自由講場

跳至

首頁
23456...32

尾頁

珍珠宮

回覆:我保護個仔有錯咩??

好變態呀,有咩好玩呀

男爵府

回覆 KAHOI 的帖子

你做得好啱呀,佢戀童架?唔好比佢再係咁,我怕你仔有陰影,你c6不知所謂

伯爵府

引用:你叫你62要玩就玩佢個仔個JJ+啦。你同你c6

原帖由 pixelskin 於 12-09-28 發表
你叫你62要玩就玩佢個仔個JJ 啦。你同你c6講,俾佢條JJ你62玩好唔好

侯爵府

你仔仔3歲都識得嗌唔好,點解你老公咁架

下次仲有咁既情況,笑笑口叫你老公除褲啦,橫掂都係囉,孫仔都除左褲唔爭在個仔啦,你有叔仔呀大伯既話叫埋佢地一齊除,一家親嘛

再唔係你嚇你老公,話阿仔係學校爆響口話爺爺搞JJ,老師打黎了解吓,街外人聽到隨時幫你報警非禮呀

大宅

畀面勳章

無錯,你做得好,62咁又點?錯既行為一定要明確地話俾佢知唔可以咁做!你可以叫你c6同62講!

男爵府

引用:我個仔三歲,咁早幾日同6299+飲茶。62突然

原帖由 KAHOI 於 12-09-28 發表
我個仔三歲,咁早幾日同6299 飲茶。62突然鏈左呀仔jj 幾野,系度問呀仔咩黎!我咪叫62 吾好咁玩囉,佢吾止 ...
仲要等下次??!直頭以後都唔好去啦!!!佢都玩咗咁多次啦!!!你囝咁細都作出反抗,你做阿媽仲要制做機會比佢走近呢d人:

王子

男爵府

有需要護苗電話嗎?我講真㗎

王子

男爵府

你62有無攪x錯呀!!!

大宅

pixelskin 發表於 12-9-28 01:31
你叫你62要玩就玩佢個仔個JJ 啦。你同你c6講,俾佢條JJ你62玩好唔好

你同公老講,咁樣個細路大個會有童年陰影既,到青春期時會反覆諗番依d經歷,佢仲會不斷諗父母點解冇好好保護佢。而且,依家既3歲小朋友識好多野,佢掹住條褲即係唔想俾你62掂!如果果個係「姐姐」而唔係你62,你老公都會唔理?!

得罪講聲,你老公同老爺令人好

大宅

*** 以下內容令人不安,敬請留意 ***

首先我要講吓,我都反對你62咁玩法

可能年代唔同,我記得我幼稚園嘅時候,乜都唔識,男男女女小朋友,都一齊玩,過隔籬屋去廁所開大嘅時候,一齊研究吓啲屎似乜嘢形狀咁,似茶壺,似樹,似香腸,又唔覺得有乜嘢喎

到小學,分男女廁,啲同學小便嘅時候,又玩鬥射得遠,一齊用尿沖廁所啲污漕嘢,到中一,青春期,男校,傾得埋又好奇嘅同學,會互模對方JJ,唔係同性戀,係好奇想睇吓人地係咪好似自己咁,又有啲同學小息嘅時候玩,五六個人除一個人條褲

到今時今日諗返,真係唔想下一代有咁嘅玩法

男爵府

佢係咪有戀童癖?
唔可以咁玩,如果唔係第日大個咗俾啲變態嘅攪你個仔唔識反抗就大獲,因為呀爺都係咁玩吖嘛!

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

水晶宮

jj有咪好玩呢?咁樣對個孫結果係呀爺覺得好玩,個孫只有心理陰影,乜咁簡單既道理佢地都唔明白?呀爺咁搞個孫同喺出面俾變態佬搞完全冇分別,呀爺,如果俾警察見到係會捉你坐監架!最重要你個孫係唔願意咁玩架,教小朋友唔係咁教架,人地呀爺!人地呀爸!

侯爵府

妳62心理變態啊﹖

alicialee1210  AGREE  發表於 12-9-28 23:20
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

男爵府

你62咁鐘意玩,下次叫佢自己拎條jj出嚟玩啦樓主:十卜你

伯爵府

陪月勳章

你老爺好變態!你做得好岩呀。 如果吾阻住你老爺,一陣阿仔遇上孌童的,被攪了都吾識講出來

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:你62直頭係非禮梗你個仔LA~+叫你老公上來看

原帖由 a!b@c# 於 12-09-28 發表
你62直頭係非禮梗你個仔LA~ 叫你老公上來看看咁多人都係同一睇法:就係唔應該比任何人掂你個仔GEI 私人部位
...
我有女仔朋友都係咁, 細個俾親戚非禮, 15 歲睇新聞講1 次過食8 粒 panadol 會死, 佢足足食左4 排, 第2 朝訓醒照番學, 點知o係學校抽筋嘔白流碌左樓梯. 對外宣稱係溫書頭痛食左1 排. 個朋友話佢次次見到個親戚做警察佢就好不忿, 壞人點幫人?? 上網識左個鬼佬, 一夠18 歲飛左去外國過左個淫亂暑假, 佢話反正細個俾人非禮過, 係污糟, 點解大個唔可以亂黎?? .... 唉, 一個大好女仔 如果我62 咁對我個仔, 我力勸無效我會俾warning 佢拍片報警, 有咩同法官講. 生個仔出黎係愛黎鍚, 唔係俾62 \"舌\"玩.

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

變態!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:我個仔三歲,咁早幾日同6299+飲茶。62突然

原帖由 KAHOI 於 12-09-28 發表
我個仔三歲,咁早幾日同6299 飲茶。62突然鏈左呀仔jj 幾野,系度問呀仔咩黎!我咪叫62 吾好咁玩囉,佢吾止 ...
支持你保護個仔,你62變態,你同c6講,62成日玩個仔jj行為變態、係有病,如c6你覺無問題,叫你c6比你62玩,你問佢得唔得,short short !

男爵府

:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

如果陌生人想同囝囝玩JJ ,到時佢唔識保護自己。

首頁
23456...32

尾頁

跳至