單親天地

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大宅

回覆:一位男朋友的告白

兩個都唔低幫,女主角收心養性揍大仔仔啦…
男主角忘記一切,從新開始啦…
有緣既你地實有機會解恨既,唔好係呢度對罵了。
路過都忍唔住叫你地……收手把啦

男爵府

兩位唔覺得肉酸咩

侯爵府

肉酸……啍……
呢條麻粒佬當自己大情聖,寫埋嗰D情不自禁愛上女主腳睇到我作嘔
好心要做情聖就米結婚啦,累人累物……
你無聽過歡場無真愛咩……你今日下場罪有應得!抵死
仲話想負責任,吾想小朋友系单親家庭長大……吾好講到自己天下無敵……
你想痴番女主腳一齊收大份D綜緩咋……
男人老狗,筍完仲要要唱人大檔……cheap到爆丫

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

樓主要求刪除此帖,但因亦有其他留言,也沒有犯規,因此只會將此帖關閉。
公說公有理,婆記婆有理,不評論邊個啱邊個錯,但我相信人在做,天在看,我仔好細個我已教佢唔好講大話,因任個大話都一定有穿煲既一日。希望大家當故事睇完就算,唔好再對佢地作出批判。

首頁

尾頁

跳至