自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

珍珠宮

薯圈 發表於 22-10-6 12:03
我覺得ok喎!好過佢地比賽時嘅衫。

上次Gigi著呢件衫出場時好多網友都話靚, 而家一知道係張寶兒負責造立 ...

根本係針對人,喺呢度算把啦!不要同佢哋認真!
呢度喜歡人鬧佢又鬧,都唔係第一次

珍珠宮

參考下韓團&日本AK48點打扮少男少女

公爵府

第一件老得哩都算幾好,第二件就過份少婦啦。。。男既除個四眼仔比較好,其余既好老土

子爵府

ddjonas 發表於 22-10-6 11:02
張寶兒在小紅書上載一段接近30秒的影片,曬出當日為四位After Class成員炎明熹(Gigi)、姚焯菲(Chantel) ...

女仔,姚條裙最靚。
Gigi條好娘好老。

公爵府

好媽媽勳章

mickeywinnie3 發表於 22-10-6 11:43
夜總會造型

同意,好有Lo味
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

張寶兒在小紅書上載一段接近30秒的影片,曬出當日為四位After Class成員炎明熹(Gigi)、姚焯菲(Chantel) ...

我覺得炎明熹幾好喎件衫同造型
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

eggcarol 發表於 22-10-6 11:12

平心而論,女仔今次幾好睇。

x2

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

又黎,佢上次唔記得整咩節目造型,整出嚟比人係咁踩,依家又整班年青人,又肉酸,根本無天份又唔靚又唔型
前面是絕路~希望在轉角

大宅

karenlyk 發表於 22-10-6 13:27
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23619999

我冇留言, 不過當時好多網友都有讚 ...

明明啲人話好靚好高貴,呢個post就一面倒踩

珍珠宮

回覆樓主:

第一幅圖最災難級
條裙一上身個人分開晒一截截
上個帖我都係咁覺得

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

女良

男爵府

薯圈 發表於 22-10-6 12:03
我覺得ok喎!好過佢地比賽時嘅衫。

上次Gigi著呢件衫出場時好多網友都話靚, 而家一知道係張寶兒負責造立 ...

係啦, 我以為自己失咗憶, 明明國慶晚會之後好多post讚GiGi同Yumi好靚, 靚過新出爐港姐, 贏冠軍九條街, 原來我無記錯

男爵府

Hansma 發表於 22-10-6 13:01
咁又客觀D,可能上次話又靚又型果D 今次無出聲啫,上次已經有人話又老又土(我認我有份)不過G粉太多 ...

不過老實, 我之前無表態, 我就唔覺得靚, 不過嗰日啲粉太多, 唔敢講相反意見

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

品味又係好個人,百貨百客.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

原來係佢設計,難怪當晚點解全部變左老人精,以為是大會指定,真心好難看。

伯爵府

十幾年前夜店風,尤其 yumi and chantel 條裙

公爵府

虎到金來勳章

做咩又死返出來, 完全唔掂架佢, 好心唔好累班聲夢啦.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢個女既係無記權力咁大?設計都有佢?

男爵府

我覺得佢好有潛質做中年好聲音形象顧問

首頁
23456...8

尾頁

跳至