家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 宏利 945 會送紅股拆細, 請問幾多號前買就有得送?

It will only split into two, the interest has already issued. If you only buy in today, there will be no interest.
施比受, 更有福

男爵府

2024年龍年勳章

Re: 宏利 945 會送紅股拆細, 請問幾多號前買就有得送?

After split today, when could we get back our 紅股

男爵府

I have phoned their company and their reply is early June.
施比受, 更有福

大宅

有關股息及紅股派送:http://www.hkex.com.hk/listedco/listconews/sehk/ipmpnews.asp?id=000404819

男爵府

I cannot open it, do you have other links?? thank you.
施比受, 更有福

男爵府

2024年龍年勳章

如有100股即是有大約幾多錢港幣, 幾時可收到紅股呀

伯爵府

6月19號先過戶,到時都吾知什麼世界

大宅

May I ask how many percent approx. does Manulife distribut to the investors and how many per year? Does it worth investing apart from the increasing of the price? Does it like HSBC, having good interest rate return? Thanks.

男爵府

Only more than 1% and 4 times a year - I knew it from my bank. It will be less than interest of Hong Kong Bank. But the reason for I buy it is its good management and good profit making power of the company. From 2000, it has raise from 9X to 5xx nowadays. The price is now splited into two shares - 266 per share today. I think it may be good for long term. :mrgreen: :mrgreen:
施比受, 更有福

大宅

Thank you so much 77777.

伯爵府

伯爵府

請問今次派息是用100股X0.35加元定系用200股來X呢?

大宅

股息通告
宏利金融有限公司(〔宏利金融〕)就其股本中已發行在外的普通股宣派共一加元之股息。該股息將於二零零六年六月二日派發於二零零六年五月二十五日營業時間結束時名列於宏利金融名冊股東。派發股息基準為按截至股息記錄日期,每持有一股已發行在外的宏利金融普通股之股東,可獲派一股繳足但仍未作公開發行的宏利金融普通股。宏利金融宣派紅股後的普通股將於二零零六年五月二十四日在香港交易所買賣。新增發的普通股須通過所在地的股票交易所之一般審批程序方可上市。

以上通告是出於港交所的股息通告內。

即紅股會於六月二日派發
六月十九日派發的是零點一七五加元的股息,而加拿大政府會抽約30%為股息稅

男爵府

I want to ask if I buy on 22nd May, 2006, can I still get the cash dividend issue?? It seems there is two cash dividend, one is issued on 2nd June, 2006, i.e. one dollar canadian dollar. The other is issued on 19th June, 2006 which is less than one Canadian dollar?

Am I wrong? Can anyone advise, thank you.

施比受, 更有福

男爵府

2024年龍年勳章

都唔係好明, 即是幾時可以有幾錢息入戶口, 幾時可以有紅股可以自由買賣

大宅

或者可以講白D,
現金股息:
5月16日前兩個交易日(因為交收係T+2,係邊日自已搵個日歷睇下啦)為除淨日,所以當日之前買入才有息收,股息為0.35加元,6月19日收市後會入落你個交收戶口,已兌換港幣之現金及已除去加拿大政府股息稅。所以77777應該係無現金股息收。
送紅股:
5月23日或之前買都有得送,6月2日派送紅股入你個股票戶口,應該6月3日先可買賣。

以上是本人的理解及經驗,如有錯誤,自已執生!

男爵府

Thank you very much.

施比受, 更有福

男爵府

2024年龍年勳章

Thank you.

那麼所提及的CAD1.00 是什麼呀

大宅

wudy 寫道:
Thank you.

那麼所提及的CAD1.00 是什麼呀

其實果1加元股息就係果一股紅股,如果要解釋到果一元股息既真正意思,就可能要講幾日你都唔會明(我到而家自已都唔知係咪真係明),我可以試下講比你知,但相信你聽完之後會有便多唔明白一定會仲亂過我未講之前,如你對股票真正有求知欲,不如你上港交所個網頁道去認識下股票,如你唔想咁煩,咁只係要知道果一元係等於一股紅股就已經ok!
因為宏利股份票面值係一加元(照我估計),每一隻股票都有一個票面值,有的是1元,有的是0.1元,有的是0.01元等等,各隻股票有不同的票面值,咁可能你又會問乜野係票面值?乜隻股票唔係2佰幾蚊咩?咁就真係可能要講幾日,如果你明就最好啦。
以上只係個人理解,未必真實,如有認識者請指出錯處!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至