自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 mimi88 於 10-1-27 22:18 發表
大家唔使咁擔心喎....佢呢鑊一定坐硬

點解咁肯定?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以後差人見到佢, 真係要運路行!!omg!!!

子爵府

原帖由 ZZdaphne 於 10-1-27 22:50 發表
捕者Amina Mariam Bokhary ( 34歲)。
資深大律師胡漢清替被告求情稱,
報告建議被告接受社會服務令,她深感後悔,向事主及家人致歉。
被告的家族背景相當顯赫,其父包志雄是終審法院常任法官包致金兄長,
為聯交所前理事,母親是 ...

有鬱躁症應該送去小欖啦,以免佢又打親人或醉酒撞人地車,其實個女人明顯係危機人物mouth:

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

anyway, 我諗police會拖埋律政司落水, 睇下係咪有得打!! or 又玩俾面派對!!

男爵府

原帖由 cy101 於 10-1-27 23:11 發表
anyway, 我諗police會拖埋律政師落水, 睇下係咪有得打!! or 又玩俾面派對!!

大家快d睇tvb news..一陣講呀...
[

男爵府

原帖由 小魚兒正正 於 10-1-27 23:15 發表

大家快d睇tvb news..一陣講呀...

一哥好型.
不尊重執法人員...至高
可判佢坐兩年... ..吾坐都要..入小欖
希望今次傳媒煲大佢..
[

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

拉佢坐監啦

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

政府形象插緊水, 希望今次做得公正, 挽回我地嘅信心, 更為紀律部隊打打氣.

琥珀宮

個潑婦可能無食葯就出街!!

再睇條片, 又真係几似d A仔行為, 想點就點!!

大宅

真係危險人物 ,下次再發作咪上返車車警察,瘋狂司机

珍珠宮

好媽媽勳章

到時真係唔使佢坐, 我地又可以點喎.
法律係有錢人嘅玩意

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ZZdaphne 於 10-1-27 22:50 發表
捕者Amina Mariam Bokhary ( 34歲)。
資深大律師胡漢清替被告求情稱,
報告建議被告接受社會服務令,她深感後悔,向事主及家人致歉。
被告的家族背景相當顯赫,其父包志雄是終審法院常任法官包致金兄長,
為聯交所前理事,母親是港交所主席夏佳理的胞姊。
被告自小專注力不足,後發現患鬱躁症,正接受港大精神醫學系授李永浩治療。
虔誠基督教徒, 曾就讀名校, 及有300封求情信, 包括立法會議員及大法官的求情信.
專注力不足又比佢 pass 到考到個車牌,佢都算叻女 ..... 鬱躁症 .... 睇緊精神科醫生 ..... 咁即係佢有無暴力傾向? 算唔算係危險人物呢? .... 放佢出嚟會唔會危害社會人士嘅安全呢?

我係基督徒,虔唔虔誠就唔到我自己講 ..... 不過,我就好反感果 d 犯咗法就標榜自己係基督徒嘅人 .....
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

法律是有錢人有頭有面人的玩意,好多都是藉口,他們都會比面他和等件事耐咗淡忘咗又會冇事不了了知。

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

呢個世根本無公平啦

【公平】呢二個字

咪係我的啲一市民用來安撫自己的借口囉

有無聽過有錢ge狗都惡啲嗎??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

洋房

家族背景根本唔係理由
至於話有病(精神料), 有病大哂咩
有精神病唔該入精神病院接受治療

個個犯左事先話自己有病
之前個單假富婆仲離普到話係因為自己以前失戀攪到讀唔到書跟住變成購物狂..又懶有病,好討厭!

大宅

畀面勳章

無天理囉,又打警察又醉駕!!佢都唔係第一次襲警架喇,咁都叫深感悔意呀!!:;pppp:

王國長老

王國長老

原帖由 cy101 於 10-1-27 23:09 發表
以後差人見到佢, 真係要運路行!!omg!!!

咁又唔駛, 戴番個鐵面罩同埋開著電話錄影得架啦.
或者可以帶埋cushion, 跌落地時墊一墊.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁
23456...11

尾頁

跳至