跳至

首頁
12345...97

尾頁

等待驗證會員

Re: 07年7月預產期準媽媽 part 9

ernie_kmy,

我今日就係感覺到bb係度脹大的感覺, 好似個肚想爆咁, 同埋呢排都成日氣喘, 我好驚哮喘番發, 上次去廣華, 醫生都有問我呢排有無事, 個排都無事架, 我唔想噴藥呀

大宅

pigmother,
好嘢噃,買到筍嘢
pigmother 寫道:
viv-viv:
吾好飲低脂奶,飲脫脂,低脂好肥的.
泡泡浴:
我買左aprica 790車仔,愛嬰坊ee介紹,好輕得4.2kg,單手可開and 收車,夠寬,原價$2700,淨底一部$$1300,賣比我,超低.

等待驗證會員

sammischu,

我都想同你哋班荃灣友一齊上堂, 但係平日我唔想請假, 而家改咗, 除咗block leave, 其他大假散放, 都要計target, 無so, 所以都係唔好啦

等待驗證會員

ernie_kmy,

緊係啦, 徐子淇個d, 以為唔化粧, 做多d數, 彈多d琴, 咁個bb就會聰明d, 食多嘢, 個bb就會健康d嘛

大宅

報到!! 溫書先.

等待驗證會員

penguinmui,

我老公反而話我個肚臍大咗咁, 仲深咗

等待驗證會員

jackie_lau2000,

想問下你講的救世軍幼稚園, 係邊度來架???

等待驗證會員

sammischu,

你講起上床個一下, 我個囡呢排搞到我只可以側左邊訓, 但係今日比佢玩死, 側左側右都係咁郁, 搞到我今朝返上床之後, 訓唔到, 要成個鐘先可以訓到, 右邊就個壓住個頭仔唔舒服啫, 左邊都唔知又有咩問題

大宅

yynets,

re:飲湯
其實我自己都鐘意飲湯, 不過奶奶成日提住我食多D, 我就覺得有口難言, 因為唔想自己太肥, 而且BB又健康, 不過我都知佢為我同BB好...不過當面REJECT佢又會唔好意思....

re:保險箱
我諗住有個保險箱係屋企方便d, 同埋因為我唔會鎖房門, 因為諗住工人日頭可幫我清潔房間, 其實我覺得普通柜筒的鎖好似比較容易開到,所以我諗住有個夾萬仔可以放埋d金、手飾同埋passport....

等待驗證會員

gphoebe,

我都係咁話呀, 我而家成日都好夜先訓, 我都驚亞b第時係夜鬼呀

大宅

我預備會係10分鐘後上去愛嬰坊...有冇野要我去問....?

等待驗證會員

penguinmui,

個條線, 我有咗好耐啦, 唔知呢d係咪生過bb的記號呢???

等待驗證會員

ernie_kmy,

有呀, 我要問aprica車仔629同埋719價錢??? 同埋係咪有款690, 有無相可以send埋比我睇, 或同邊隻款差唔多

大宅

yynets,

OK....不過你要知的629同719有有color 的preference, 因為我可以順便問下幾時有貨....

等待驗證會員

ernie_kmy,

我鎖門係因為我同老公都覺得, 日間佢無必要入我哋房, 需然我有媽咪係度, 但係媽咪眼唔好, 所以唔可以指意佢, 唯有放工後先叫工人入去清潔, 由其係洗手間, 我同bb係房入面玩, 佢可以清潔埋嘛

等待驗證會員

ernie_kmy,

719要黑色or咖啡色, 629我唔知有咩色, 但係最好係深色, 咁790, 我就更加唔知有咩色, sorry! 麻煩晒你呀, 你可唔可以問埋老闆娘, 我會連埋high chair680一齊訂, 可唔可以計平d呀???

大宅

yynets,

719都有2個系列wor...你要邊款...?http://www.aprica.com.tw/SEIHINN2/n-calcco/item-k.htm

大宅

yynets ,

之前有問過high chair680, 佢話未有貨, 如果要要早少少去訂, 如果而家訂貨+俾$, 5月中有貨送....

yynets 寫道:
ernie_kmy,

719要黑色or咖啡色, 629我唔知有咩色, 但係最好係深色, 咁790, 我就更加唔知有咩色, sorry! 麻煩晒你呀, 你可唔可以問埋老闆娘, 我會連埋high chair680一齊訂, 可唔可以計平d呀???

等待驗證會員

ernie_kmy,

我只係知道719個部係西田買要$4200, 個個人話5月尾有粉紅色, 不過我唔洗要粉紅色囉, 因為得老公去睇過, 我未見過, 唔多清楚係咪分兩隻, 唔好意思呀???

等待驗證會員

gphoebe,

點解加拿大仲係咁凍呀??? 咁仲有無雪落

首頁
12345...97

尾頁

跳至