興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

魚毛媽2008 發表於 18-12-8 17:34
結果慘敗

我仔全炒,我已習慣了。連常識都炒, 真係好高難度。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

侯爵府

180 發表於 18-12-8 18:28
我仔全炒,我已習慣了。連常識都炒, 真係好高難度。

但魚毛下學期係呈分喇

話時話,時光真係飛逝,眨眼魚毛由毛仔變人仔,來弟又係小學雞了。

帶妹中學ok 嗎?

侯爵府

回覆樓主:

貴仔應該同帶妹差唔多大,唔知貴仔點呢?

琥珀宮

魚毛媽2008 發表於 18-12-16 23:34
但魚毛下學期係呈分喇

話時話,時光真係飛逝,眨眼魚毛由毛仔變人仔,來弟又係小學雞了。

帶妹中學一般啦,不過不失

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

琥珀宮

魚毛媽2008 發表於 18-12-16 23:35
貴仔應該同帶妹差唔多大,唔知貴仔點呢?

貴仔帶妹同年, 我都冇搵貴貴,唔知而家點

水晶宮

要search 羊棧 先識路回來

各位還好嗎

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

琥珀宮

蕃茄薯仔湯 發表於 18-12-21 22:35
要search 羊棧 先識路回來

各位還好嗎

我都搵唔返,我搵回覆過嘅帖先搵到

侯爵府

回覆樓主:

先祝大家新年快樂,身體健康

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

祝大家萬事如意 ,青春常駐,豬年順景!

恭喜恭喜
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

侯爵府

回覆樓主:

又撈下

侯爵府

回覆樓主:

睇緊Greenbook. 原來都唔錯,香港好似無上影

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

180 發表於 19-1-4 16:12
我都搵唔返,我搵回覆過嘅帖先搵到

Same here, 一直搵唔到冇入嚟
各羊友巧嘛?
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

蕉媽下個月帶蕉仔返嚟;大家會出嚟聚一聚嗎?
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

魚毛媽2008 發表於 19-2-27 23:32
睇緊Greenbook. 原來都唔錯,香港好似無上影

有呀
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

琥珀宮

kokobear 發表於 19-3-5 19:34
蕉媽下個月帶蕉仔返嚟;大家會出嚟聚一聚嗎?

下個月大約幾號?

翡翠宮

180 發表於 19-3-7 13:59
下個月大約幾號?

佢約咗我4月23

翡翠宮

喂喂羊友們,蕉媽問有冇人得閒出嚟見個面

侯爵府

kokobear 發表於 19-4-2 22:31
喂喂羊友們,蕉媽問有冇人得閒出嚟見個面

miss左

我今日睇左右呢個post諗起蕉媽,好彩唔係佢

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22523617

侯爵府

回覆樓主:

我今日唔記得左,出門口返工著到成身連褲都係黑色,希望唔好俾人歧視/打一身

琥珀宮

魚毛媽2008 發表於 19-7-23 07:55
我今日唔記得左,出門口返工著到成身連褲都係黑色,希望唔好俾人歧視/打一身
...

公司有冇其他色外套,出街著

首頁

尾頁

跳至