好!!!!!

如果邊個囉左Discount Card之後買左野當水貨賣就

正 雖 神 ! ! !
晉熙媽咪

洋房

因之前我都識朋友開card, so many is 25%. 但上次去約十月, 大部份都只可15%.

珍珠宮

好媽媽勳章

tabo6508,
"Ralph Lauren polo"好似75折,我唔記得左!~

珍珠宮

好媽媽勳章

bigc ,
burberry應該都係75折呀!我唔係時時去買野,所以d折真係唔係好清楚!~

珍珠宮

好媽媽勳章

肥豬包包 ,
我知道旅行社開尼種咭,係每個牌子每種貨運只可買3件,例如買錶,同牌子只可買3隻!我都唔希望有媽咪利用這折扣買左再賣出去啦!我只係想幫d想買野既媽咪買到平d.其實我已經沒有響這間旅行社做啦!而家做左全職媽咪,不過公司上司都仲可以幫手開到咭!因為開咭一定要指定公司高級職員先可以打電話去Duty Free開折扣咭!因為尼張咭有好多牌子都有75折!~所以都幾抵!~我媽買d名牌護膚品我都係幫佢開咭買會平過sasa,同埋Duty Free一定係正貨,驚有d化妝品店係水貨! 希望大家買到平正野啦!

大宅

有冇姊妹係Duty Free員工呀?

thanks a lot!

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

男爵府

請問GUCCI有冇折?如有可唔可以幫我開尼種咭呀
THANKS

珍珠宮

好媽媽勳章

LAMLAMLAM,
我問過Duty Free GUCCI產品有D有折有D無,要開左咭拎張咭去GUCCI COUNTER 問渦!~

首頁
12345...66

尾頁

跳至