自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

下,咁佢事前都無同過你講,點知唔講得喎!

侯爵府

iczzzz 發表於 12-5-1 01:03
話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb,之前我朋友讚到個女仔天上有地下無,又靚女又大方,單身咗咁耐 ...
''

事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過佢,佢女友屬龍''----> 咁佢咪細過個女仔囉? 有咩問題??

再者, 佢講大話又無事先單聲!? 點知咩講得咩唔講得呀???大佬!!

而且, 呢d野邊有得呃架, 好快會串架喎....

翡翠宮

畀面勳章

都吾可以怪你架

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

iczzzz 發表於 12-5-1 01:17
佢話年齡嘅嘢suppose係私人野,唔應該公開講!佢話冇講過我可以爆出黎

...
如果佢帶上黎既...係個三唔識七既.... 你都唔會咁爆啦....而家果個係佢女友喎~ 佢遲講人地一定會唔嬲佢?? 咪傻啦!! 你夠唔suppose佢會呃人啦!!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你無錯bo,根本唔關樓主事,其實年紀遲早都知嫁啦,
唔係唸住臨結婚登記身份證先俾女仔知啊麻,
只係個男仔將佢既唔開心推左落樓主度姐
追追逐逐  分手再失戀   

只為尋你    伴我一生

子爵府

我講錯說話搞到個friend同女友散咗?

結婚個日都會知架啊!!!錯不在你....你朋友女朋友鐘意玩姐弟戀呀??

複式洋房

哈哈哈

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主,點怪得你㗎!

呃得幾耐啫?!我諗個女仔嬲唔係因為佢細過佢,係佢唔老實啫!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb

原帖由 iczzzz 於 12-05-01 發表
話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb,之前我朋友讚到個女仔天上有地下無,又靚女又大方,單身咗咁耐 ...
36定24

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過

原帖由 heichunmum 於 12-05-01 發表
事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過佢個女朋友鐘意細過自己嘅男人?

...
I Hv same question ?

別墅

認識瑞士牛牛第一回

我覺得係個笑話!

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

揾藉口罷

咁容易便分手, 結咗婚, 都唔長久啦!

妳個 fd 過一排冷靜咗會明白架啦!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

iczzzz 發表於 12-5-1 01:03
話說我個朋友帶新結識嘅女朋友黎我屋企探bb,之前我朋友讚到個女仔天上有地下無,又靚女又大方,單身咗咁耐終於都找到真愛,咁我都好恭喜佢!佢哋6點上來想喺我屋企heir到8點半先走,因為未肚餓未想去食飯住,呢2個半鐘大家都係周圍搵啲水吹下咁,咁o岩電視做緊「食得峰蘇」,蘇民峰話今年屬蛇嘅朋友遇桃花,結得婚果隻,咁我就即刻同呢個朋友講「喂好準喎!你係蛇年真係有桃花」佢果下面色一沉,我唔知發生咩事。果晚佢whatsapp我,怪我搞到佢同女朋友散咗!事源係佢女朋友好保守,接受唔到男朋友大過佢,佢女友屬龍,女朋友問佢係咪都係屬龍佢冇否認,點知因為我呢句說話,佢女朋友嬲咗佢話我朋友呃佢,同佢分手!我覺得自己好無辜,但我朋友係咁話我亂講嘢累咗佢冇咗呢段佢期待已久嘅姻緣!而家佢whatsapp都唔應我了!我錯嗎?
如果個女仔真心鍾意你朋友, 就唔會介意男仔細佢少少, 生肖係大一年, 可能實際上女仔年尾男仔年頭, 咁都係差幾個月而已~
佢擇偶條件, 既然係將年紀睇得咁重, 點解唔一早set target搵d好明顯大過自己十年八載男朋友? 咁即係其實個女仔都想搵返個情投意合, 年紀相近的男仔啫, 又何須介意相差一年半載? 佢太執著喇~
可能你朋友今日未明...如果你朋友係好仔, 他朝有一日後悔的, 係嫌棄你朋友個女仔, 而唔係你朋友.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

另外, 其實個女仔都幾小家, 係怪男朋友, 都唔係即刻面色一沉(仲要係第一次見男友的朋友喎!). 笑笑口寸下男朋友咪算囉~

水晶宮

三個都麻煩,你多口,你朋友騙人,佢女朋友保守

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

咁都有得賴? 咁兒嬉?
你朋友一早唔同人講清楚唔關你事
係咪佢諗住食得唔好o徒o趙完鬆
點知比你咁早篤爆壞佢好事呀
生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

大宅

引用:你個fd無女友都正常啦,又唔真誠,呃人,仲

原帖由 heichunmum 於 12-05-01 發表
你個fd無女友都正常啦,又唔真誠,呃人,仲要無腰骨、無膊頭賴落女人度,你當佢friend就鬧醒佢la,唔當係fr ...
講得好!

首頁
12345...9

尾頁

跳至