自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 Iamsingle 的帖子

唉!如果係仲未揀完,做咩要人生,一個女人大肚/生完最需要至愛係身邊。生咗仔又唔多理個細路,仲一直同D女人傳D傳路,睇得出佢有幾愛個老婆。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

BBgaga 發表於 18-12-3 03:09
而家講緊成蟲,你頼落個女人到咩意思?佢從小便給女兒飲酒食煙,從幾小?(emoji)人蝦條 留咗種唔洗責任? ...

我說過條蟲好咩?

自已查清楚才去插人~

吳綺莉請16歲卓林食煙 好友大嗌OMG|即時新聞|東網巨星|on.cc東網
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20160210/bkn-20160210200826552-0210_00862_001.html

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

水晶宮

回覆 OforOsaka 的帖子

秋仔被迫同瘦瘦一齊,冇愛,唔同一般男人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

honeybibibibi 發表於 18-12-2 23:34
咁賤男願打,都要有女人願捱,佢做特技人賺錢多,女人仆住埋去想痴金,又怪得誰。
佢老婆算好彩dd果個架啦 ...

我都覺得係,雖然我果陣仲細,但睇報紙都知道成龍係超超超超紅,每年新年,有邊個唔係入戲院睇佢既戲?佢喺東南亞紅得好緊要,睇相睇片都見到d 女fans 瘋狂到呢,可以相象d 女包括日本妹會不斷送上門。不過我覺得唔只係想痴金,好似謝賢,譚永倫依家就已經係阿伯,比你都冇胃口,但後生時始終係超級紅星,好大魅力。其實係普通既男歡女愛,佢如果唔係强姦人,我又唔覺得佢好賤。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

bluetulip 發表於 18-12-3 07:52
睡過十幾名應召女郎→→→只唔只呀

我信,因為多數唔駛錢

聽吳君如講,大把女好進取,去拍導演酒店房門

水晶宮

成蟲食唔少女,痴埋佢個d你情我願,林 & 吳玩留種,太中意渣男,要成蟲認帳。

聽過佢對一d女星夾更嚟,人地怕佢地位勢力冇聲出,咁至賤

子爵府

soso1227 發表於 18-12-2 22:52
佢做賤野驚冇人知??

係啦!咁大方講?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

littlesister 發表於 18-12-2 22:50
不折不扣既賤男,林鳳嬌貪佢咩?仲衰過謝玲玲嫁林建岳,最少光明正大啦
...

可能條蟲識轉彎

侯爵府

Catabella 發表於 18-12-3 01:40
佢唔係好男人、但唔可以抺殺佢在電影的成就。

有時旅行、出差、無論幾冷門的地方、好多人一見你係香港人、 ...

車!佢套套戲都係花拳繡腿扮可愛,算把啦!

侯爵府

ac917 發表於 18-12-3 06:35
“一個賺了點錢的小混混”⋯⋯出呢本書就證明了呢點!一個完全賴皮的混蛋
...

佢而家啲電影撈唔掂,咪諗住搏出本書睇下有冇得返身囉

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

kittylock 發表於 18-12-3 08:32

佢D戲似玩雜技,成日跳來跳去,悶死~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

回覆樓主:

佢搞過玩過既女人實報細數量 講果dd 冷認罪咁 嘔

珍珠宮

回覆樓主:

所以呢~女人唔好為嫁而嫁,尤其係生bb,真係睇清楚個男人先~尼個社會無男女平等架,洩底嘅始終係自己,個小朋友更加係無辜架囉!
睇見林鳳嬌,就算成蟲依加錫有咩用~人生嘅黃金時間都係挨嘅~依加只可以叫做,好過無囉~

男爵府

醒目開學勳章

大力大力 發表於 18-12-2 23:40
其實得罪講句,吳小姐從小便給女兒飲酒食煙,相信是疏於管教,而弄到卓林今日這樣子,她應該付很大責任~
...

非常同意!

侯爵府

chocolatebean 發表於 18-12-3 08:17
回覆 OforOsaka 的帖子

秋仔被迫同瘦瘦一齊,冇愛,唔同一般男人

點解比人迫?收錢?

水晶宮

回覆 princesscupcake 的帖子

瘦既契哥係影壇大佬,强ms blue 個位,秋仔冇聲出架!

侯爵府

bluetulip 發表於 18-12-3 07:49
但我都唔覺得佢拍的戲好睇

我覺得好睇
而且佢好努力,肯學習

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

honeybibibibi 發表於 18-12-3 08:59
我覺得好睇
而且佢好努力,肯學習

先不談人格,頭一两套有新鮮感,佢D戲真係唔好睇,幾十年如一日~

買基金真係好傷

侯爵府

kittylock 發表於 18-12-3 08:32

係呀係呀 但我鍾意睇,幾fun丫。
洪金寶拳拳到肉又另一樣野,各有各喜好。

首頁

尾頁

跳至