自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

命黎! 富幾代又唔等如幸福! 祝佢搵到幸福! 林作呢d都拍幾年, 太不幸
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

JO_100 發表於 19-5-5 11:25
林作好吾掂!!!

完全低

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

goat 發表於 19-5-5 11:44
家底清白之餘,仲要父母都係讀書人、中上產,阿哥好似係醫生,同呢d家庭對親家,起碼後代基因有保證,又唔 ...

水晶宮

回覆樓主:

祝福10A

水晶宮

72leelily 發表於 19-5-5 11:00
據知她與男方識於微時,於英國讀書時已有來往,還經常與大班朋友外出聚會。當年Alex對她已有好感,最近為了 ...

劍橋交友圈叻女多
但好多貴公仔都愛搵有點名氣既、10A+港姐冠軍、無人追才是新聞

水晶宮

goat 發表於 19-5-5 11:54
你又啱,佢個生活圈子想識個公屋朋友都難

咁又係
另一半唔係富三代就係金融才俊、醫生之類

伯爵府

要嫁入豪門除左自己係豪門,一定係入娛樂圈最好,普通人點接觸呢d 圈子

公爵府

moneypower 發表於 19-5-5 10:41
https://hk.mobi.yahoo.com/home/麥明詩被富三代力追-買喱士bra迎新戀情-214500392.html
個富三代幾好樣喎 ...

睇相片,個男外型唔錯喎,好過林作多多聲!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

男幾好樣。10A本身條件背景都好,有富三代追唔出奇呀。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

dry左咁耐,都希望佢揾倒個好男子

珍珠宮

畀面勳章

chingmon 發表於 19-5-5 11:29
其實佢係DG、劍橋已好多機會搵高質另一半

x 2

真係唔同 look level

珍珠宮

畀面勳章

SandyWu 發表於 19-5-5 13:40
x 2

真係唔同 look level

係唔同level

珍珠宮

moneypower 發表於 19-5-5 10:41
https://hk.mobi.yahoo.com/home/麥明詩被富三代力追-買喱士bra迎新戀情-214500392.html
個富三代幾好樣喎 ...

本身英國讀書時已經認識,唔關娛圈事。

寶石宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 19-5-5 10:56
好耐冇聽見佢拍拖

幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BBJOJO 發表於 19-5-5 13:48

……

侯爵府

回覆樓主:

其實男人揀女人唔係睇學歷同幾多條a吧... 永遠睇年齡、性格、身材同外貌...不過有些男人喜歡追港姐係有trophy心態

寶石宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 19-5-5 13:49
最緊要係真係對佢好

agree
幸福可以好簡單

珍珠宮

讀大學, 真是圈子會大好多.

侯爵府

回覆樓主:

10A 話佢揀另一半一定係要叻人,智慧行先,仲有,佢媽教落,2件品質相同貨品,但一件外表靚啲,一件醜啲,佢會揀醜啲嗰件,因為俾人偷嘅機會細過靚嗰件。

別墅

choc_choc 發表於 19-5-5 14:24
10A 話佢揀另一半一定係要叻人,智慧行先,仲有,佢媽教落,2件品質相同貨品,但一件外表靚啲,一件醜啲, ...

呢個富三代一d都唔醜喎
佢係咪講反話
btw,都覺得hk越來越少靚仔
但靚女就好多
喺街上搵個靚嘅女仔好易
但靚嘅男仔行成日都見唔到一個

首頁
23456...12

尾頁

跳至