親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kukukoo 發表於 17-9-19 19:56
不知為何不能 pm 比寶寶,是否他的 account 被 blocked 了?請問有冇其他人可 share d 資料比我, thanks a ...
資料SEND左比你啦~你睇下收唔收到丫~

大宅

回覆樓主:

我都想要點資料,pm給我好嗎?

複式洋房

回覆 地震寶寶 的帖子

寶寶樓主,我都想要沙巴資料,已PM你EMAIL, 謝謝!

伯爵府

NCGarden 發表於 17-10-13 14:30
回覆 地震寶寶 的帖子

寶寶樓主,我都想要沙巴資料,已PM你EMAIL, 謝謝!
我唔見你PM喎~你再PM多一次比我丫~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

想問下, 係咪無左港龍機去沙巴喇? 見得返廉航??
放下自在

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我想要沙巴攻略,已pm email, thx

複式洋房

回覆樓主:

地震寶寶,我地一家三口將會12月去沙巴,麻煩电郵 ([email protected])攻略資料作參考。。另外小朋友7歲,不懂游泳,是否可浮潛?有邊個島適合他的年紀,萬分感謝 !

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

寶寶樓主,我都想要沙巴資料,已pm你email, 謝謝!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

寶寶樓主, 想問, Ming Garden Hotel, Promenade Hotel Kinabalu, Grandis Hotel, 邊間好D, 交通方便嗎? 附近有沒有好食既食店, (再想問下有沒有家庭房, 因為我5個人去)謝謝

大宅

請問樓主,半夜4點,(早上6點幾機回程)會否一定有的士出機場?
在此先謝謝!

大宅

請問樓主,半夜4點,(早上6點幾機回程)會否一定有的士出機場?
在此先謝謝!

男爵府

回覆樓主

寶寶,我一家共9人有大有細計劃暑假7月中去,可以提提供行程給我嗎?唔該曬(emoji)

別墅

寶寶:我地一家三口將會1月去沙巴,麻煩电郵 (sumsumhehe@hotmail.com)攻略資料作參考。。另外小朋友7歲,不懂游泳,是否可浮潛?有邊個島適合他的年紀,萬分感謝 !

伯爵府

summer.tsang 發表於 17-11-14 16:44
寶寶:我地一家三口將會1月去沙巴,麻煩电郵 ([email protected])攻略資料作參考。。另外小朋友7歲,不 ...

資料send 左比你啦。你睇下收唔收到丫。
資料係舊小小,參考住先!

伯爵府

summer.tsang 發表於 17-11-14 16:44
寶寶:我地一家三口將會1月去沙巴,麻煩电郵 ([email protected])攻略資料作參考。。另外小朋友7歲,不 ...

可以浮潛呀。大人要陪住啦一定。唔好游咁開。
有救生衣可以借架。
Manukan island 有長長既沙灘。我覺得個道可以多啲地方玩。

伯爵府

LeannBB1102 發表於 17-11-13 07:52
寶寶,我一家共9人有大有細計劃暑假7月中去,可以提提供行程給我嗎?唔該曬(emoji)
...

你pm比我你既email add丫

伯爵府

suiwah06 發表於 17-10-19 17:14
在此先謝謝!

早一晚同酒店櫃臺講你要幾點鐘要一架的士,要去機場,叫佢地幫你call的士。

伯爵府

回覆樓主

大家我啱啱生左bb。而家坐緊月。大家盡量pm我 。
我多數用whatsapp覆你地。

琥珀宮

地震寶寶 發表於 17-11-16 20:06
恭喜恭喜

地震寶寶    發表於 17-11-20 16:18

大宅

地震寶寶 發表於 17-11-16 20:06

請給我資料

首頁

尾頁

跳至