自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

sharonhwyc 發表於 15-7-3 02:55
咁樣就應該冇辦法啦,
果d絲係玩魔術專用既,
通常玩開魔術既人都知,
絕對唔係, 如果係魔術就預左
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 patpat234 於 15-07-02 發表

原帖由 sharonhwyc 於 15-07-03 發表
咁樣就應該冇辦法啦,
果d絲係玩魔術專用既,
通常玩開魔術既人都知,
個包裝冇寫入面有線,同埋盒面寫住 by edu science,扮科學玩具

總有離別的時候

大宅

回覆:patpat234 的帖子

請通知我如果有得換,thx

水晶宮

好媽媽勳章

dulldull 發表於 15-7-3 14:35
一定

男爵府

回覆:patpat234 的帖子

如果係我都會以為係科學原理,唔會知係魔術玩具

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我有次想買小童玩水的水池,盒面個圖,係有手曬落來架,到開左吹好哂,入完水都唔見有水曬落來,見圖係有噴水架,又要去問過,點知答案係話:果圖係有水噴落來,其實實物係冇架....

所以大家係果道買野就要問清楚,唔係又拎寸拎去好麻煩.
<br><br>

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:反x城嘅玩具誤導

水晶宮

好媽媽勳章

引用:請通知我如果有得換,thx

原帖由 dulldull 於 15-07-03 發表
dulldull ,我退左,詳情 check pm

公爵府

封返包裝, 話無開過, 可以退錢, 但包裝一定要完整無缺
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

水晶宮

好媽媽勳章

引用:封返包裝, 話無開過, 可以退錢, 但包裝一定

原帖由 shareholder 於 15-07-05 發表
封返包裝, 話無開過, 可以退錢, 但包裝一定要完整無缺
我開左,呢啲無得呃亦無必要去呃,唔打開又點知件野有問題。

侯爵府

2024年龍年勳章

patpat234 發表於 15-7-5 15:36
真係退到?我有次試過打去問有冇得換第2樣玩具,答案係開過冇得換喎!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 dulldull 於 15-07-03 發表請

原帖由 patpat234 於 15-07-05 發表
厲害! 退到就好啦

總有離別的時候

水晶宮

好媽媽勳章

@bear 發表於 15-7-6 18:04
真係退到?我有次試過打去問有冇得換第2樣玩具,答案係開過冇得換喎!
真係退左,因為本身件貨同宣傳影片完全唔同.

@bear    發表於 15-7-11 08:17

子爵府

回覆:反x城嘅玩具誤導

如果唔需要用電,又冇線. 亦唔駛搖控. 我想請問JM 係諗住隻碟可以點飛起又飛咁遠?

水晶宮

好媽媽勳章

jasprincess 發表於 15-7-6 20:38
如果唔需要用電,又冇線. 亦唔駛搖控. 我想請問JM 係諗住隻碟可以點飛起又飛咁遠?

...
知, 諗到, 就唔會買啦, 就係唔知覺得佢得意, 佢又話係科學野先會有興趣遮~

大宅

引用:今日係反x城睇左條片就買左件玩具,返到屋

原帖由 patpat234 於 15-07-02 發表
今日係反x城睇左條片就買左件玩具,返到屋企發覺完全唔係片中所講嘅野,條片好明顯係誤導消費者,如果明天 ...
Can ask for refund even its opened.i bought a child proof gate before.i opened everything but turned out it can\'t fit.they have mentioned its non refundable but I tried.they r very nice n let me refund. I think as long as there is a proper reason,they will accept it.Good luck.

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 patpat234 於 15-07-02 發表

原帖由 Yoshika0618 於 15-07-06 發表
Can ask for refund even its opened.i bought a child proof gate before.i opened everything but turned ...
昨日退左,不過我估佢地間間舖做法唔同,另一位jm初初都無得退,到我退左再通知佢時佢再打落舖都話無,後來我再講返我嘅情況,最後佢果邊間舖都退左俾佢。

翡翠宮

引用:如果唔需要用電,又冇線. 亦唔駛搖控. 我想

原帖由 jasprincess 於 15-07-06 發表

...
佢果玩具鍾意賣關子唔緊要,咩原理都好,不過,用線就唔算 float in mid-air 啦

總有離別的時候

大宅

2024年龍年勳章

refund la....

大宅

引用:Quote:原帖由+Yoshika0618+於+15-07-06+發

原帖由 patpat234 於 15-07-06 發表
昨日退左,不過我估佢地間間舖做法唔同,另一位jm初初都無得退,到我退左再通知佢時佢再打落舖都話無,後來 ...
Yes maybe depends on the staff too. Good you made it.

首頁

尾頁

跳至