跳至

首頁
34567...79

尾頁

複式洋房

無錯. 我係紅磡友黎架 :lol: 會所只提供爐 (用gas嗰隻), 食物、食具等都要自己帶, 但樓下商場有間細百佳, 所以紙杯、紙碟、soft drinks 都可以到時先買... 至于收費呢 ---> 如下:

第一節: 11:00 - 14:00
第二節: 15:00 - 18:00
第三節: 18:30 - 21:30

Mon - Fri 第一、二節 收 $150
Mon - Fri 第三節、Sat, Sun & Public Holiday 收 $180

if 我地想要晒成個bbq area, 就要book晒2個爐, 即係將以上收費 X 2

仲有個場只接受1星期前book位 (最早), 所以我地要睇下邊個時間'arm', 等我預定時間去book場啦!

大宅

xo_cat,

我地都冇同你單獨影相添, 只係影團體相一齊咋, 下次再影過, 呵...

原文章由 xo_cat 於 07-9-25 01:47 發表
唔好唔記得我丫,我都係易發bb媽咪,不過我都幾難join到你地d聚會,睇下有冇機會等我試下攞假,我都有同幾個易發bb影相架

大宅

各位易發B:

終於都POST左D相上BLOG啦, 得閒入來睇下啦, 如果搵到自己張相, 想DOWNLOAD的話, 就CLICK去左面既"相薄"ICON就OK啦.

http://hk.myblog.yahoo.com/iam-chimtinlong

真係一個開心既回憶 :loveliness: 好快又見面啦

中秋節快樂

大宅

GA-Katie,
你囡囡大大眼好得意,可惜最後都唔記得捉住你囡囡影番張合照tim.

KITTYKID,
比你影到Isaac啲醜態tim ,我個仔真係好多手啊

十仔,
你好犀利喎,個個b都記得,我個仔似老細咩 ,似老細好呀,不過要係搵到$$既ceo喎
你講得岩,你囝囝同天朗都好似少爺仔呀,咁你幾時搵番個妹仔襯吓你仔仔呀?

車仔麵,
我真係好鍾意你囡囡,好淑女呀.攪到我都想生番個女tim.不過可惜無$$生多個啦

大宅

原文章由 車仔麵 於 07-9-25 10:35 發表
無錯. 我係紅磡友黎架 :lol: 會所只提供爐 (用gas嗰隻), 食物、食具等都要自己帶, 但樓下商場有間細百佳, 所以紙杯、紙碟、soft drinks 都可以到時先買... 至于收費呢 ---> 如下:

第一節: 11:00 - 14:00
第二節: ...

如果10月份其中一個星期日下午...你估你地得唔得呢...不過我知好難Booking架......
10月14, 10月21....你地有冇意見呀...

大宅

都ok呀

原文章由 十仔 於 07-9-25 12:02 發表

如果10月份其中一個星期日下午...你估你地得唔得呢...不過我知好難Booking架......
10月14, 10月21....你地有冇意見呀...

別墅

我 10 月 21 日好 d, 因為 10 月 14 日 5pm 我地新界區有 playgroup (應該 happy車厘 都要上), 在太子上堂, 原本去完 bbq 去 playgroup 幾順路, 但又怕小米一日兩個 function 頂唔順.

大宅

唔好意思呀, 10月21日我地一家人, 下晝要去飲呀 (因為係lunch buffet形式)

如果一日去兩個functions, 又驚天朗會扭眼瞓喎

點算好呢?

複式洋房

then how about Sat afternoon or 10/28???

別墅

呀, sorry sorry, 我突然記得我 21 日 pm 都有事添, 咁就不如 14 號啦, 我諗小米都 ok 的........ 不過最緊要就你地啦.

別墅

28 號都好 bor, 天氣再涼 d, bbq 有 feel d, hee hee.

大宅

10月28日..報下數先..
OK for 十仔, 車仔麵, waterloo

如果得就加名落去啦...

[ 本文章最後由 十仔 於 07-9-25 15:03 編輯 ]

洋房

OK for 十仔, 車仔麵, waterloo, GA Katie

大宅

OK for

1. 十仔
2. 車仔麵
3. waterloo
4. GA Katie
5. Kittykid

大宅

OK for

1. 十仔
2. 車仔麵
3. waterloo
4. GA Katie
5. Kittykid
6. irenebbb(不過我2-3上playgroup,完咗之後再join你哋)

大宅

oh no..... 28/10 我哋 book 咗 studio 123 影相.....
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

原文章由 celia_ip 於 07-9-26 07:58 發表
oh no..... 28/10 我哋 book 咗 studio 123 影相.....

你影幾多點呀...我地都應該係下午先BBQ...

大宅

十仔,

我 book 左四點呀, 仲要係 plan B, 有排影呀

原文章由 十仔 於 07-9-27 11:03 發表

你影幾多點呀...我地都應該係下午先BBQ...
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

原文章由 celia_ip 於 07-9-27 13:02 發表
十仔,

我 book 左四點呀, 仲要係 plan B, 有排影呀

唔緊要啦...我地成日都會Gathering:lol

大宅

我估我應該都唔會去呀,coz荃灣好遠呀,我而家住係北角,同埋sunday老公要返工,放下晝,sorry呀,咁多位mami。:cry: :cry:

首頁
34567...79

尾頁

跳至