自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小小超個人神神化化, 知書識禮又有家底ge千金小姐邊肯嫁佢啫, 梁小姐冇名份都冇所謂啦, 橫掂可能呢世都唔會有正印出現, 拖拖下, 為咗亞仔要出黎見人, 分分鐘個亞媽ge身份又會升級, 到時可能有得坐正做"李太"呢?

恭喜晒, 又一個女人有得"炭"世界唔洗做.

禁止訪問

子爵府

呢個標題叫"又一個千億新抱", 其實都又多咗一個"千億王老五", 各位想變"千億外母"的媽咪, 你地又有新目標了.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

同意, 真係一個神話多 d ..... 書都未讀完12 歲入行, 又要服侍呢個, 又要去咩飯局咩船河 !

而家搵到個碼頭, 提早收山 lor

原帖由 姑姑 於 09-6-5 15:37 發表
假如徐子淇係童話,咁佢就係一個神話~

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 kytam 於 09-6-5 13:52 發表
唔係千億新抱,係千億孫個亞媽。

me2

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 kytam 於 09-6-5 13:52 發表
唔係千億新抱,係千億孫個亞媽。

She is not qualifried yet

子爵府

想起以前粵語殘片(古裝個隻)對白:

家陣龍胎借你狗肚....

入到門先講!

等待驗證會員

同意!

原帖由 Vanessa_818 於 09-6-6 08:40 發表
1) 生仔係醒de, 叻de, 可以分身家. 生女就唔爭氣.
2) 細路女只要個男朋友係有錢人, 唔洗理有無名份, 同個男人有無穩固感情基礎, 有左人地bb 就係好彩, 叻女.
3) 有錢就等於好幸福.

呢de, 唔知係咩價值觀! ...

水晶宮

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

街仔好似一早已分左自己果份身家出去自立門戶啦喎, 唔知有無記錯。

子爵府

其實依家梁小姐唔夠料入門未必係壞事, 始終d豪門大戶覺得自己好巴閉, 入得佢地門要守好多規矩, 要睇好多面口, 依家住o係出面幾輕鬆, 照計佢一定輕鬆過徐小姐, 唔使跟住老爺行出行入, 扮成一隻高貴的彩雀咁......不過要行要企就唔由得你.

珍珠宮

好媽媽勳章

千億新抱...未開頭果隻...
依家岩岩先開始, 過多幾年先講啦...
唔知可以捱幾耐, 小小超最叻就係...
待價而估....

伯爵府

I think Isabella is more lucky and very clever. At least she has a son. No matter marry or not is not important. She will have a lot of $$$ and maybe more freedom.

Ms. Tsui seems has a happy family but she is a 生仔 machine. She has 2 girls, still need to "work hard" for a son. Who knows how many more she needs to give birth to. I remember she has 開刀 two times, so it's very dangerous to have 3, 4th bb. Good luck. Besides, her husband is ........ 大滾友....

首頁

尾頁

跳至