跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 1103 媽媽會 - Part 17

ckbbq,

影完快d post上黎睇!

盈盈好鐘意藍色果件衫, 初初同晴晴簡做型, 盈盈一見到藍色件衫已經話好鐘意, 我都覺得著這件衫d相幾靚! 晴晴有張喊樣相我特登選的, 影相果日晴晴好痴身, 我真係投晒降!

11月媽媽,

希望你地一家快d好返!!

男爵府

[size=medium]mandymfl

D相影得好sharp呢~~ 晴晴真係似你多少少呢 ,盈盈依然係咁嬌俏,見親全家福我就會覺得好溫馨,不過媽咪好似攰咗d喎

男爵府

szesze.betty,

我影個package係$880 for 8個做型, 40張相, cd-r, 1年網上相簿, 送2張2R, 1張12R (0611媽咪會有85折, 送5張相, 1張12R, 如果book左冇改期送多5張相), 呢間影樓比123細好多, 每次只可一個family影, 晴晴影親都好扭計, 少d耐性都影唔到, 呢間的攝影師會同小朋友玩都好開心先影的! 上次去123失敗左, 係因為晴晴的問題, 佢真係好痴身的!

我好似有張送5張相的coupon (studio 123), 你要唔要呀?

ckbbq,

我仲未得閒整盈盈在123影的相俾你睇, 你可比較吓!

複式洋房

mandymfl,
盈盈好靚女,晴晴好開心,Daddy好高大,Mami就真係好攰下wor!

大宅

mandy
上次童童影完我都有張coupon,所以你唔使比我啦,thanks!

原來晴晴真係咁痴身,好似童童細個果時呀!堯堯就相反,咩都無所謂,雖然都會認"生保人", 但抱得耐左都無所謂,佢更加唔會特別痴我,同童童好唔同.

男爵府

vvbaby,

入左$200, reference: 4029

大宅

szeszebetty,
我見你d相ok, 同埋呢期123好多人影, 我上去睇過下(又睇過其他studio), 見影bb D造型間間差不多, 但123我睇極都見無乜大仔影, 見親都係女仔(識既都係女-童童, 盈盈, littlepigpig大女), 而又見到starstudio湋圖d相幾靚, d造型arm 翹翹, 於是諗下細佬都不如影埋同一間(之前講過好似週圍影bb都差不多), 其實唔知有無揀錯架. 因為諗下諗下又覺得123好似抵D

睇你D相, 諗左好耐終於記起覺得你老公似邊個 有D似張錦程

大宅

Dear szesze.betty,

你是否想工人帶細妹上playgroup? 還是想她自己返?

如果是後者, 可能要再問清楚, 因為, 她們可能是分開成兩條隊處理. 而且當年傑傑大約04年12月報名, 05年2月面試, 到05年8月開學(一歲九個月)...係好formal, 又填表, 又貼相及回郵信封...

szesze.betty 寫道:
明傑爸爸
剛才我都打左去問,話1歲就可以上playgroup,不過依家仲排緊waiting list,都唔知要幾大先真係可以上到課.

男爵府

[size=medium]mandymfl, szeszebetty, baby111
收到啦! Thanks!

大宅

ckbbq
你的分析都

男爵府

ckbbq,

記得你上次同翹翹影有父子裝, 今次3父子會唔會又黎過呢!

all,

最近計劃緊暑假同屋企人去Bangkok玩幾日, 有冇咩地方好玩, 咁小朋友!?

男爵府

mandy

點解睇唔到d相? ?-(

男爵府

yk,

我都睇唔到, 可能個網有問題, 遲d再睇!
嘉靜剪左個短髮, 好爽!!
盈盈一定唔肯剪短頭髮, 佢覺得長髮就係靚女....!

剛收到mybabyface另一條link,

click "photo"

大宅

mandy
你幾多號去BKK呀?我地應該8月中出發,玩4日3夜.
呢條link有介紹BKK的好去處.http://www.thailandtvl.com/

其實講玩BKK真係無特別,只係志在relax下,如果一班人去,試下book apartment住,聽人講唔錯架,可以比小朋友周屋走.今次去我都打算book,你都諗諗去丫!

大宅

HIHI..各位好..

7.1整咩cake呀???我始終想食朱古力..haha
另外,sorry我個朋友個女出水痘唔去得,所以如果無人頂大家要比多20蚊..唔好意思先

mandymfl~
細妹好fat美..hehe

大宅

mandy,
睇過兩姊妹相, 盈盈似爹地, 晴晴就似你.

大宅

baby111
哈哈....好似仲未決定喎!又或者vv想到時比個驚喜我地呢!
無所謂,都係多$20,唔使sorry啦!出水痘都好大濟,唔好周圍去啦!

男爵府

男爵府

baby111, szesze.betty, sandylam,

我諗vv 好忙, 不如我地決定啦! 大家有咩意見, 朱古力我冇問題, 不過我要黑唔要白!
多$20冇問題, vv星期日先俾你, 得唔得?

baby111, 星期日唔帶晴晴黎, 你見唔到肥美的晴晴了!

szesze.betty,

我地呢次去有老人家又有小朋友, 共12人, 多數都會join團, 而家睇緊join咩團好, 而家諗緊選 siam ocean world及野生動物園好, 定夢幻樂園及夢幻真雪城好, 知唔知邊個好玩d, 邊個可以自己去方便d, 因為有一日係自由活動!

男爵府

mandy/betty,
我都係plan左8月尾去bkk呀!

首頁

尾頁

跳至