跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

下午會去邊呢...

原文章由 florence0204 於 08-12-28 12:03 發表
Hi ~ 午安

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

e+ 仲向屋企做功課

大宅

好唔好睇呀 ? 阿仔都想睇呢套

原文章由 nono913 於 08-12-27 12:03 發表
今日下午約左呀妹係觀塘apm等,因為要帶ww
去呀妹到,順便去睇埋"荒失失奇兵2"

其實ww都唔需要去呀妹家,因為有哥哥可以
照顧佢,但佢話要返呀妹間教會,又想和yy &
細佬玩喎,所以先帶佢過去,不過,下星期二
我 ...

子爵府

哈哈...我覺得ok啦,但ww & yy 就睇得幾開心,
不過,細佬(3歲)睇左1/2場就 ...

原文章由 lemonma 於 08-12-28 13:04 發表
好唔好睇呀 ? 阿仔都想睇呢套

大宅

吓, 睇到 左, 可能太細唔明講嘜.

咁搵日去UA 睇早場都好噃

原文章由 nono913 於 08-12-28 13:42 發表
哈哈...我覺得ok啦,但ww & yy 就睇得幾開心,
不過,細佬(3歲)睇左1/2場就 ...

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

原文章由 jamieconnie 於 08-12-24 12:24 發表
HI!
我係中原買左olympus-1000萬象送4g卡,1690分期12個

hi 我今天看到你買那部相機,個形幾好喎!

好用嗎?

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 florence0204 於 08-12-28 13:04 發表
e+ 仲向屋企做功課

cc放假仲要唔要去補習社架, yy都有去, 仲收埋d功課, 我想呢幾日睇都唔得.

我今日先睇yy個書包, 原來已經派咗考試範圍, 19-22/1考, 我都要開工同yy溫下書啦.

nono

個乳齒盒我遲d約你拎, 又或者你邊個星期六會去市中心就約你食米線/車仔麵.

bonnie

yy想去數碼港架, 25/12我地又太晏先出街, 今日想去又濕淋淋, 其實我就mama地, 又遠又無咩嘢行.

晴b媽

你有無見過個位同學仔呀, 如果有, 你去下我個blog就會見到angelar的回應就知係咪佢地.

今日我煲緊雪梨水時, 較了細火, 隔一陣, 就已為自己已熄火, 去完愉景新城返到屋企先知原來無熄火, 嚇死我, 一入屋yy就話煲燶嘢味, 我從未試過咁失魂, 好驚好驚自己呢排點解會咁.

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

原文章由 YanYan0116 於 08-12-28 23:21 發表

cc放假仲要唔要去補習社架, yy都有去, 仲收埋d功課, 我想呢幾日睇都唔得.

我今日先睇yy個書包, 原來已經派咗考試範圍, 19-22/1考, 我都要開工同yy溫下書啦.

nono

個乳齒盒我遲 ...

嘩!!!!!
好彩無事,下次要小心d啦

子爵府

Good morning

yy ma

個乳齒盒等我搵個星期六放工去市中心時,約埋cc ma
一齊"交換禮物"和食米線/車仔麵

無熄火 咁唔小心呀,下次小心d啦....

原文章由 YanYan0116 於 08-12-28 23:21 發表

nono

個乳齒盒我遲d約你拎, 又或者你邊個星期六會去市中心就約你食米線/車仔麵.
今日我煲緊雪梨水時, 較了細火, 隔一陣, 就已為自己已熄火, 去完愉景新城返到屋企先知原來無熄火, 嚇死我, 一入屋yy就話煲燶嘢味, 我從未試過咁失魂, 好驚好驚自己呢排點解會咁.

子爵府

yy ma

冇意中去左你個blog到睇,原來你都開始寫blog啦,
我都唔知幾時先"滴"起心肝寫番d野呢,
florence , 幾時一齊開始唶...

哈哈...睇睇下,發現原來 yy & ww 用緊同一款書包喎,
好似小一時都係一樣喎...

ww 的書包

[ 本文章最後由 nono913 於 08-12-29 10:28 編輯 ]

公爵府

Dear all~

Good morning..............

公爵府

lemonma...........

屯門 UA 早場 $30 咋 ....... cc 想睇 "寵物小精靈" 呀 ~

原文章由 lemonma 於 08-12-28 18:15 發表
吓, 睇到 左, 可能太細唔明講嘜.

咁搵日去UA 睇早場都好噃

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

早晨,
新墟早場再平啲呀25.00添呀

原文章由 florence0204 於 08-12-29 10:59 發表
lemonma...........

屯門 UA 早場 $30 咋 ....... cc 想睇 "寵物小精靈" 呀 ~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 nono913 於 08-12-29 10:26 發表
yy ma

冇意中去左你個blog到睇,原來你都開始寫blog啦,
我都唔知幾時先"滴"起心肝寫番d野呢,
florence , 幾時一齊開始唶...

哈哈...睇睇下,發現原來 yy & ww 用緊同一款書包喎,
好似小一時都係一樣喎...:j ...

yy一年級時買的公主書包太重, 我先買LEGO書包, YY係2009年會用翻公主書包, 但佢又話唔掉個LEGO書包, 邊有咁多地方放ar.

公爵府

寫 blog呢家嘢呢 .........我就麻麻.........
都係一個字 "懶 "

==================================

個 Lego 書包 cc 小一都有用 (男仔款)
係 annie 介紹我買架

公爵府

jj ma...............

巴倫紐 or 凱都呀 ..................

原文章由 jamieconnie 於 08-12-29 11:05 發表
早晨,
新墟早場再平啲呀25.00添呀

珍珠宮

好媽媽勳章

nono

青少年幾多歲, 佢夠唔夠年齡獨留家中.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1952127&extra=page%3D1

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係"3"院看囉,看荒失失2呀,佢應該係幾間都係早場25.00架,只不過係看邊套戲姐,

原文章由 florence0204 於 08-12-29 11:28 發表
jj ma...............

巴倫紐 or 凱都呀 ..................

子爵府

青少年依家14歲7個月零18日呀,我記得早前問過同事,
佢好似話係12歲到可以獨留在家中...
不過,幾多歲都冇所謂啦,青少年都唔係獨留家中,
佢呀爸係屋企架,不過,係係房到
(因為呢排返夜呀),唔算獨留家中呀...

原文章由 YanYan0116 於 08-12-29 11:30 發表
nono

青少年幾多歲, 佢夠唔夠年齡獨留家中.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1952127&extra=page%3D1

珍珠宮

你有姐姐係到點都唔算獨留啦

原文章由 nono913 於 08-12-29 11:49 發表
青少年依家14歲7個月零18日呀,我記得早前問過同事,
佢好似話係12歲到可以獨留在家中...
不過,幾多歲都冇所謂啦,青少年都唔係獨留家中,
佢呀爸係屋企架,不過,係係房到
(因為呢排返夜呀),唔算獨 ...

首頁

尾頁

跳至