跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

回覆 #1 bigchicken6 的文章

Agree. My BB - IVAN birthday 23/10 - 全場最細. BB 不要玩, 要SLEEP

唯有走出課室, 天水圍 > TST 玩左20mins 有D可惜

bigchicken6
請 e-mail IVAN 同”柔柔” 影左D相

[email protected]

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

VaVaSo

I have not rec'd your mail !? [email protected]

My BB is 6 mths - if we group a class I perfer Sunday AM / PM

how lenght of each class -- 1 hour ?

別墅

Dear Mama

I already send e-mail to u, please check your private e-mail ar.

Thank you / Eva

原文章由 hkdaisyhk 於 08-4-15 13:32 發表
VaVaSo

I have not rec'd your mail !? [email protected]

My BB is 6 mths - if we group a class I perfer Sunday AM / PM

how lenght of each class -- 1 hour ?

複式洋房

Dear vavaso, pls check reply email thks~

原文章由 VaVaSo 於 08-4-15 15:28 發表
Dear Mama

I already send e-mail to u, please check your private e-mail ar.

Thank you / Eva

Q Q

禁止訪問

好媽媽勳章

我有興趣join 你們

民房

hello, I live in Fo Tan. Is there Any play group in shatin?
my email
[email protected]
many thanks

san

[ 本文章最後由 yisanwuhk 於 08-4-22 01:04 編輯 ]

大宅

我好有興趣呀..............

Please send the details to [email protected] or PM me. Thank you so much!!

複式洋房

原文章由 VaVaSo 於 08-4-2 09:04 發表
基督徒服務處於6月4 日又開始接受 playgroup 報名, 有無媽咪有興趣一齊自組ar??

我有興趣 ,可否預我一份? Pls PM. Thanks

別墅

回覆 #1 wawa168 的文章

Dear Mama

以下的媽媽請注意. 因有部份媽咪未能於4月底前回覆我, 所以唔夠8位BB, 未能幫你地自組 playgroup ar. 唔好意思。

BigChicken 6 ( Mr. & Mrs Cheung )
Stepchk ( Mr. & Mrs. Tang )
vicky333
YatB
Lettie ( Mr. & Mrs Leung )
Ada ( asllbaby )
Angel Wong(wawa168)
man2 ( Priscilla )

複式洋房

I and my workmate want to join this TST playgroup ah!
Our baby born in Oct 2007

原文章由 VaVaSo 於 08-5-5 13:53 發表
Dear Mama

以下的媽媽請注意. 因有部份媽咪未能於4月底前回覆我, 所以唔夠8位BB, 未能幫你地自組 playgroup ar. 唔好意思。

BigChicken 6 ( Mr. & Mrs Cheung )
Stepchk ( Mr. & Mrs. Tang )
vicky333
YatB
Lett ...

大宅

我都想參加,麻煩pm我,thank you

複式洋房

我正想搵各位媽咪包班呀...好在見到你個post呀...我十分有興趣join6月4日報名既班,我email係 [email protected]
煩情預埋我一份啦,我啱啱準備入會架喇...thx....

原文章由 VaVaSo 於 08-4-2 09:04 發表
基督徒服務處於6月4 日又開始接受 playgroup 報名, 有無媽咪有興趣一齊自組ar??

大宅

hi,
請問重有冇新開的自組班呀??或者有冇媽媽想開自組班呀??

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我想問下係咪仲可以係度自組playgroup呀﹖

複式洋房

回覆 #1 stepchk 的文章

hi 我都想同報名~~

別墅

Dear Mama

Sorry ar.
我已經組好了一班. 未能幫你地組第二班ar.
你地睇下有無其他媽咪有興趣啦.

複式洋房

原文章由 VaVaSo 於 08-5-18 12:36 發表
Dear Mama

Sorry ar.
我已經組好了一班. 未能幫你地組第二班ar.
你地睇下有無其他媽咪有興趣啦.

你已經組好一班, 但你先前又話info唔要齊cancel??????

別墅

我共收到17位媽咪的查詢。
其中8位媽咪一早俾晒資料我.
原本想幫餘下的媽咪搞多一班的.
但我收唔齊其他9位媽咪的資料,
所以搞唔到多一班羅.

原文章由 PhyoniChan 於 08-5-19 16:25 發表

你已經組好一班, 但你先前又話info唔要齊cancel??????

首頁

尾頁

跳至