夫婦情感

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

我大肚前118磅, 大肚時135磅, 生完都仲係135磅, 都唔知點解bb生左出離可以一磅都冇輕到, 我果個大b離架, 成8磅幾, 點計都應該最少輕番8磅幾至0岩咯

洋房

我懷孕前110磅,臨生13x磅..現在118-120磅..

男爵府

睛靈勳章

你地生完之前同之後肥左幾磅

我未生前104lbs,有咗開頭成日嘔就得返93lbs,後來唔嘔就狂食番嘢(好驚亞囡唔到夠營養), 到生時有128lbs,而家囡囡就快一歲,我又變番以前104lbs,哈哈…...

大宅

未有bb 98磅,大肚個時差唔多 135磅, 生完120磅減唔返落去

kaho1219 該用戶已被刪除

別墅

原文章由 kaho1219 於 08-9-12 16:31 發表
哈哈…
我未結婚時115磅…
(貪靚勁減)註冊時98磅…
(註冊後無哂力量減肥)一年後擺酒110磅…
(婚後太開心狂食)結婚2個月120磅…
(未試過生仔)生第一個165磅…
(發現自己勁樣衰)生完後試過減到125磅…
瘦0左幾個月後跟 ...

嘩~~~~
你d 磅數都好大上大落o下bor~~~
My Love, My Soul mate~~

別墅

原文章由 catdog123 於 08-9-4 23:10 發表
我大肚前118磅, 大肚時135磅, 生完都仲係135磅, 都唔知點解bb生左出離可以一磅都冇輕到, 我果個大b離架, 成8磅幾, 點計都應該最少輕番8磅幾至0岩咯 ...

係呢, 我都想問,

生完o個陣上磅, 大概會輕幾多磅呢?

小o左bb 同胎盤, 應該少幾多磅呀??
My Love, My Soul mate~~

大宅

我未生過bb前,100lbs,臨生bb58kg,生完大仔1個月後100lbs,3年後有細b前105lbs,臨生細b68kg,而家生完3個幾月都仲係134lbs

勁唔開心,但係要餵人奶,無辦法....無得減住,但自己都頂唔順自己,真係未試過肥到咁!!

男爵府

你地個個都可以咁瘦既?
生前120磅, 陀BB時180磅, 依家都仲有150磅(唔肯定, 因為好耐冇上磅)總之個磅數就係唔落啦! 你地有咩方法教下我吖!

大宅

生之前102磅,生後129磅,依家減肥中,去到112磅,目標 102

別墅

我結婚之前90LBS左右...
4月結婚時95LBS...
去完HONEY MOON...100LBS....
HONEY MOON一個月後...110 LBS...
7月知到自己有左一個月..115LBS...
依家就快5個月...120LBS....
咁我到生....自己都唔敢唸....
但我MUMMY同阿姨..個個生完都無乜瘦過...
我仲驚緊....

大宅

未生92磅,生完湊仔最辛苦時得82磅,現在89磅,我都想重多十磅....

大宅

原文章由 446948 於 08-10-21 14:44 發表
你地個個都可以咁瘦既?
生前120磅, 陀BB時180磅, 依家都仲有150磅(唔肯定, 因為好耐冇上磅)總之個磅數就係唔落啦! 你地有咩方法教下我吖!

不如你敎返我點可以肥d... 我係可以食好果d人,陀bb都係肥得19磅,最肥最肥係讀F4,F5-----有98磅

男爵府

原文章由 smilelai008 於 08-8-24 15:17 發表
未生108磅,生個時150幾-160磅,個女就來3歲仲有120磅
個個朋友見到我咁,都叫我減肥啊
唔知系未生完,d肉鬆弛曬,睇落真系肥左好多mouth: mouth: ...

me too! 我個仔都3歲啦,仲係有成125磅,足足比未生之前肥左15磅, 減極都係咁....

伯爵府

好媽媽勳章

我重就重左11磅, 但身型同以前差唔多, 生完無耐, 已可以著番以前d 衫., 所以我都唔知肥左係邊??

禁止訪問

大宅

想問你地瘦返果d..係幾耐先落返磅呀?

我未有bb 時100 磅到..到生前應該 135-140..
生完兩個月, 仲有110 到..
d 褲都著唔落..好唔開心呀!!

大宅

我重佐10 磅, 但係d 衫褲唔啱呀!

原文章由 Doraemon_ng 於 08-10-21 16:40 發表
我重就重左11磅, 但身型同以前差唔多, 生完無耐, 已可以著番以前d 衫., 所以我都唔知肥左係邊??

大宅

你係自然瘦到112 吖? 定係自己減o架?
生佐幾多個月呀?

我係自然咁瘦到110 到..淨返果d 我睇要自己努力..
但係又餵緊人奶...唔可以節食..

原文章由 carmenlook 於 08-10-21 14:53 發表
生之前102磅,生後129磅,依家減肥中,去到112磅,目標 102

大宅

都係差唔多....42kg 左右...

首頁
34567...8

尾頁

跳至