影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cbeyond 發表於 18-7-5 17:48
唔好轉頭話二哥又係, 我受唔住

我都係咁諗

子爵府

ChammyMAMA 發表於 18-7-5 19:21
早去早回,早d合體

無錯,等佢地健健康康回來

珊瑚宮

回覆樓主:

二哥入伍了,好唔捨得
要健健康康, 四個一齊回來

男爵府

好媽媽勳章

珊瑚宮

回覆樓主:

https://www.koreastardaily.com/tc/news/110082

終於清白了

鄭容和終於清白了!「特惠風波」落幕,被判定「無嫌疑」

2018年年初,CNBLUE成員鄭容和「特惠入學」風波鬧得沸沸揚揚,歷經9個多月該事情終於塵埃落定,鄭容和最終獲得無嫌疑判定。

9日,鄭容和所屬經紀公司FNC娛樂發佈官方聲明,表示「今年年初,鄭容和積極配合了司法機關的調查。 經調查,司法機關判斷鄭容和在入學過程中不存在業務妨礙嫌疑,因此7月份做出了不起訴的決定,而得到無嫌疑判定後的鄭容和也洗脫了期間博士入學過程中誤解和嫌疑,法律最終認定其並無非法入學的意圖。 」

珊瑚宮

回覆樓主:

以下為FNC娛樂官方聲明全文:

大家好,這裡是FNC。

告知旗下藝人鄭容和關於博士過程入學相關消息。 今年年初鄭容和積極配合了司法機關的調查。 經調查,司法機關判斷鄭容和在入學過程中不存在業務妨礙嫌疑,因此7月份做出了不起訴的決定。 而得到無嫌疑判定後的鄭容和也洗脫了期間博士入學過程中誤解和嫌疑,法律最終認定其並無非法入學的意圖。

此外,3月正式入伍的鄭容和以優異成績完成了基礎軍事訓練,目前正在702特工連隊服役中。

大宅

cbeyond 發表於 18-10-9 10:58
以下為FNC娛樂官方聲明全文:

大家好,這裡是FNC。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我哥絕對清白!!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

終於澄清了其實由始至終都相信容和係清白的,期待他回歸再見

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

入伍後,終於可以有多d相片流出喇。
Create as tagged

大宅

畀面勳章

終於還他清白,太開心。之前真係好委屈

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

突然見到呢個post,留個言,睇runnman 好鍾意容和

翡翠宮

我要做媽媽 發表於 18-10-14 19:52
突然見到呢個post,留個言,睇runnman 好鍾意容和

多謝你留言呀!容和我至like!running man入面堅拚搏!
我地四個仔都咁正架!

翡翠宮

crabqueenie 發表於 18-10-12 19:52
終於還他清白,太開心。之前真係好委屈

Crabqueenie你張大頭相想點!秋風起,你竟然又攪到我春心盪!

大宅

畀面勳章

Queenie_0012 發表於 18-10-14 19:59
Crabqueenie你張大頭相想點!秋風起,你竟然又攪到我春心盪!:j ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

香港場見佢喊得咁委屈,真陰公
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

翡翠宮

[b]回覆 [url=forum.php?mod=redirect&goto=findpost&pid=331256281&ptid=19464358][color=Olive]ChammyMAMA[/color] 的帖子[/url][/b]

喊到泣不成音............

算啦, 過去左, 希望4子來日再聚, 繼續開心.

大宅

畀面勳章

容和既千姑post 左佢近況相。 大隻左好多啊,手臂勁粗,個身又厚

翡翠宮

勁man!
依家多左佢d相出街,超開心。唔夠一年就可以回歸喇。

珊瑚宮

回覆樓主:

現在唯一想講的, 盡早退團
將對其他成員的影響, 減到最低

首頁

尾頁

跳至