自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

伯爵府

我係肥師奶,返工衫有9成係黑色!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都有著黑色,不過唔好全黑,上下唔同色好啲。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

For我嚟講,黑口罩討厭過黑衫囉

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

我啲黑色衫都由冷宮攞返出嚟

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我照著黑色,不過就一定唔會帶黑色 & 黃色口罩,如果知道當日班曱甴去邊度搞事就一定唔會著同去個個地區
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

牛年勳章

JoannaD 發表於 21-6-18 09:55
不在特別時間,特別地區,
別人不會特別去想的吧

正解
仲要留意黑色口罩
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

侯爵府

回覆樓主:

黑黃罩, 或買黃廠罩

用戶要求終止服務

牛年勳章

wan_sosin 發表於 21-6-18 11:21
我隻傻仔有時仲會著下公仔T,高過我仲著到細路仔咁,無人會理佢
不過都間中會正常下嘅
...

我嗰個衣著似大學生,無著卡通好耐喇~
未經許可,請勿轉載

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

黑色衫我會著,但黄色同黑色口罩我就唔會戴

公爵府

回覆樓主:

都會照著,唔會怕被誤會而唔着

侯爵府

牛年勳章

我D褲全黑嘅,D黑唔敢再穿免得全身黑。

大宅

牛年勳章

siu-miu 發表於 21-6-18 09:49
黑暴好黑人憎,騎劫左黑色,大家有穿黑色嗎?

著黑衫記得唔好戴黑或鮮黃口罩

黑衫+黑口罩或鮮黃口罩,真係好黑人憎

水晶宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

會著返
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會由頭到腳都是黑

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

冇諗呀
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

2024年龍年勳章

會著, 除了佢地的紀念日

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁發哥點算?!

子爵府

回覆樓主:

黑衫衭,無問題,戴番個同心口罩,一定冇事

水晶宮

經常著

男爵府

大笨鐘 發表於 21-6-18 11:16
唔係驚,係煩同花時間
咁有D人(唔關著乜色衫事)身有屎先會形跡可疑比人截查, 我地光明正大, 唔會無啦啦比人查的

首頁
23456...9

尾頁

跳至