跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章

回覆:兆安佳寶排隊喇

我已經冇再排。。。但我係會繼續支持各位媽媽。。。我知道你地呢到當中有人成日落去睇再上黎報料。。。好心你地唔知頭尾。。就唔好亂講野啦。。你地落去見到我地排隊。。。覺得我地好似傻仔咁。。排前面既我地根本好自律。。。更何況你地覺得唔順眼既。一定會踩。。同埋如果唔係有人係到開帳幕。。根本唔會攪到咁大。。有d人日日落去睇頭二日唔排。。到排到9x 先去排。。。又係到嘈呢樣嘈果樣。。放左紙皮當排隊。。比人拎左又係到嘈。。加上十一黃金週多雙非。。三個雙非拎住八張櫈去排。。。你地有冇人知呀。。。我都知咁排唔多唔少都會影響大家。。。亦希望你地明白我地點解咁做。。由放櫈到而改晒政策。。。大家由頭到尾都係為左小朋友既一個機會。。。而唔係比班唔知頭尾既八婆同師奶係到說三道四

公爵府

好媽媽勳章

引用:我已經冇再排。。。但我係會繼續支持各位媽

原帖由 chingching9234 於 13-10-03 發表
我已經冇再排。。。但我係會繼續支持各位媽媽。。。我知道你地呢到當中有人成日落去睇再上黎報料。。。好心 ...
一開始大家跟住排,大家都好無奈⋯
但到依家已經無排隊嘅需要

點解仲唔執野撒退⋯仲要話受影響嘅人?

大宅

回覆 puicps0614 的帖子

真的會承認櫈仔排隊?D人咁守"規舉",唔攞走張櫈?冇人在場都叫排隊?咩世界?

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆+puicps0614+的帖子真的會承認櫈仔排隊

公爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+puicps0614+的帖子真的會承認櫈仔排隊

原帖由 Elmo518 於 13-10-03 發表
回覆 puicps0614 的帖子

真的會承認櫈仔排隊?D人咁守"規舉",唔攞走張櫈?冇人在場都叫排隊?咩世界? ...
香港大陸化由此起

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+Elmo518+於+13-10-03+發表回

原帖由 puicps0614 於 13-10-03 發表
呢層我都唔知啵,其實一開始指引都無寫清楚到底要點樣排隊法
保田你交左表未?

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-03+發表

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+siukei17+於+13-10-03+發表保

原帖由 puicps0614 於 13-10-03 發表
尋日交左喇,有心

加油

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-10-03+發表

複式洋房

annafifi 發表於 13-10-3 09:16
我住樓上架!搞到成個屋苑污煙脹氣,駛咩要係你班人先知咩事,賴死唔走,不外乎一係收左人錢排隊黨,一係製 製造恐慌駁亂,排第一就一定架咩,如果個細路蠢,排第一又點,一樣唔收,醒下啦

咁既野你都講得出,你自己都要醒下啦.

複式洋房

http://hk.news.yahoo.com/跨境提早六天等派表-北區幼園500家長排隊瘋-214818787.html

上報la

男爵府

今日早上TVB新聞都有講,仲講有人扎帳幕。

子爵府

育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我講得出係事實,我因日日都要湊放學,好似頭先老師拎開d凳比d小朋友放學,老師一行入學校,個女人立刻走過去痴個盒落去,大老呀!個盒係正個門囗,d小朋友一出門就掉到呀!係要比人話先收返個盒,掉轉你小朋友放學係咁,你都嬲呀

大宅

引用:我講得出係事實,我因日日都要湊放學,好似

原帖由 yvonne200793 於 13-10-03 發表
我講得出係事實,我因日日都要湊放學,好似頭先老師拎開d凳比d小朋友放學,老師一行入學校,個女人立刻走過 ...
咁比著我都嬲,但有時唔可以將排隊嘅所有人都當係唔守規矩,當然我都覺得有d排隊嘅人係搞事,成日學校上堂時走去揾學校,老師校長佢哋都要上堂邊有咁得閒理佢哋個個,阻住學校小朋友返學放學更加唔啱,小朋友嘅安全好重要,唔可以因排隊而整親其他小朋友,無奈我相信唔係個個排隊嘅家長都係咁諗,排隊搞事嘅家長應該自我反省吓,唔好因佢自私而搞到其他排隊好嘅家長比人話

子爵府

育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

zoeshan2007 發表於 13-10-3 14:24
咁比著我都嬲,但有時唔可以將排隊嘅所有人都當係唔守規矩,當然我都覺得有d排隊嘅人係搞事,成日學校上堂 ...

其實,我唔係想話哂所有人,但每日眼見佢地咁真係火,
對上幾個留言既媽咪重有鬧人唔知鬧人八婆,
我好睇唔過眼,要出聲,
我有見你留言,你係明理人,
我只講d不明理人

複式洋房

yvonne200793 發表於 13-10-3 14:37
其實,我唔係想話哂所有人,但每日眼見佢地咁真係火,
對上幾個留言既媽咪重有鬧人唔知鬧人八婆,
我好睇唔過 ...

咁其實總有d害群之馬係入面, 但唔可以話哂全部人既.

子爵府

nokyiu 發表於 13-10-3 15:53
我從來無話哂所有人,我係講後門排隊d人,你地排隊d人敏感,一有人講,就話人地鬧你地

大宅

引用:Quote:nokyiu+發表於+13-10-3+15:53+我從來

原帖由 yvonne200793 於 13-10-03 發表
我從來無話哂所有人,我係講後門排隊d人,你地排隊d人敏感,一有人講,就話人地鬧你地 ...
睇左咁耐我都覺得有部分家長太敏感囉..既然覺得自己無問題,洗咩下下一有人鬧排隊家長就咁大反應,我相信大家個矛頭都係想話d大陸人而唔係本地媽媽個人意見,唔岩聽既可以當睇唔到

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆 carrieleung888 的帖子

唔一定細b 大b都有大b ge問題仲有 你估排隊ge就無住客係度
一家唔知一家事 唔係局內人點知?
唔知情者淨係識得發up瘋
對件事又無幫助
況且 針唔拮到肉點知痛!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁而家咩環境?係咪去到就有表拎?

首頁

尾頁

跳至