親子旅遊

跳至

首頁
34567...24

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-22 發表請問你的

原帖由 QQfishma 於 15-02-22 發表
我覺得依間可以,$1000左右
謝謝你的意見

大宅

Lqueenie 發表於 15-2-19 23:45
之前呢度jm介紹架 !

可以pm last minutes app 系什麼 app 嗎?thx

伯爵府

引用:Quote:原帖由 QQfishma 於 15-02-22 發表我

原帖由 be 於 15-02-23 發表
謝謝你的意見
我揾過胡姬,四至六包早$1150,但comment就好壞參半,壞的都說家具舊,不清潔

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-22 發表請問你的

原帖由 QQfishma 於 15-02-22 發表
我覺得依間可以,$1000左右
揾過Agoda,唔取消得就$1100無早

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-20+09:30+名,+

原帖由 MissMaMa 於 15-02-20 發表
生日如果要輸入年月日就唔太好,淨係月日就冇所謂。
MissMaMa, 想問下你, 如果唔計早餐, 唔計窗外景色, Stamford 好d定 pan pacific ?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-19+19:48+舊年

原帖由 MissMaMa 於 15-02-19 發表
舊年hold?你幾時去?Btw我舊年book過orchid,但最後book完又取消又再book,又再取消。。。但最後都住左pan ...
想問吓stamford邊度訂最平,官網定酒店網。另外pan pacific 近地鐵嗎?幾錢一晚?

子爵府

引用:Quote:原帖由+MissMaMa+於+15-02-20+發表Jm

原帖由 Lqueenie 於 15-02-20 發表
年幾前, 有jm介紹簡單玩幾次遊戲就有一晩免費酒店 or 可以用黎食buffet, 而家冇lu

...
Pls give me last minutes app. Thx

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-24 09:05
MissMaMa, 想問下你, 如果唔計早餐, 唔計窗外景色, Stamford 好d定 pan pacific ?
唔好意思, 一路睇唔到個POST. 如果唔計早餐, VIEW的話:
1. 交通方面, Pan Pacific 90分, stamford 95分.
2. 服務方面, Pan Pacific 90分, stamford 100分.
3. 格調方面, Pan Pacific 90分, stamford 85分. Pan Pacific 整體較高檔, stamford 較平實, 始終歷史較久.
4. 清潔度方面, Pan Pacific 90分, stamford 90分, 兩者都乾淨企理, 但我聽聞過有JM住過 stamford, 話間房唔夠乾淨有塵, 但我住的房間就好乾淨, 一塵不染.
5. 睡床方面, Pan Pacific 88分, stamford 90分.
兩間都係住雙床房, 張床都幾好瞓, 而且夠大.
Stamford 每張床足4尺, Pan Pacific 張床大過3尺半, 但又好似爭一兩寸先夠4尺. (冇帶尺去量度, 憑估計, 總之每張床都放到2個普通枕頭, 我地2大2小都OK).

珍珠宮

yuyu.c 發表於 15-3-7 23:18
想問吓stamford邊度訂最平,官網定酒店網。另外pan pacific 近地鐵嗎?幾錢一晚?

...
你幾時住? 我幫你CHECK下, 因唔同日子唔同價錢, 一般周六日入住, 會較平, 一至五較貴.stamford 之前CHECK OTEL.COM係最平, 包早, 而且可以取消.
比你參考下我舊年暑假價錢 (不過當時有PROMO):
Pan Pacific: $1659 包早
Stamford: $1594 包早
兩間都係可取消.

Pan Pacific 附近有2個地鐵站, 大約 5min 路程

大宅

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-24+09:05+Miss

原帖由 MissMaMa 於 15-03-08 發表
唔好意思, 一路睇唔到個POST. 如果唔計早餐, VIEW的話:
1. 交通方面, Pan Pacific 90分, stamford ...
Miss Ma Ma,
請問Stamford or 邊間酒店房睇煙花最好的?Stamford 近唔近MRT? 樓下有沒有商場、便利店?機場坐咩去Stamford 最方便快捷?去Garden by the park 夜景、SG Zoo 和老巴剎、ChinaTown 方便嗎?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:yuyu.c+發表於+15-3-7+23:18+想問吓s

你幾時住? 我幫你CHECK下, 因唔同日子唔同價錢, 一般周六日入住, 會較平, 一至五較貴.stamford 之前CHECK O ...
尼個幫朋友問2大2小 30/7-3/8。
我睇緊8月仲考慮緊,因單拖帶亞囝去。

珍珠宮

wang88 發表於 15-3-8 13:36
Miss Ma Ma,
請問Stamford or 邊間酒店房睇煙花最好的?Stamford 近唔近MRT? 樓下有沒有商場、便利店?機 ...
Stamford 邊間房睇煙花最好, 我上次住的都OK:

總之可以望返 Marina Bay 就可以, 當然要高層少少!
Stamford 樓下就係大型商場同埋 city hall mrt station, 去邊都方便啦.

伯爵府

我會住一晚新加玻, 未book酒店, 有咩推介? 3大1小, 想book3人房or 家庭房, budget below $1500/晚.

複式洋房

引用:ibis on bencoolen

原帖由 QQfishma 於 15-02-20 發表
ibis on bencoolen
請問ibis 行幾遠先到地鐵?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:Lqueenie+發表於+15-2-24+09:05+Miss

1. 交通方面, Pan Pacific 90分, stamford ...
多謝你詳細的解釋, 原本諗住stamford一晚, 但c6又話要留多晚新加坡, 所以應會book2晚grand park city hall

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-3-8 17:42
多謝你詳細的解釋, 原本諗住stamford一晚, 但c6又話要留多晚新加坡, 所以應會book2晚grand park city hall

...

咦,呢間我book左一晚deluxe room包早,都好似幾抵,$1300,可取消。我個日子算貴,我見有d周末,$1100已有superior room包早,仲係可以取消。

別墅

引用:爬左文,揀左呢2間,請問有冇jm住過,有無

原帖由 penmama 於 15-02-17 發表
爬左文,揀左呢2間,請問有冇jm住過,有無評語,同埋有冇其他建議,thxxxx
V Hotel Lavender HKD 90 ...
我住過V hotel ,超差,臭架!入住後我即時聯絡其他酒店想轉酒店,可惜冇房,唯有頂硬上

珍珠宮

yuyu.c 發表於 15-3-8 13:36
尼個幫朋友問2大2小 30/7-3/8。
我睇緊8月仲考慮緊,因單拖帶亞囝去。
一陣等我check下呢兩日個價。
仔仔讀小學?如果大個仔,去新加坡單拖應該冇問題,因為真係交通方便又安全。Btw黎緊我都會一拖二去台灣六日,都有少少緊張

禁止訪問

回覆:OnOn1126 的帖子

珍珠宮

引用:+本帖最後由+MissMaMa+於+15-3-8+17:50+編

我$3xx住2晚grand park city hall wor

首頁
34567...24

尾頁

跳至