自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

珍珠宮

畀面勳章

wantaima 發表於 19-4-27 17:11
回魂户派膠儲分

下回雲
唔知點知既呢

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

乜膠舖都會封? 我都有追, 都唔知佢衰邊瓣
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

天佑我們 發表於 19-4-27 17:16
下回雲
唔知點知既呢

管理層check 得到既,假期果幾日有人被封有人自封先後都好多個下,呢排咁敏感可能趿得緊D。

琥珀宮

至憎人出絲打,絲咩打啫,姐妹都仲冇咁起雞皮呢度又唔係低燈。

睇咗少少第一個帖,覺得好無聊,為嫁而嫁,後來出幾個帖,覺得佢冇野做就去搵野做啦,

咁鬼得閒上嚟講東講西,煩!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

SandyKL 發表於 19-4-27 17:23
至憎人出絲打,絲咩打啫,姐妹都仲冇咁起雞皮呢度又唔係低燈。

睇咗少少第一個帖,覺得好無聊, ...

咁巴打又點睇

珍珠宮

畀面勳章

wantaima 發表於 19-4-27 17:19
管理層check 得到既,假期果幾日有人被封有人自封先後都好多個下,呢排咁敏感可能趿得緊D。
...

oh
原來係咁

不過尼排草目皆兵,所以應該都係好事黎

琥珀宮

回覆 pomanlife 的帖子

一樣水平,我唔鍾意呢個代號,可能係因為低登果邊啲人好鍾意出粗口,聲明在先,

我對講粗口嘅人絕對有偏見,話之你大學教授、專業人士,講與寫粗口我就會睇低

呢個人一線,擺脫唔到自己出生水平。

講到好遠,所以一用呢喲低燈稱呼,就覺得係果類,感覺不良好。

子爵府

我覺得可能想做第二個千金。

大宅

做個靚太 發表於 19-4-27 15:59
會唔會俾bk發現佢係某人回魂,而我地唔知呀? 禁訪喎~

真係check到係仙人回魂既咩?

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

又無咗?!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

照計,根據版規,若只係派膠,係唔會被封既。

而要自封既,都唔會咁快做到,要一段時間架。

又唔見佢爆粗喎,

咁我諗只係剩返一個原因:回魂喇。

太低手喇。又太要接受注目喇,一睇就估到。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

別墅

my005 發表於 19-4-27 17:45
照計,跟據版規,若只係派膠,係唔會被封既。

其實check到回魂架?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ruby24320 發表於 19-4-27 17:42
真係check到係仙人回魂既咩?

我估唔係仙人,仙人係有錯都唔肯認架,香討有JM聲討佢,名人又响網上閙爆佢,佢都死要面話自己有道理,係好厚臉皮,

好氣直理壯架,我唔信佢會扮呢D弱者囉。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

shan_524 發表於 19-4-27 17:46
其實check到回魂架?

版主有神通架,合指一算就算到架喇。

侯爵府

好媽媽勳章

係咪派超級膠所以封?
我昨日出左post, 見冇人覆咪编左做一點即(.),del都懶寫,點知一瞓醒通知我回收左因為冇閲讀性,今期bk版主做野好快

珊瑚宮

仲漏左一個原因,就係原身同分身同時响一個POST度出現﹗

珊瑚宮

哈爾濱 發表於 19-4-27 17:51
係咪派超級膠所以封?
我昨日出左post, 見冇人覆咪编左做一點即(.),del都懶寫,點知一瞓醒通知我回收左 ...

其實派膠個個論壇都有既,罪不至死既。

大宅

my005 發表於 19-4-27 17:49
我估唔係仙人,仙人係有錯都唔肯認架,香討有JM聲討佢,名人又响網上閙爆佢,佢都死要面話自己有道理,係 ...

我意思係被禁訪既人,開新acc bk會捉到嗎?

珊瑚宮

Ruby24320 發表於 19-4-27 17:55
我意思係被禁訪既人,開新acc bk會捉到嗎?

梗係捉啦。

首頁
34567...8

尾頁

跳至