自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁多野未開, 咁小朋友去到可以玩咩先?

入咗場, 只入行下?

男爵府

引用:有walk+in20蚊飛,+咁就唔洗上網買定啦~

原帖由 YML 於 15-12-24 發表
有walk in20蚊飛, 咁就唔洗上網買定啦~
張飛有冇限住要咩時間入場?如果冇嘢玩,一個人俾$20咪好唔抵😓

大宅

回覆:請問東華嘉年華有沒有得walk in $20 體驗

啱啱去完

陀飛輪 120
跳樓機 100

其他 games 40 -60

攤位 40-60
飲品 20

大宅

回覆 andyan324 的帖子

都有幾款小朋友機動遊戲玩,昨天一個攤位遊戲都未開,行多個玩,揸車未有得玩但可以入去座上車影相,裡面有工作人員幫你影但要$120一張相,加$80soft copy,我覺得都幾貴.

大宅

sleepchuchu 發表於 15-12-24 18:42
啱啱去完

陀飛輪 120
請問今天攤位遊戲係咪已經開曬喇,thx!

大宅

c.car 發表於 15-12-24 18:52
請問今天攤位遊戲係咪已經開曬喇,thx!
算係, 但公仔唔太吸引

男爵府

唔去冇損失,送嗰一個sir滑梯,要排over 1hr, 真係唔使$都唔會玩

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:rich47004 的帖子

入場要比錢嗎?

子爵府

Sir 滑梯太多人…我都放棄, 無玩到

別墅

我今日同小朋友由12點去到3點走,walk in 買票每人$20,送一個免費遊戲,2點玩免費滑梯排10分鐘左右,其他遊戲我小朋友都鍾意玩,例如揸車,(千秋),坐船等,攤位就淨係玩咗@$20既保齡球,玩咗3次都中咗米奇米妮既公仔(2大1小公仔),另外,有聖誕老人同小丑出黎影相,變魔術同扭波,我小朋友玩到唔願走!

別墅

我小朋友話最好玩係揸車

男爵府

引用:我小朋友話最好玩係揸車+ +

原帖由 chuchumoon 於 15-12-25 發表
我小朋友話最好玩係揸車
已經有得玩?想問幾錢、同有冇限幾高先玩得?

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+chuchumoon+於+15-12-25+發表

原帖由 ethan1002 於 15-12-25 發表
已經有得玩?想問幾錢、同有冇限幾高先玩得?
60-120cm 玩揸車。我仔2歲半昨天玩得好開心。反而太高太大隻的細蚊玩得有難度哈哈。不過要排好耐隊,因為呢個遊戲每round得4架車。每round6分鐘。$40一次。

有walk in飛(我地昨天都係搭的士入,到正門先買飛)

另外,適合2歲半的就係交通安全城。在揸車旁邊。我仔玩了3round唔願走。$30一round

大宅

請問德福係咪有小巴去嗎? 在那裡坐?

大宅

想問下上網買左飛係咪一定要跟果個時間去?早左入唔入得架?

伯爵府

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ethan1002+於+15-12-25+發表

原帖由 Yccwong 於 15-12-25 發表
60-120cm 玩揸車。我仔2歲半昨天玩得好開心。反而太高太大隻的細蚊玩得有難度哈哈。不過要排好耐隊,因為呢 ...
電動車條隊太慢,而且每轉又講解小朋友又扭計,搞一大輪最後放棄,兩三歲小朋友其實冇乜野岩玩

大宅

$20入場費?每項遊戲另計?

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆:rich47004 的帖子

我昨晚去左都有得walk in 買飛

首頁

尾頁

跳至