美容扮靚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-1-18 14:13 發表

hi.

我用過佢隻embellir eye cream sample, 真係好正!!
但係好貴呀~~

我而家用緊佢隻colax ex eye.....有骨膠原, 我用左成1個半月, 真係對我來說不錯喎! $900/支(未折)

http://www.menard.com.hk/0505/Alpha/Co ...

講漏左...我很多朋友都係用colax ex eye呀.

伯爵府

hi mommom,

有時間就 我啦...thanks~

複式洋房

麻煩你pm埋你的 vip no 給我, 可否介紹一下如要保濕,防縐及美白可買什麼及價錢多少呢, 唔該哂

原文章由 helenjoe 於 08-1-18 14:13 發表

hi.

我用過佢隻embellir eye cream sample, 真係好正!!
但係好貴呀~~

我而家用緊佢隻colax ex eye.....有骨膠原, 我用左成1個半月, 真係對我來說不錯喎! $900/支(未折)

http://www.menard.com.hk/0505/Alpha/Co ...

伯爵府

原文章由 kat2006 於 08-1-19 02:03 發表
麻煩你pm埋你的 vip no 給我, 可否介紹一下如要保濕,防縐及美白可買什麼及價錢多少呢, 唔該哂

hi...kat2006,

已pm給你了, thanks.

我知:
保濕 - ILLUNEIGE
防皺 - 我知佢靈芝embellir 係至出名....亦好用, 有修護呀...但貴.
美白 - 出base, 粉底....有隻pack white 係mask好出名呀...summer 我會買來用.:loveliness:

複式洋房

收到了, 謝謝, 當我買咗再pm給你

伯爵府

原文章由 kat2006 於 08-1-19 18:48 發表
收到了, 謝謝, 當我買咗再pm給你

kat2006,

好呀~ 謝謝你先~~

大宅

hi

我都買了embellir eye cream,embellir washing, embellir toner, Emberllir extract,Beauness希望d skin有改善啦!lee 條 line ge day cream 同 night cream太貴喇冇買,你地用邊隻day cream and night cream ar?

我忘記問sales,所以係樹問下,我個女 13 yrs 最近下巴位生了很多暗瘡,有乜product岩用呢?thanks

[ 本文章最後由 xl 於 08-1-21 12:33 編輯 ]

伯爵府

原文章由 xl 於 08-1-21 12:31 發表
hi

我都買了embellir eye cream,embellir washing, embellir toner, Emberllir extract,Beauness希望d skin有改善啦!lee 條 line ge day cream 同 night cream太貴喇冇買,你地用邊隻day cream and night cream ar?
...

HI...

你有好多收穫呀~
話事話, 我都買多左支embellir toner, 如有興趣可pm我呀.

embellir 成條line雖然很貴, 但真係對skin好work呀..... 我只係用embellier washing & toner.

伯爵府

原文章由 xl 於 08-1-21 12:31 發表
我忘記問sales,所以係樹問下,我個女 13 yrs 最近下巴位生了很多暗瘡,有乜product岩用呢?thanks
...

我知beauness可穩定皮膚外, 對暗瘡都幾好喎!
如我無記錯, 佢地姐姐講過spot clear係for 暗瘡用.

大宅

hi helenjoe

咁你用緊乜day and night cream 呀?

另外邊隻product搽暗瘡好呢?thanks

伯爵府

原文章由 xl 於 08-1-21 14:35 發表
hi helenjoe

咁你用緊乜day and night cream 呀?

另外邊隻product搽暗瘡好呢?thanks

HI...day & ngiht cream我係用另一牌子的, 因為未用晒, 我要用晒才打算買返menard d product.

我試過embellir day & night cream sample, 真係好正呀!:mrgreen:

大宅

helenjoe

thanks a lot!!

我諗都好正,但好貴law!:mrgreen:

伯爵府

原文章由 xl 於 08-1-21 14:49 發表
helenjoe

thanks a lot!!

我諗都好正,但好貴law!:mrgreen:

唔好客氣!
我都同意!

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想講下...我由ROAD SHOW 時買落一路用到依家,但去FANCL TEST 番皮膚水份...竟然係一次比一次低 menard 產品又貴又唔啱我:cry: :cry: :cry:

我用佢0既零芝LINE,洗臉,DAY,NIGHT CREAM. +MESSAGE 0既SAMPLE... BEANESS 0既化妝水+C.... EX 0既膠原,仲從不偷懶地每天飲COLLAGEN:-(

伯爵府

原文章由 March 於 08-1-21 15:49 發表
我想講下...我由ROAD SHOW 時買落一路用到依家,但去FANCL TEST 番皮膚水份...竟然係一次比一次低 menard 產品又貴又唔啱我:cry: :cry: :cry:

我用佢0既零芝LINE,洗臉,DAY,NIGHT C ...

天氣乾燥, 你擦佢話一粒黃豆份量day/night cream 係5 夠潤 我後來買左金色條line 個cream 先掂

伯爵府

原文章由 March 於 08-1-21 15:49 發表

我用佢0既零芝LINE,洗臉,DAY,NIGHT C ...

HI March,

歡迎你來分享下......

我用左menard, 亦都有飲骨膠原, 去過3次fancl 做皮膚水份test, 好開心, 一次比一次好......這個月未去test.

當時你去road show買產品時, 係咪sales姐姐話你適合用這些呢?

希望你能找到合適的skincare product.

男爵府

原文章由 helenjoe 於 08-1-12 20:26 發表
好開心, 昨晚收到harvey nichoxx 的$100 coupon, 買滿1千減1百.

可以去harvey nichoxx menard 買野, 85折後, 滿1千減一百lu...

如大家買menard, 可以用我a/c買, 再用埋1百coupon, 抵d呀... ...

I buy B+H today, but no $100 coupon.
They said that promotion is finished aldy:cry: :cry: :cry:

伯爵府

原文章由 littleyoyo 於 08-1-23 22:13 發表

I buy B+H today, but no $100 coupon.
They said that promotion is finished aldy:cry: :cry: :cry:

請問你係咪用我a/c買呢?

因為我有1千減1百的harvey nixxxx coupon....呀. 但要用我a/c買才有這優惠.

請pm我..thanks.

伯爵府

這幾天的天氣真係時冷時熱, 我塊面近鼻附近化粧後發覺有少少脫皮, 我前日臨睡, 用了herb mask, 可以去死皮的, 跟住, 用很多colax ex搽面再加beauness + 面膜紙敷面, 翌日, 脫皮現象少左, 上粉容易左呀...

可能之前偷懶少用herb mask.....和colax ex + beauness, 因為我隔2-3日才只用beauness + 面膜紙.....

真係唔偷懶得呀....

別墅

Hi Helen

我又入左貨la...

Besides Beauness and Colax, this time I also try Lisciare Milk Lotion and night cream. Menard 姐姐話you are also using them.

Once again thank you for your discounts!

Jessie

首頁
34567...14

尾頁

跳至