婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

而家都仲可以咁樣醫港女癌, 但如果結左婚既話, 佢地一家咩港女癌, 太后癌, 港男癌...點病變你都好難置不理

大宅

melmelyan 發表於 15-7-26 23:35
千金係呢度一位好出名既jm,可惜佢個可歌可泣既故事原來全屬虛構,俾其他jm踢爆左,兼且佢私下招攬追捧佢既 ...
原來係咁⋯⋯不過小妹故事全無虛構,未遇到呢個港女末期癌之前
我自己都好難相信有d咁既人

大宅

cmw1010 發表於 15-7-27 09:04
佢係咪本身條件麻麻地, 驚甩左呢個要再搵又唔易搵.而佢 "自覺" 屋企好條件, 所以可以食住男朋友掛
...
對於呢位JM既criticism 我既回覆係我唔係「自覺」條件好好,
我唔覺得自己條件極好有如女神,
但我同佢既朋友都話佢識到我呢個女朋友可能佢自己都冇諗過⋯
我同佢一齊咁耐都呢一刻都未甩拖 純粹因為我中意佢
中意佢但又要上黎呻想散 純粹因為佢屋企人問題而我令好心灰心淡
相信呢位JM都係人 都知「感情」兩字為何物⋯
好多野 好難一刀切就完全切得斷
剪不斷理還亂

禁止訪問

大宅

回覆 cmw1010 的帖子

如果我高高在上就唔會俾人老馮咁洗我做野,但咁耐都未爆啦你代入我角色諗下,如果當事人係你,你又會點呢?

琥珀宮

Sandyestelle 發表於 15-7-21 00:53
Sharing at #1,#3,#7,#14,#74,#77,#86,#100,#109,#144,#161,#188,#275,#418,#536,#569第 ...
「好野!又慳左$6車錢」

為咗$6搞到咁多人,你姑9真係好意思﹗$6 ONLY, $60都唔想麻煩人啦, $600都諗下先啦﹗

琥珀宮

Sandyestelle 發表於 15-7-21 01:14
港女癌細胞分裂 (二)
話就某日C6嫲嫲跌傷左要坐輪椅
咁就需要私家車接送 咁我亦同意左借我架車俾C6
你C6無理由一句聲都唔出囉,好CRAZY喎﹗

如果真係有事,借下無咩所謂,但該唔好老馮囉,買燒賣個度更加離譜,樓主你太好EQ啦,如我一定唔會幫佢買,借埋架車仲要俾人老點,要買阿公主自己去買,一係你C6去買,無理由你去買囉﹗阿公主今年幾歲呀?﹗ 

大宅

tansyneko 發表於 15-7-27 15:42
你C6無理由一句聲都唔出囉,好CRAZY喎﹗

如果真係有事,借下無咩所謂,但該唔好老馮囉,買燒賣個度更加離譜,樓 ...
公主今年25 我20個晚其實仲有小小野架
話說買完燒賣俾佢 佢就同C6講不如我自己搭車番屋企先
而佢地就直接揸車去荃灣睇佢地嫲嫲
因為佢唔想我一齊去醫院睇佢嫲嫲 (唔知咩原因)
我心諗 「咁好啊 C6泊番架車去我屋企之後你地自己搭車去啦
我唔跟住 我架車有咩事係咪你賠?」
C6話 點解唔一齊去? 一齊去有咩問題?
所以港女癌冇出聲
但我宜家諗番 我就思疑因為港女唔想我一齊去醫院但我最終又去左
所以係停車場個陣佢先會發我爛渣

大宅

回覆 tansyneko 的帖子

佢條友仲要成日吹水自己賺幾多錢 我心諗你咁有米就坐的士啦! 成日想佔我便宜!
老馮怪!

琥珀宮

Sandyestelle 發表於 15-7-27 16:25
公主今年25 我20個晚其實仲有小小野架
話說買完燒賣俾佢 佢就同C6講不如我自己搭車番屋企先
而佢地就直接 ...
痴痴地喎佢﹗架車係你既,有咩理由叫你自己搭車返屋企?﹗

係我唔再借車俾佢哋,架車唔係佢哋架,叫賺到錢的公主自己買架啦﹗

複式洋房

回覆:Sandyestelle 的帖子

樓主,你C6 幾大?

別墅

一口氣睇左64頁
好睇過小說
一個字

不過真係要諗清諗楚先好結
祝福你

男爵府

育兒性格勳章

引用:我反而唔覺得男女是白痴的, 反而覺得佢裙腳

原帖由 Yeelim 於 15-07-23 發表
我反而唔覺得男女是白痴的, 反而覺得佢裙腳, 無誠意, 無責任感.
女友話要分手, 理由是佢姐姐. 佢自己唔敢 ...
Agree

男爵府

育兒性格勳章

引用:Quote:原帖由 Sandyestelle 於 15-07-23 發

原帖由 suetyiubb 於 15-07-24 發表
十足我C6..有次姑仔又癌細胞擴細.我鬧左C6好耐.最後...佢返去話99,之後仲好自豪咁話幫我出左聲.
...

大宅

回覆:大家入黎見識下終極港女癌細胞

大宅

大宅

引用:Quote:原帖由+舒莉莎+於+15-07-26+發表我都

原帖由 melmelyan 於 15-07-26 發表
千金係呢度一位好出名既jm,可惜佢個可歌可泣既故事原來全屬虛構,俾其他jm踢爆左,兼且佢私下招攬追捧佢既 ...
多謝解答
越講越有興趣睇

大宅

回覆:大家入黎見識下終極港女癌細胞

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁即係你bf都好後生喎,拍多幾年拖先好考慮結婚。

大宅

回覆 merinody 的帖子

24 me 20

首頁

尾頁

跳至