自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

有咩問題? 我細個時生日係要斟茶俾媽咪添, 佢Happy十零廿分鐘, 跟住為我捱足十幾廿年, 咁點計? 我全家生日從來唔會刻意買禮物, 但一定會切蛋糕+齊人食餐飯, 今年阿仔成年喇, 我俾咗封利是仔佢囉, 年年都好開心架, 平日亦經常買嘢互送, 你唔係生日先有人送嘢掛?

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

kecyc2003 發表於 18-9-20 18:58
又或是但一方搞掂就算唔會自己送一份俾仔女?問點解唔送仲要話係佢的受難日,唔叫番壽星仔女送番俾佢已經偷 ...

某年我幾十歲生日,啊媽送咗隻毛公仔俾我

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

只係一定會買蛋糕

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

男爵府

我有送,
慶祝生日(任何節日)都唔係必須,
又正如生活情趣唔會飽肚,
但係可以一家人開開心心,
又有咩所謂.
我2個小朋友得幾歲,
正日生日切蛋糕,
送份禮物俾佢地
當然禮物唔會貴,
我一般買2-300. (約100都買過)

大宅

無送過都無蛋糕

公爵府

kecyc2003 發表於 18-9-20 18:58
又或是但一方搞掂就算唔會自己送一份俾仔女?問點解唔送仲要話係佢的受難日,唔叫番壽星仔女送番俾佢已經偷 ...

唔會專登送禮物,除非有啱既野。但一定會食餐好的。

首頁

尾頁

跳至