自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:吳若希未紅先囂遭圍插, 又一公關災難

冇TBB佢可以有今日!以為自己乜水!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

醒目開學勳章

認真我唔知佢係乜水

子爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

引用:冇咩讀過書既明星係咁,有d野即使你唔想做

原帖由 rayrayus 於 16-01-12 發表
冇咩讀過書既明星係咁,有d野即使你唔想做,都唔好咁白癡post 出來啦
agree 睇下林志玲啲eq幾高。讀得書少唔緊要,但唔好連基本禮貌都無囉

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔好話係你,
同一件事發生系容袓兒身上
我敢寫包單後果都係一樣
呢啲就係人性
真心話從來都唔可以隨便講

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

引用:原來佢用label簽晒名,再貼落相回fans

原帖由 kiki826 於 16-01-12 發表
原來佢用label簽晒名,再貼落相回fans
似玩野囉

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

其實她紅都幾傳期,成日傳她在夜場做過,都可以紅得起,大台應記一功,可能成日唱洗腦歌,街知巷聞
她成日同網民罵戰,未必冇因

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

想起容浩龍之手

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

子爵府

垃圾

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:原來佢用label簽晒名,再貼落相回fans

原帖由 kiki826 於 16-01-12 發表
好冇誠意

伯爵府

無惱

大宅

妖,當自己天王巨星

男爵府

等睇佢自己摺埋自己

珍珠宮

就算NG想簽,都NG洗咁講野AR...

男爵府

佢到底幾時可以消失?

mrsmacaroon    發表於 16-1-12 11:22

公爵府

人蠢無藥醫

mrsmacaroon    發表於 16-1-12 11:22

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

kiki826 發表於 16-1-12 08:56
不如直接雕個印出嚟慢慢蓋好過啦
疫情期間,JM們加油

公爵府

rabbit75 發表於 16-1-12 09:21
唔好話係你,
同一件事發生系容袓兒身上
我敢寫包單後果都係一樣

傻啦JOEY點會回信 更加唔會上網講返件事出黎