婆媳關係

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章

我果隻99又係,次次上親我屋企都勁卒佢對疑似有香港腳既腳,連C6都頂佢唔順叫佢停,佢次次黎完之後,我就會即刻用滴露/火酒消毒過佢掂過/去過既地方

Arrin  我何止~我仲想炸咗間屋佢tim 呀~hahahah  發表於 11-12-8 09:12

伯爵府

回覆:我的玩野99 (恩怨情仇大結局2011)

好恐怖呀

子爵府

好媽媽勳章

點反面法?食左含笑半步釘?

春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

我都吾係有潔癖,但真係接受唔到囉!

別墅

Arrin,其實我亦係你忠實粉絲嚟架!我極少覆post,但今次真係忍唔住!因為見到「大結局2011」三個字,會唔會有2012續集呢?你好偉大,其實你對住個寃鬼99都好難頂,但你都一忍再忍忍忍忍忍!另感激你帶俾我哋好多歡樂,因為日間要湊仔仔,所以每晚三更半夜先睇得你嘅post,真係笑爆!
真係希望你可以繼續出post,唔好俾佢停,可以講番過往嘅case吖,唔該你吖!......不過,我諗諗下,你99咁寃氣,無咁易罷休!小心小心!

男爵府

大家唔洗驚!Arrin係大廰!
大結局! 只係2011年既故事,一日我未死,故事都會源源不絕!
反面呢單野,更係直接唔彩佢便可!洗鬼搞咁多屎忽鬼野呢!
因為你地,所以我決意睬返佢!
唔係邊有得笑呢!

leechansandy   辛苦你  發表於 11-12-8 12:00
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

大宅

畀面勳章

男爵府

呢單野,我講出來你地都話嘔,何況我係第一身現場實戰!
用「聖水」我怕淋佢純漂白水都會被佢蒸發!
太強旱啦佢!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

BK又食字

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

renren 發表於 11-12-8 02:40
點反面法?食左含笑半步釘?

自果次之後,我脾氣好差...成日都諗到C6D行為好似佢老母....搞到成日家嘈屋閉....有幾次撞到99...我係好直接咁話走先~

點知99玩晒野, 問個仔係咪我好憎佢....而佢個弱智仔又答佢:[係] ....之後佢又喊苦喊忽呀....要生要死...
其實想個仔休咗我~....

睬佢都有味啦~....費事理佢...呵呵~

slowlycat  d老公有時真係好鬼弱智!  發表於 11-12-9 12:43

男爵府

fungwongphie 發表於 11-12-8 08:55
BK又食字

食咗咩字?????

大宅

愛人!呀佛印都冇撩D腳甲泥彈你都未係去到好盡啫!
我已經說話唔避忌!點解生活仲係咁乏味?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:fungwongphie+發表於+11-12-8+08:55+

原帖由 Arrin 於 11-12-08 發表
食咗咩字?????
用咩呀?

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

引用:愛人!呀佛印都冇撩D腳甲泥彈你都未係去到

原帖由 gracechanbb 於 11-12-08 發表
腳甲泥同老泥有共同功效?!

何謂不誠實使用電腦??

男爵府

好恐怖呀........
樓主, 出post前
我想做no one fans..........

男爵府

回覆:fungwongphie 的帖子

用漒水淋佢

男爵府

引用:愛人!呀佛印都冇撩D腳甲泥彈你都未係去到

原帖由 gracechanbb 於 11-12-08 發表
佢腳甲唔係泥了!化石嚟架!太實!

男爵府

回覆:clshei 的帖子

咁下次你留意我個留言版啦!

子爵府

呢D行為 係自己屋企都要匿埋做喇.....
我唔會介意要開礦..有時真係有需要採下..但唔好咁公開喇...

仲要打埋 士碌架...

你唔即時爆佢已好俾面!

首頁
23456...9

尾頁

跳至